Hirdetés
- Voin - Jövő hónapban érkezik a belső nézetes hack&slash korai kiadása
- SPRAWL - Konzolokra is megjelent a retró FPS
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- Akciófigyelő 2024: PlayStation Black Friday leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5
- Le Mans Ultimate
- Xbox Series X|S
- Akciófigyelő 2024: PlayStation Black Friday leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EA Sports WRC '23
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Sony PSP
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degradator
tag
Hakke!
lenne egy érdekes problémám... vettem egy ATi Silencert, meg van egy Sapphire RadX800Pro -m.
na most az ''érdekes'' probléma annyi lenne hogy nem bírom leszedni a régi hűtést, mivel azok a pici kis csavarok rohattul be vannak tekerve, és a teteje(csavar) már szétnyíródott...
nincs ötlete valakinek mivel lehetne lebányászni???
az istennek se jön le, ráadásul ilyen pici csavarhúzó a világon nem létezik... na meg félek hogy elcsúszik a kezem azt szétb*szok valami ellenálást...
"makacs madar a sundiszno. csak akkor repul, ha belerugok..."
-
-
Degradator
tag
OMG!!! vettem egy Ati Silencer 4 et, és most vettem észre hogy a ventillátor visszafele forog benne... (ez normális dolog ennél a hűtőnél?!)
a ventillátorlapátok úgy forognak h így a lehető legkevesebb levegőt forgatja meg a hűtő... sztem nem errefel kéne forognia.
ez rohatt érdekes.
pedig fordítva nem lehet rádugni a csatlakozót...
vagy ez a hűtő így működik, ez a normál?"makacs madar a sundiszno. csak akkor repul, ha belerugok..."
-
Degradator
tag
igen de a lapátok úgy állnak hogy így a lehető legkisebb hatékonysággal fújja ki a meleget... elvileg nem így kéne működnie mert a gépházban mindig melegebb van mint kinn, kintről kéne beszívnia a hideget, legalábbis ha ránézek ezekre a b*szott nagy lapátokra, akkor valahogy nem ezt gondolnám hogy ennek erre kéne forognia... ez így baromság hogy erre forog.
"makacs madar a sundiszno. csak akkor repul, ha belerugok..."
-
Degradator
tag
kép: http://www.kepfeltoltes.hu/view/060520/DSC00613__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
[Szerkesztve]"makacs madar a sundiszno. csak akkor repul, ha belerugok..."
-
Degradator
tag
ezt a képet még 15. én csináltam de csak most vettem észre hogy a nyák -on az egyik csip kiégett. ennek ellenére a kártya teljesen staliban megy...
érdekes kép, szerintem az a barnás folt ott bizony égés... a másik oldalon a papír matrica is meg van barnulva, szerintem ez még az előző tulaj műve.
de a kártya hibátlanul működik(húzva is)
kép:
http://www.kepfeltoltes.hu/view/060521/_g_s_www.kepfeltoltes.hu_.jpg"makacs madar a sundiszno. csak akkor repul, ha belerugok..."
-
Degradator
tag
'' a VPU recover nem tudott teljesen helyreállítani egy hardverholtpontot, ezért szoftveres képalkotásba váltott''
valami nagy gáz van az x800 ammal, van amikor be se bootol a gép(monitor nem kapcsol be), aztán a windowsban az ablakok is szaggatnak, 3d gyorsítás pedig NINCS
úgyhogy most nem tudom mi tévő legyek....
nincs ötlete valakinek mi lehet a gond?
a probléma egyik napról a másikra keletkezett, semmit se csináltam a kártyával, mégcsak túlhúzva sem volt.
van rajta egy silencer, 35 fokos úgyhogy végképp nem értem mi a baj
PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF"makacs madar a sundiszno. csak akkor repul, ha belerugok..."
-
Degradator
tag
Lenne egy problémám:
összeraktam egy compaq alaplappal(i815) szerelt P3 coppermine konfigot (933Mhz).
mivel biosból nem lehet tuningolni, ezért windowsos tuning progikat keresek!
de ezek mindegyike használhatatlan, kipróbáltam kb 6 ot és egyik se jó semmire, lehet azért mert ez egy ősrégi proci.
tudna valaki nekem egy használható windowsos CPU overclocker programot mondani?
előre is köszönöm!!"makacs madar a sundiszno. csak akkor repul, ha belerugok..."
-
Degradator
tag
Beszarás!
A64 clawhammer 3500+ os procim van, alapon 62 fokos a proci!!!
eddig gyári hűtő volt rajta azzal 58-60 fokos volt, most vettem rá egy halkabbat ezzel 62, terhelve 70 ig simán felmegy.... :S
nincs rajta a gépház oldala(meg is főne az egész) egyszerűen nemtudok mit kezdeni ezzel a kib****tt procival!!!!!!
természetesen a proci NINCs húzva!
valami 5let hogy mit lehetne tenni?
ja és az érzékelő is szerintem jó értéket mutat mert a borda ennyira forró h lehetetlen megfogni, odaég az ember keze, még a gép teteje is meleg... és igen szilikonpaszta is van rajta bőven!
nincs valami olyan program amivel a venti forulatszámát 6800 ra fel lehet tunkolni?
asszem a max 3000 de valahogy bele kéne vezetni nagyobb feszt és akkor többet pörögne.."makacs madar a sundiszno. csak akkor repul, ha belerugok..."
-
Degradator
tag
lenne egy jókora problémám!
vásároltam decemberben egy A64 Clawhammer 3500+ os (512k) procit, és egyre jobban melegszik.
érdekes hogy gyári hűtővel olyan áprilisg tűrhetően ment (55-60 fokon), aztán ahogy jött a meleg idő elszabadult a pokol, a gép a gyári AMD hűtővel hazsnálhatatlan lett, vettem rá egy szép nagy IGLO hűtőt, de ezzel terhelés alatt hazsnálhatatlan volt a gép(80 fok körül ment!! )
most betelt a pohár és megvettem a lehető leghatékonyabb léghűtőt:
http://www.kepfeltoltes.hu/view/060724/DSC00790_s_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
de ezzel is használhatatlan a gép!!! terhelve simán felmegy 72 fokra!
természetesen NINCS húzva, 1.5 vcore, minden teljesen normális! paszta is van a procin épp elég! ja és még valami ez nem rossz mérési eredmény, mivel a proci hűtőbordája megfoghatatlan, odaég a kezem! tehát valós a 72 fok.
a kérdésem az lenne, hogy ezzel a problémával visszalehetne e vinni a procit, és kötelesek kicserélni? ahogy elnézem ez a jelenség csak nálam áll fen...
vagy van valaki hasonló problémával??
(bocsi h hosszú lett)"makacs madar a sundiszno. csak akkor repul, ha belerugok..."
-
Degradator
tag
kérdésem lenne h mivel ragaszthatok GPU ra bordát?
úgyhallom a pillanatragasztó megolvad. nem nagy cucc, egy asus V7100 asra teszek nagyobb bordát, csavarozni nem lehet.
5let?
[Szerkesztve]"makacs madar a sundiszno. csak akkor repul, ha belerugok..."
-
Degradator
tag
válasz Kalandor #840 üzenetére
nekem ugyan ilyen VGA m volt, szerintem sokkal jobb ötlet ha egyszerűen csavarozol rá egy ventillátort, a másik végén a vízszintes részbe pont belevág a csavar.
hülyeség rátenni a másik bordát ha jól látom a gyári aluminium, az sokkal jobb!"makacs madar a sundiszno. csak akkor repul, ha belerugok..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest