Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz Magnum_ #158999 üzenetére

    Az ilyen autókon váltott sofőrök élik ki a mindennapi frusztrációjukat, van aki újságírónak hívnak, van akit leendő vásárlónak, van akit autóértékesítőnek stb. Lényeg a lényeg, hogy mindenki lesz*rja, ezekre senki nem figyel oda, beleveti magát, mindenki megcsinálja benne a maga kis alom-tesztjét, mocorog, dörzsöli a fenekét az ülésben, fészkelődik benne - ki-ki belepukkant - és elképzeli, hogy milyen lehet hosszabb távon. Aztán nyírja tovább amíg nála van (1-2 nap vagy hét) és kezdődik újra. Anno nem értettem, hogy a BMW például (Rack) miért árulja ki max. 5000 km-esen a tesztautókat, ma már nem csodálkozom rajta.

    Doki16: Ebben az ársávban - és még felette is - nagyon ritka a rendes pl: marhabőr, szinte mindenki textilbőrt használ, még a kormányon is. Nyilván nem bírja olyan jól, mint az igazi, de azért sokat számít az a használat is, amit fentebb leírtam. Mi anno szövettel kaptuk, meg még szinte teljesen új volt:

    Stinger v6 pl. nem nézett ki vészesen, de látszik, hogy az ülőlapot összebarmolták, felsértették, abban harminc valahány ezer volt eladáskor. Kapott az élettől rendesen (bocs, jobb kép nincs az ülőlapról :D)

    [ Szerkesztve ]

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák