Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows - A start után máris több mint 1 millió játékos
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Június végén érkezik a System Shock 2: 25th Anniversary Remaster
- Mozgásban a FBC: Firebreak
- Free Play Days 12. hét: Shin Megami Tensei V: Vengeance, Bassmaster Fishing
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Június végén érkezik a System Shock 2: 25th Anniversary Remaster
- Nintendo Switch
- Assassin's Creed Shadows - A start után máris több mint 1 millió játékos
- Nintendo Switch 2
- Tavasszal jön PC-re a The Last of Us Part II Remastered
- World of Tanks - MMO
- The First Berserker: Khazan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
Én nem vagyok érdekelt a játékban, de láttam gameplayt és ott említette egy néző, hogy ha valaki végigviszi a játékot, akkor kap korai hozzáférést a következő rész demójához. Majd nem sokra láttam, hogy a következő rész pár hónap múlva jön. Szerintem semmi fura nincs benne, ha ennyire sűrűn potyogtatják a részeket.
-
Alexios
veterán
Már volt egy restart a Yakuza 7/Like a Dragonnál, új főhös, a harcrendszer lecserélése körökre osztottra, elég drasztikus váltás volt a sorozat életében
A Yakuza 8 is azt a vonalat viszi tovább, inkább csak a mellékjátékok mint a Judgment vagy ez maradt meg a régi brawlernek
-
husztiimi
csendes tag
Köszi a hasznos tesztet.
-
GreatL
őstag
2 játékos minijátékok mik vannak benne?
-
Számomra viszonylag egyszerűnek tűnik tartani egy ilyen "elképesztő tempót":
1: Készíts egy viszonylag hosszú játékot.
2: Add ki három fejezetben.
3: Profit! -
prolad
addikt
Dehát a legtöbb részben az első 20 percben nincs is harc, csak videók és pár lassú járkálós rész
Persze értem a problémát, sajnos ez a széria olyan, hogy pár óra után nyílik csak meg minden. És ahogy egyre többet játszol egyre jobb lesz.
Namost ennél az első fél-egy óra még érdekes is volt az új harcrendszer miatt, 4-5 óra után már kezdett unalmassá lenni. És olyan 50 óra volt a végigjátszás. Egy amúgy is lassúb medrű és sok idle time-ot tartalmazó játékba (videók, sok szöveg, lassabb minigamek), kell valami pörgősegbb, ami felrázza az embert. Na ez itt kimaradt.
A másik oldala, hogy mire a Like a Dragon kijött, már rengeteg ellenfél elfért egy harcban, ami jól passzolt az adott videóhoz/helyzethez, ahol többnyire ott az erős számbeli fölény. Itt meg vannak 50-en a videóban és utána max 5-en a normál harc alatt. -
CapriBoy
tag
Köszi a tesztet!
-
asbotb
csendes tag
a 20 óra tényleg nagyon kurta. Bár amennyi időm lenne játszani, így is fél évig tartana
-
prolad
addikt
20 óra alatt 100%? Ennyire rövid lett? Még egy Kiwami is elbírt közel 35-40 órát, pedig az a rövidebbek közt van.
Kíváncsi leszek rá, első körben Gamepassban. Sajnos egyre inkább azt érzem, hogy nem. az én világom a széria, amióta a 7 és Judgement próbálta elindítani szeriát egy másik irányba (főleg a turn based combat a 7-ben, hihetetlen hogy az belekerült). Volt egy remek egyensúly, a komor, tradícionás Japán és az elborult, modern Japán között és ezt jól ötvözte a történet- melléktartalom közötti kontraszt. Ez az utóbbi időben vagy felborult, vagy annyira kitágult, hogy már nehéz komolyan venni (szintén a 7 története).
Ugyanakkor ott a Judgement/Lost Judgement előbbi temek történettel, utóbbi remek harcrendszerrel és rengeteg jó tartalommal (és a Kaito Files kicsit mindkettővel), szóval nem reménytelen. -
mike1334
veterán
Ideje lenne már egy restartnak, mint anno a Tomb Raidernél. A karaktereket imádom, azokat megtarthatják, a helyszíneket is, max a sztorin variáljanak
-
Grath
HÁZIGAZDA
válasz
TESCO-Zsömle #3 üzenetére
Ki tudja?
-
TESCO-Zsömle
titán
Ezen a képen az az ing nagyon ismerős...
Az az, akire gondolok? -
Wesder
titán
válasz
Döglött Róka #1 üzenetére
Egyelőre nincs is benne, mert kèsik.
-
Döglött Róka
veterán
Eszembe nem jutna angol szinkronnal játszani Yakuza játékot. Valahogy nem illik hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A tempó elképesztő: egy év alatt három Like a Dragon-játék is megjelenik! A Gaiden a második ezek közül, és ebben a már eltemetett főszereplő, Kazuma Kiryu tér vissza.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Politika
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Akciókamerák
- Steam Deck
- Hosszú bejegyzésben érvel a Nothing az UFS 2.2 mellett
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Intel Core i5 14500 - 14mag/20szál - Eladó!
- Új Gamer - ASRock Z690 + Intel I9 12900 + G.Skill Ripjaws V 2x16GB DDR4 3600MHz CL18
- Asus Rog Strix G531 Gamer laptop újszerű állapotban, gyári dobozzal, töltővel.
- Új Gamer - ASRock Z690 + Intel I9 13900 + G.Skill Ripjaws V 2x16GB DDR4 3600MHz CL18
- ThinkPad T490 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- AKCIÓ! AMSI H110M i5 6600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RX 470 4GB GDDR5 ZALMAN S3 TG ZALMAN 500
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i7 9700E 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 2060 SUPER 8GB GDDR6 Rampage Shiva 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest