Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    válasz Reggie0 #4593 üzenetére

    Ezek nem általános igazságok, csak a RAM mennyiségi igénye.

    Nekem a Windows 8.1 abszolút nem fagy soha semmitől, és működött már minden dummy plug (esetemben dummy display, a döglött HDTV alaplap) nélkül is, csak úgy 640x480-ra volt limitálva a remote desktop felbontása (ezen segített a HDMI bekötés).
    Most is az megy, mert Linux-on szétesett az fglrx, mikor 4 helyett 2 VGA-val kapcsoltam be. (Kellemetlenül nehéz most jó tápot szerezni értelmes áron, pedig én is már inkább a következő VGA-mat szeretném venni, nem pedig kettőt üresen pihentetni már vagy 36 órája + most mindjárt alvással legalább még 10, de még nincs meg honnan legyen és mi...)

    Linux-on ellenben lefagy az X, mikor nem a terminal ablakot zárom be, hanem rendesen leállítom a cgminer-t. De az se nagyon nyűg, hogy így kell bezárni. Viszont Linux még nem sikerült nekem dummy display nélkül. De még azzal is, a VNC kliensek nem, az EDP pedig csak úgy akar működni, ha egy ubuntu desktop-ból fut a cgminer, és egy másik asztalkezlőben (xubuntu desktop) van az RDP szerver, ami lássuk be, elég fura, és egy-egy session-be csak egyszer tudok belépni távolról.

    Szóval nekem pont nem azok a problémáim, amik legtöbbeknek, de azokkal legalább én nem szenvedek, amikkel ti. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák