Új hozzászólás Aktív témák

  • Precorus

    tag

    Akkor azt hiszem, jelentkeznék a legolcsóbb sütőhely pozícióért :DDD
    A téglák, illetve a kő is itthoni építkezésből maradt, szóval 0Ft volt gyakorlatilag a kis "kemence" :C

    De vidéki, kiépített tűzrakóban is tesztelve volt:

    Előnyök: Bolondbiztos, a húst nem tudod megégetni. Illetve a láng sem csap fel a lecsöpögő olajra, és a hús leve, olaja sem fog kicsepegni, kevésbé fog kiszáradni.(illetve erről lefelé folydogált, mert nem volt normálisan megcsinálva. De majd lesz süllyesztett lapom. Egyszer valamikor.....
    Hátrányok: Erre bizony sütés után rá kell szánni egy fél órát, hogy lesikáld.... Illetve hagyni kell kihűlni, mert különben reped, később pedig törik.
    Egyebet a többszöri használhatóságról még sajnos nem tudok mondani, remélem idén még párszor lesz alkalmam használni, és kiderül.
    Egyébként gránit, márvány lap érdekelne a későbbiekben, kb 2x ekkora. Ha esetleg van valakinek ötlete, hogy honnan lehetne olcsón szerezni, azt szívesen fogadnám :R

    Ja, recept. Exem csinált páclevet, lehet azt majd kikuncsorgom, én lucullus csirke-sertés fűszersót szoktam használni. Ugyan úgy bekenni vele a husit, kis olajat rá, és állni hagyni legalább egy estét.
    Múltkor próbaképp ~36-40 órát hagytam állni, nem jelentett igazán semmit. Vagyis én nem éreztem.

    Könyvtár == Old-school Netflix

Új hozzászólás Aktív témák