Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • meander

    tag

    válasz Bazsee71 #44508 üzenetére

    Eléggé hasonló útvonalat jártam be én is :)
    A szétszedéshez én is ezt a leírást használtam, de mint láttad a motort már nem szedi ki, se a tengelyt. A tengelyen a ventilátor lapátjai beleakadnának a motorba, aminek a megoldása után rengeteget rohangáltam (porszórni akartam + csapágyat cserélni). Minthogy nem találtam sehol leírást és Simi/Fragola felvilágosítottak, hogy a tengelyt, meglévő csapágyat tönkre is lehet tenni + igazából semmi baja nem volt a csapágynak letettem róla.
    A festést fényező végezte. A csiszolással nem érdemes bajlódni. 1, nagy meló 2, jobban megcsinálja 3, ugyanannyi pénzt fog kérni
    A tölcsérrel nincs mit tenni meg kell venni a legolcsóbb helyen, amit találsz. Az én esetemben végül nem én vettem, de ahol akkor nézegettem már nincs raktáron.
    A timerre én is itt találtam programot. Nem ezt, de biztos jó lesz ez is.
    A teflon nem teljesen tiszta, hogy mit csinál a garat szempontjából. Én egyébként feltettem a rácsot és be is vállt. Elég nagy erővel lövi át a kv-t a major az meg szépen feldarabolja. Egyetlen baja, hogy drága.
    Villának az eredeti major villát vettem a Danettiből
    A maradék kv kifújására nekem is a labda adta az ötletet, de attól eléggé idegenkedtem, úgyhogy abból egy dugattyút csináltam. Itt azt kell eldöntened, hogy átlátszót akarsz -> plexi cső, amihez viszonylag nehéz hozzájutni (legalábbis 10cm-hez) és van egy bizonos méretpontatlansága, tehát a dugattyúra kell egy "tömítés" amitől légzáró lesz és fel tudja venni a cső pontatlanságát. Ez nálam filc lett. Vagy megcsináltatod az egészet (cső+ dugattyú) egy esztergályossal műanyagból és akkor teljesen pontos minden nem kell külön tömítés. Ez utóbbi ugyebár a fragola megoldása, ő biztosan többet is tud mondani róla, ha abba az irányba indulsz. Úy emlékszem egyébként hogy az ő tapasztalata is az volt, hogy kb. 7-8cm lökethossz kell.

    Remélem válaszoltam mindenre, de ha nem szólj nyugodtan.

Új hozzászólás Aktív témák