Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valami ékszerész csinálja ezt, vagy a BMW karosszéria üzemben ütik össze? Esetleg sufnituning?
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Gondolom kormány közeli, biztonságot igénylő, helyekre készülnek.
(A dobozát is hasznosan fogják elkoptatni.)
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB
-
Luser2000
addikt
Magyarországon, de hol? Milyen üzemben?
Apple iPhone 15pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
Postas99
senior tag
Wáóóóóóóó
Összerkatam a lényeget:
"kapható az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Németországban, Ausztriában, Hollandiában, Belgiumban, Spanyolországban, Olaszországban és Finnországban
noha a darabszám ezúttal tényleg limitált, mindössze 50."Tehát akkora eladásokkal nem is számolnak ha ezekben az országokban a teljes limitált szériát (50 db) fogják értékesíteni.
Tényleg kellett ezt???[ Szerkesztve ]
-
Fritz Teufel
őstag
"Az adatokat biztonságos, európai szervereken tárolják..." ezen jót röhögtem, köszi!
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Samsung Galaxy S20+ 5G; PocketBook Touch HD 2
-
-
blade zte
őstag
A Gigasetről itt nem is hallottak? Az már egy ideje EU-ban gyártja az újabb telóit.
Oppo find 7 astro black
-
Fancy-boy
addikt
A dobozon és a hátlapon Made In Hungary felirattal, mint egykor a Nokia aranykorában:
[ Szerkesztve ]
-
Ez az 50 db egy két méteres asztalon is megépülhet. Be sem indítanak ezért egy gyártósort. Mondjuk a dekort nem vitték túlzásba..... Fantáziátlanok, akár a tervezőjük.
Az adatbiztonságot meg hagyjuk...Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Fritz Teufel
őstag
válasz
Fancy-boy #10 üzenetére
A dobozon: Made in Hungary
A készüléken: Made in EuropeMég szerencse, hogy ilyen konzekvensek a gyártási hely meghatározását illetőleg.
Mondjuk éppen fordítva lenne logikus. A dobozon az lenne, hogy 'Made in Europe' és ahogy csomagolom ki és jutok egyre közelebb a készülékhez, jutok közelebb a meghatározásban is a gyártási helyhez, hogy 'Made in Hungary'. Az akkumulátorra már csak annyit kellene nyomtatni, hogy 'Made in Komarom'.[ Szerkesztve ]
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Samsung Galaxy S20+ 5G; PocketBook Touch HD 2
-
válasz
Fritz Teufel #12 üzenetére
Helyes mindkét változatban, a Made in Europe, ebben benne vannak az eu tagországok. Én mondjuk nem szeretem, mert nem tudom kit kell szidni ha bekrepál.
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB
-
Fancy-boy
addikt
válasz
Fritz Teufel #12 üzenetére
Tévedés.
Mint mondtam, a hátlapon és a dobozon is megtalálható a Made In Hungary felirat.
Adjak nagyítót?
Tessék a hátlapról közeli kép:[ Szerkesztve ]
-
Fritz Teufel
őstag
válasz
pusszycat #13 üzenetére
Ráadásul, én szeretem a magyar gyártást előnyben részesíteni. Erre ráírják, hogy 'Made in Europe'. Én sem csípem
(jó, telefonban nem
)
Fancy-boy: igazad van, nem kell a nagyító, megoldottad nekem. Még hülyébben néz ki mint ahogy elsőre kinézett
[ Szerkesztve ]
-
Amúgy is limitált számban fogy a Nokia, hol itt a szenzáció?
-
elmepocok
tag
Ezek szerint versenyképesek vagyunk ázsiai összeszerelő üzemekkel.
-
joey04
titán
pont nálunk?
mi már csak papíron vagyunk európa.
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
Fancy-boy
addikt
válasz
elmepocok #18 üzenetére
Állítólag nem ez az oka.
"Valójában az egyik fő ok, amiért a HMD Global közelebb hozza a gyártást az otthonához, a vállalatok biztonsági követelményei, amelyeknek ügyfeleiként megfelel."
"A HMD Global egyértelművé tette, hogy ez az egész arról szól, hogy egy nagyon specifikus ügyfélkör által támasztott igényeket elégítse ki, ahol a szuverenitás és a lokalizáció a legfontosabb."[ Szerkesztve ]
-
A Molyember
tag
Csak nekem szurja a szemem, hogy pont nalunk nem tettek elerhetove a Limited Editiont?
Meg a VB-n is alapbol reszt vehet a rendezo orszag csapata.
-
Fancy-boy
addikt
válasz
A Molyember #22 üzenetére
Ennek minden bizonnyal az az oka, hogy nálunk továbbra sincsen hivatalos Nokia Shop, amin keresztül rendelni lehetne a gyártótól.
De persze valóban kissé mókás a helyzet.Aki nagyon szeretne egyet... például Németországból beszerezhető: [link]
-
kakuk.tamas
addikt
Már bekérték a pontos belső méretét a doboznak, és körbemérték a ropogós Deák köteg területét.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
kakuk.tamas
addikt
Nem hallottam róla, hogy a Flex gyártana majd Nokiákat (max Sárvár, de nem hiszem).
Kizárásos alapon marad a Foxconn, velük már minden adott.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Öcsielvtárs
tag
Hát, lehet jön olyan vendégmunkás, aki otthon is ezt gyártotta, így betanítani sem kell...
Samsung A54
-
Ezt is hazánkban gyártották (930), in memoriam NOKIA Lumia
[ Szerkesztve ]
-
-
adamklark
senior tag
máris április lenne?
-
foglaltvagy
lelkes újonc
Az én tippem!
Intretech Kapuvár!
-
Usgyi
tag
Szerintem sokkal többet amúgy sem fognak eladni belőle
Samsung Galaxy S23+ & Samsung Galaxy Watch 5 pro
-
kzcs
tag
Európai gyártás aham, Mikro-Kína Köztársaságból. (volt Mo). Philipinók által összeszerelve, mongolok által letörölve és csomagolva. Mi ebben a magyar???
-
Emericus Max
tag
A Lumia 930-ast imádtam
Minőségérzetre az egyik legjobb telefonom volt, a kamerája mai szemmel nézve is jó képeket csinált mindenféle állítgatás nélkül, a windows phone 8 pedig egy egyszerű és használható rendszer volt, nagy kár hogy a Microsoft nem tudta az app fejlesztőket rávenni, hogy fejlesszenek erre a platformra. Aztán a windows phone 10 update már tönkrevágta az élményt lévén egy bug halmaz. Emlékszem vissza is állítottam a win8-at.
Szóval nagy kár, a win phone oprendszer volt olyan jó mint a droid meg az ios és jobban lehetett volna a PCs windows gépekkel is fejleszteni a kooperációt.
Nagy ziccerek maradtak ki ott, pedig a telók és a Microsoft háttér adott lett volna...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az itthon gyártott XR21 ráadásul exkluzív színvariációban is elérhető lesz, noha a darabszám ezúttal tényleg limitált, mindössze 50.
- Fél év múlva jöhet a Windows 12?
- Milyen egeret válasszak?
- Politika
- Az EU szerint tombol a nőgyűlölet az interneten
- Microsoft Word topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Nem tetszik a hatóságoknak, amit a Microsoft csinál AI-fronton
- Vezetékes FEJhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Kormányok / Autós szimulátorok topic-ja
- További aktív témák...
- Samsung S21 FE 6gb 128gb Android 11 Dual Független Szèp állapotú, 6gb RAM /128 GB ROM eladó.
- OnePlus 10T 5G 128GB Moonstone Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Fekete, 1 Év Garancia
- Honor 90 Lite
- Samsung Galaxy S22 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Garancia
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-USA kivitel E-Sim k 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehe
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest