Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodafon
senior tag
Rouge-lite.... eddig olvastam 🤮
I'm gangsta!
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Plazmacucci #6 üzenetére
Ennek mindig jelentősége lesz, ugyanis amíg nem nálad van a program, addig akkor játszol vele amíg az üzemeltetője úgy látja jónak, azt a patchet vagy köteles használni, amit ráderőltet. Olyan a különbség mint a saját autó vs BKV busz.
[ Szerkesztve ]
-
hitvanyalak
senior tag
Wolcen, Last Epoch is elég jók. A Wolcen régóta van már, de sokáig nagyon szerencsétlenkedtek, a Last Epoch talán még most is early, de jó játék.
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
törölt tag
válasz
- = Zk = - #4 üzenetére
Az nekem pl. nem jött be, pedig gyakorlatilag mindenki dicsérte. Mondjuk már maga a Diablo sem érdekel, így lehet, hogy nem a játékon múlt a dolog.
-
-
myckey
veterán
válasz
- = Zk = - #4 üzenetére
Pedig a Titan Q. nagyon faintos
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
- = Zk = -
félisten
Grim Dawn, Van Helsing sorozat....TQ nem próbáltam még
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Plazmacucci #2 üzenetére
De az csak online.
-
-
Dr. Akula
félisten
Nem állítom hogy lenyűgözött a játék. Eddig még mindig a Titan Quest / Grim Dawn a legjobb Diablo klón. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Szabadság, egyenlőség, testvériség, valamint kártyák, növénydémonok és roguelite felépítés. A Liberté meglepően sok forrásból táplálkozik, de mindezeket hogyan keveri össze?