- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Delta Force béta teszt
- Nintendo Switch
- Valorant
- EAFC 25
- Diablo IV
- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Elindult a Kickstarter kampány
- Hogwarts Legacy teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz fogselyem #28 üzenetére
Frissítettem báttya!
Tovább nőtt a dicsőséges MediaTek Dimensity 8300 Ultra előnye!
Exynos 1380: 8 pont
MediaTek Dimensity 8300 Ultra : 18 pont edig 7/15 volt!
NPU (Neural Processing Unit)Van (+) Exynos 1380Van (+) MediaTek Dimensity 8300 Ultra, Az AI szempontjából nagyon fontos újítás mely jelentős hatással van az időtállóságra és a funkcionalitásra ARMv9 utasításkészlet Nincs az Exynos 1380-ban de Van(+) a MediTek Dimensity 8300 Ultrában Ez az utasításkészlet lehetővé teszi a fejlettebb és hatékonyabb műveletek végrehajtását, különösen az AI és a gépi tanulás területén CPU magok típusa és sebességeA középkategóriában lomhának számít2,5-xer gyorsabb az Exynos 1380-nál1x ARM Cortex-A715: 3.35 GHz-es órajellel.
3x ARM Cortex-A715: 3.2 GHz-es órajellel.
4x ARM Cortex-A510: 2.2 GHz-es órajellel
Flagship teljesítmény jellemzi! Nagyon gyors, AnTuTu 1,4 milló pont a MediaTek Dimensity 8300 Ultrát! Exynos 1380: 566932 pontAz Exynos 1380 kapott egy extra pontot, mert van benne NPU:
Igen, az Exynos 1380 rendelkezik NPU-val (Neural Processing Unit). Az NPU teljesítménye körülbelül 4.9 TOPS (trillió művelet másodpercenként), ami lehetővé teszi az AI-alapú feladatok gyors és hatékony végrehajtását.[ Szerkesztve ]
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
fogselyem
senior tag
válasz Luck Dragon #23 üzenetére
Cicát minden tesztbe!
Jah és jaj neee...
Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
fogselyem
senior tag
Báttya!
Jó a táblázat, az összehasonlítás!
Soha ne mondd, hogy soha, én egyelőre elengedtem a Xiaomi telefon vonalat.
Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
válasz Luck Dragon #26 üzenetére
Köszi, és bocsi a kérdésért. Amúgy egyáltalán nem haragudtam volna érte, csak elbizonytalanodtam kicsit,mert én is akartam, mondom kemény lenne ha én lennék, és nem emlékszem rá, de a címben az van, hogy versus, én meg tutira a vs-t használtam volna.😂
Az akartamban meg végül azért nem lett cselekedet mert úgy mérlegeltem, hogy valóban az A54 volt csak kéznél, de az ilyen dolgok mint: töltő, tok, fólia, az egész Samsung márkára igaz, kivéve az abszolút belépőszintű A0x-re ahol jár a töltő, bár kb az operátor vágja az emberhez,csak elvigyék .😂
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
-
A jó megoldás az lenne ha a gyártó gyárilag edzett üveget helyezne fel! De már az is nagy előrelépés, ha egyáltalán valamilyen fóliát felhelyez, és nem az ára miatt! Hanem azért, mert rohadtul vacak, ha szösz kerül alá felhelyezéskor, vagy légbuborék... és hidd el sok tapasztalatom van vele. Magam is Spigent fogok venni, amihez adnak felhelyő applikátort. Eddig az Amazonról rendelt iPad üveg volt, ami nekem baromira jól sikerült és én raktam fel, ráadásul kétszer is, mert pár év múlva a létre selejtezte az üveget.
De az A54-nél már komoly kronológia van a NEM általam felhelyezett üvegek esetében annak, hogy NEM sikerült makulátlanul. Többek között volt mobiltudósnak is csak másodjára jött össze vagy az itteni Firstphone-ban is...
-
válasz Luck Dragon #23 üzenetére
Luck nem Te neveztetted át a címet? Amúgy én sokáig hezitáltam mire rászántam volna magam... már át volt nevezve!
Amúgy meg:be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Narxis
nagyúr
Most nem azért de amit adnak gyárilag fólia és tok azok kb. arra jók, hogy valami részleges védelmet adjanak amíg valami normálisat vesz az ember. A gyári szilikon tok ütésállósága szinte nulla, a fólia minősége is kérdéses. Ha veszel egy normális szilikon tokot azoknak legalább a sarka párnázott de én nem szeretem mert az se teljes védelem. Nillkin CamShield tokot használok most de én ritkán fényképezek és lehet másnak ez kényelmetlen ha mindig le kell húzni a kamera nyílást. Spigenek is jók de kicsit túlárazottak és azért lehet jókat kifogni ali-n vagy Temu-n is.
Alapvetően inkább a videós összehasonlításban hiszek, az, hogy most hányfélszer gyorsabb a SOC szerintem nem mond sokat. Akkor nézek összehasonlító oldalakat ahol így tételesen fel van sorolva minden ha nem tudok dönteni 2 vagy több készülék között.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Graphics
Jómunkásember
válasz GoodSpeed #20 üzenetére
Szerinted meg akarlak győzni? Amikor van egy elgondolásod?
Dehh...
Miről? Mégis miről... Ez a Te missziód, majd pár év megunod.Egyszerű video az esetről...
Na jó szórakozást. Győzködd a többieket.
Kiforgattad már azt is, hogy aliexpresst írtam, ha mindenre van magyarázatod, akkor magyarázkodj tovább nyugodtan.
4-5 hét helyett 1 hét tehát... Számok makacs dolgok.. faszerkezetű erdőbe rohangálok, ugye....
Írj még pár ilyen bejegyzést, az se fog Poco-t venni, aki eddig akart.
Remélem én nem voltam ilyen felkent mobilhajcsár. Mert akkor elnézést kérek még magamtól is.
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Nem én kezdtem.
Van értelme szerinted ezt folytatni?
El sem kellett volna kezdened,mert mi értelme volt? Engem nem győztél meg, mást még annyira sem, kivéve ha megérkezik selyemke.😂
-
Graphics
Jómunkásember
válasz GoodSpeed #18 üzenetére
Te mondasz A-t, én mondok B-t.
Van értelme szerinted ezt folytatni? Szerintem nincs.
Én megrendeltem magamnak kintről, ez vagyok én. Az életszerűtlen. Te meg mondasz mást.Ez van. Miért kéne 4-5 héttel előtte megrendelni, ezt se értem, olyanokat írsz , mintha nem is rendelnél alirol ..
2 héten belül itt van a legtöbb rendelésem.
November 22-en rendeltem egy 13T tokot, Dec 2-án vettem át... 1800 Ft volt.... 7-8 munkanap talán...
Ezt fel bírod fogni?
Nem gond , ha nem... Tényleg...[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Csak azt nem bírod felfogni, hogy életszerűtlen az, hogy valaki 4-5 héttel a telefon előtt megrendeli AliExpress-ről előre a fóliát. Különben itt sem árulnak olyan drágán hiszen nem vennék az emberek.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz GoodSpeed #15 üzenetére
Azt írtam AliExpressen. Mi a franc...
Nem cáfoltál semmit, csak azt, hogy itthon drága.Ugye most nem kell linkelnem az alis dolgokat...
Engem nem érdekel a magyar túlárazott ár.N
Nem rohantam tátott szájjal a faszerkezetű erdőbe. Tudod te is nagyon jól, hogy ennél jóval olcsóbban meg lehet kapni jó minőségű dolgokat.Ha nem, ez nem az én gondom, hanem a Tiéd.
De tudod mit, igazad van, nem sikerülhet minden ennyire jól.
[ Szerkesztve ]
-
Mi egy szaros fólia 8-10 ezres ajándék? Lófaszt, már bocs, de 500-1500 Ft esetleg Aliexpressen..
- Tok 4-5 ezer? 1500 Ft esetleg, sima szilikontokCsak azért,hogy cafoljalak:
Tok:
máskor jobban készülj fel, mielőtt tátott szájjal rohansz be az erdőbe.
[ Szerkesztve ]
-
Téged nem zavar,hogy a del-koreai csapat már kevesebbet ad többért lassan mint az Alma? Most majd jön az,hogy nem kötelező Samsungot venni.... Nekem az ökoszisztéma, a havi frissítések, és a hosszú terméktámigatás miatt van Samsungon. Ebből látható, hogy ez a hardveres KNOX-ot leszámítva mind szoftveres dolog. De pont azt tippelgettem a minap,hogy az A52S 5G, és az A73 (ez utóbbi idehaza nem jelent meg) nem volt egy jó A osztálybeli készülékük, és hogy az A56 sem lesz az Exynos 1580-nal olyan erős mint a POCO X6 PRO 5G a MediaTek Dimensity 8300 Ultrával. Geekbench tesztből már messziről látszik.
Ja igen, és a MediaTek Dimensity 8300 Ultrában van NPU is! MediaTek APU 780 NPU!
-
YouTube csatornám is van, egyébként előbb kerül fel oda, mint ide... 😂
-
Graphics
Jómunkásember
válasz GoodSpeed #10 üzenetére
Van elég a neten... Nem adok én ötletet senkinek. Ha lenne felesleges szabadidőd, inkább Youtube-ra csinálj tartalmat, nagyobb a gempa ott.
-
Hmm Geekbench és PCmark teszt még nem volt. Köszi az ötletet báttya.
-
Graphics
Jómunkásember
Nem címet, hanem a mondandódat szerkesztetted át.
Mindegy én ezt a kört már lefutottam, hagyj magadon kellő felületet a támadáshoz...
[ Szerkesztve ]
-
Ha nem Aliról rendeli az ember -és azért valljuk be,hogy az emberek jelentős része nem onnan rendeli, mert pl nem tervezi el hetekkel korábban - akkor magyar boltban 8000 - 10 000 Ft!
Amúgy erre a címre nem rémlik,hogy én neveztem volna át.
-
Graphics
Jómunkásember
A posztot nem én írtam meggyőzés címszó alatt.
A tok meg a fólia árazása elég meredek. Bizonyos dolgokkal egyet tudok érteni, de az ömlengéssel már nem.
Az X6 Pro egy jó készülék ,csak én ezeket a Poco VERSUS Samsung bejegyzéseket nem értem, de a hiba bennem van sajnos.
szerk.:Na már módosítottad is. Nice.
Az ezt most muszáj volt kiírni valóban rám igaz? Te írsz minden héten bejegyzést erről a két nyomorult telefonról..
Nem muszáj, csak pont az ilyen bejegyzések miatt mondják a Xiaomi userekre, hogy kretének... A francnak kell egy sztereotípiára még megerősítést is adni.
[ Szerkesztve ]
-
Ezt most muszáj volt kiírnod magadból gondolom.😂
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Kivérzik a szemem ettől a Poco ömlengéstől... ( Pedig azt használok ,de ez már túl van tolva és ellenérzést vált ki inkább...)
Ebben a táblázatban meg annyi hülyeség van.
Miért kell ilyen valótlanságokkal érvelni?- Mi egy szaros fólia 8-10 ezres ajándék? Lófaszt, már bocs, de 500-1500 Ft esetleg Aliexpressen..
- Tok 4-5 ezer? 1500 Ft esetleg, sima szilikontokA többit hagyjuk... De amiket leírtam, hát nagyon nagy tévedés...
Értem az ömlengést, de ezért ferdíteni a valóságon? Na ez már nekem sem szimpatikus...
Az összehasonlítást se nagyon értem, ... Oké ez van a közeledben, de megintcsak azt tudom mondani, hogy ez a fórumon az ellenkező hatást váltja ki ,hogy nem tudom hanyadik bejegyzés...Márkaválasztási tanácsadó az.... ami eddig csak fejben létezett és ott jó helyen is volt.
Mindenki ismeri a GSMArena összehasonlító oldalát...
Semmi másról nem szól ez az egész, hogy a Poco X6 Pro egy jó telefon... Ezt erőlteted itt már hetek óta...
[ Szerkesztve ]
-
ncc1701
veterán
Hát. Samut elvből nem veszek, és most egy ideig saomit sem akarok. Biztos jók, de nekem a szoftverrel komoly bajaim voltak az előző saomival, pár év off tuti van.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz Luck Dragon #1 üzenetére
Miért? Az A54 érkezett előbb. Amúgy nem tudtam mennyi lesz a mérkőzés pontos eredménye. 😊
Szerk: ja megnéztem a címet, tényleg, célszerűbb átírni.
De egyébként a jelentős része márkaspecifikus.
[ Szerkesztve ]
-
Kicsit félrevezető a cím .
Inkább így kellett volna (Poco X6 Pro vs Samsung Galaxy A54)A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külpolitika
- Milyen autót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla