Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • flash-

    veterán

    válasz Napfénysüti #248505 üzenetére

    "Apropó ment már valaki idén Balaton kört kerékpárúton vagy fog a közeljövőben menni?
    Szeptemberben megyek ér érdekelne milyen az út? Nagyon beharangozták hogy kész végig de nem kicsit szkeptikus vagyok a tavaly körből kiindulva (pl Keszthely környéke botrányos)..."

    tavaly júliusban mentünk,
    déli part nagyrészt új burkolatból áll(talán a két széle illetve keleti-nyugati része még azért nem az), de az északi part 50-70 százalékban még mindig pocsék. hangzatos hogy körbeért , de ahogy mondod Keszthely környékén, Szigliget környékén borzalom, egyre jobban gyűrődik fel a bringaút az alatta futó gyökerektől, az már tényleg botrányos.
    én 28c gp5000 conti külsőkkel, feleségem 37es smart sammel. nekem a rosszabb utak sem borzalmasak általában amikor aszfalton megyek,de itt a a balatonkörön fent emlitett északi parti utakon megszenvedtem(feleségem még úgy ahogy elvolt)
    ez a videó elég reálisan visszaadja a bringautas balatonkört:
    (azért idén is megtekerjük :DDD :DDD ,már szokás)
    [link]

    Ami nekem valóban kicsit bosszantó hogy a kijelölt útvonal mentén szinte nincs kút.. állj meg vegyél inni stb , de hogy megtöltsd mindenféle plusz karikázások nélkül kútból a kulacsod az kizárt,talán tényleg egész körön 1 helyen van.. még a parkokban sincs ivókút...

    más:
    Slime alkalmazása normál belsőbe(37-622 smart sam a külső,bár ez gondolom mindegy):
    van valami pro tippetek esetleg? vicces hogy a gyártó videói sem egyformák erről, egy régi videóban betöltésnél alul van a szelep, az újabb videójukban már 10 óránál, jól gondolom ez a helyes eljárás? esetleg még valami tipp hogy ne csesszem el?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák