Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
1.4 update-el kiadtak egy teljesen új küldetéssorozatot a középső-befejező játékrészre.
Elkezdtem legnehezebb fokozaton és meglepődve láttam, spoilerezni nem szeretnék róla
[link]Most már egy csomó M82-es fegyvert találtam és a shopban is feltűnt időnként.
[ Szerkesztve ]
-
chris0000
őstag
hi. kértem spiler taget a topichoz! thx #55philoxenia
miért nem tudom felvenni a lootot, a győzelem után?[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
Kész Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
chris0000
őstag
hi. baromi jó ez a játék, végre egy korrekt folytatás...
-
HUN_Sector
őstag
válasz
Cray Tyler #52 üzenetére
Ahogy mondod, nincs jelentősége a lőszertípusnak. A sima fejlövéssel a páncélsisakosok ellen is halálos volt. Elég csak azt gyártani (warsav pact és nato 7,62-est a dragunov, meg az m24 miatt)
(Meg itt nincs életerőpont-milliomos alien sem, mint a kettőben)
-
válasz
HUN_Sector #51 üzenetére
Alap skúlóval mentem végig, nem volt szükség se AP-re, se buckshot-ra (mint pl JA2ben a tigrisek ellen). Nálam saját merc (marksmanship+explosions), Fox, Vicky, Scope, Raven volt a dreamteam. 97+ marksmanshipje volt már mindenkinek a játék utolsó harmadában.
-
HUN_Sector
őstag
válasz
Cray Tyler #50 üzenetére
Sima lőszerrel m24 mellett sem kivitelezhetetlen. Fox és Grizzly tökéletes kombó. A végén már 16-17 ap-kkel rohangáltak, Fox állandóan húzta teddy-weddy mackót.
Egy jól összerakott fegyverrel 100%-os hatékonysággal tudtak puffogtatni.Én Larry + Fox + Grizzly + Omryn + Barry + egyedi merc kombóval mentem, ebből pont a saját kari volt a legbénább
Na az két hónapos dexterity + marksmanship képzésre lett beíratva. Omryn viszont a hülye indiánkésétől nem válik meg, így a másodlagos fegyverhasználat korlátozott.
Kalinyát az elején el kellett engedni, neki a többiektől is erősebben drágult a fizetése. Igor meg mindig dupla fizuért követelőzött. MD szerény maradt (és béna) -
válasz
HUN_Sector #48 üzenetére
Azért az M82 elég durva, nekem többször is 200 feletti critek jöttek ki belőle.
-
BaLee
addikt
válasz
HUN_Sector #48 üzenetére
Nálam a major lelövése után meg sem lehetett nyitni az inventoryját erre kifejezetten emlékszem. Galil-t nekem valamiért sosem dobott, G36-ok jöttek még a vége felé meg pár PSG1.
Amúgy meg tényleg az M24 elég volt mindenre.
-
HUN_Sector
őstag
-
BaLee
addikt
Olvastam a leírást, de mivel randomnak tűnik, hogy milyen fegyver van a ládákban így nem ér semmit. Megnéztem, nekem egy G36 volt abban a ládában amit ott a leírásban írnak.
Jah most olvasom, hogy a leírásban is írják, hogy változó a loot ezért ha nem az van be töltsd be újra és próbáld előről.
SPOILER
Ez amúgy nem a Refugee Camp, hanem a kezdő szigeten lévő Fort L'eau Bleu alatti bunker. ahova csak a játék végén lehet eljutni. Mondjuk ugyanúgy nem értem volna vele semmit ha ott van a ládában, mivel nekem ez volt az utolsó helyszínem, ha itt végeztem vége a játéknak.
[ Szerkesztve ]
-
BaLee
addikt
Újaknak ajánlom még ezt a modot: Descriptive Chance to hit
Ez szerintem nyugodtan alap lehetett volna a játékban. Annyit csinál, hogy minden lövésnél nem %-ban hanem szóban (Average, Likely, Highly likely, ...) kiírja, hogy milyen az esély a találatra valamint felsorolja a módosító tényezőket + ill. - irányban. Korábbi részekben úgy emlékszem ez alap volt, valamiért kimaradt, sokat segít és sokat könnyít a szituációkban a lehető legjobb döntés meghozatalában.
-
BaLee
addikt
válasz
HUN_Sector #41 üzenetére
Áhh köszi, közben rájöttem, hogy a korábbi részekkel ellentétben (bár már rég volt, lehet rosszul emlékszem) a kilőtt ellenfelek nem termelődnek újra. Így amennyit magamra tudok csődíteni azokat le kellett volna lövöldözni, majd visszavonulás, gyógyulás, javítás és újra.
Van mentésem, majd megpróbálom újra.
SPOILER
Közben végigértem, még két combosabb ütközet volt a Major elleni harc után, a Fort Brigand-ban kellett elkapni a főembert, sajnos nem sikerült, elmenekült motorcsónakkal, majd a végén a kezdő szigeten a Fort L'eau Bleu-ban volt újra harc, na ott annyira mortar-oztak, meg 40mm-es flash gránátokkal demoralizálták a csapatot, hogy majdnem otthagytam a fogam. Amiért nagyon mérges vagyok a játékra, hogy végigjártam az összes létező helyszínt, az Eagle's Nest szektor előtti összes ellenséges szektort kipucoltam, de egy M82-es snipert nem találtam az egész játékban. Galil-t is csak a legutolcsó földalatti pályán találtam kettőt ami után vége volt a játéknak. Azért ez így elég béna, hogy beletesznek olyan fegyvereket a játékba amit egész végigjátszás során nem is találsz meg... A játék középső szakaszában megtalálható FN FAL karabély meg M24-es snipereknél nem is nagyon van később jobb fegyver.
Ettől eltekintve ez egy kiváló játék, még fogok vele szórakozni visszatöltött állásokból.
-
attiati
veterán
Tegnap találtam egy jó nagy bugot. Egy ideje azt csinálja, hogyha inventoryban pakolgatok fegyvert, gyémántot.... akkor nem frissíti be a módosítást. Csak ha ki és belépek újra az inventory-ba.
Így a 12k-s gyémántos dobozt akárhányszor el tudom adni
Vagy bármennyi scrap-et lehet gyártani.
[ Szerkesztve ]
-
SPOILER
Ha eléggé meggyengült a védelem, akkor menj be a szektorba, így kb 8-10 ellenség lesz csak bent + a Major. A szerpentin aljáig be lehet menni hide-ban gyilkolászva, akkor a Major szól hogy nyírják ki a bácsit, de onnan a sniperek már be tudják lőni az egész hegyet. Kb ennyi. Igazából az egyik legkönnyebb szektor. A tábornok úr tanyája sokkal több taktikázást igényelt (bár én az alagúton át mentem be, így egyből a dolgozószobájában kezdtem kb, ami szar volt mert ott álltam teljesen bekerítve, sniperekkel CQB-zni meg hát "enyhén szórakoztató de többnyire fájdalmas").
-
HUN_Sector
őstag
A szektoron a pajzsok jelzik, milyen erős a védelem. Minden kibocsátott csapat csökkenti a pajzsokat. Ha egy marad, az kb 7 ellenfelet jelent plusz a Major. Amikor én mentem, silent killt csináltam 3 ellenségen lopakodva, majd a hegy lábánál Major elrendelte a kivégzést. Akkor előkaptam a mortart, kétszer négy he lövés után nem maradt ellenség, csak a miniszterelnök.
[ Szerkesztve ]
-
BaLee
addikt
válasz
Dark Archon #37 üzenetére
Az irányzékot nézd meg.
Más, SPOILER
SPOILER
SPOILER
A The Eagle's Nest szektorban hogyan lehet megakadájozni, hogy Lafontaine-t megöljék? Sokadszor próbálkozom, már kitaláltam, hogy mortarral megszórom a hegy oldalát így elpusztul mindenki, de rengeteg az ellenség és amikor a Major kiadja a parancsot, hogy meg kell ölni onnantól mortart gas-t lőnek rá minden körben, esélytelen, hogy odaérjek mielőtt megfullad. Szuper kis csapatom van, eddig sehol sem volt gond, de ezt nem tudom kivitelezni. Hegy aljáig be tudtam osonni az egész csapattal, de onnantól vagy 15-20 ellen vár fent és amíg rendet rakok meghal.
[ Szerkesztve ]
-
Hide n snipe taktikával nem kell orvos. Én is felvettem Foxot dokinak, kb 1x kellett vele gyógyítanom, így inkább kiképeztem őt is snipernek, játék végére 97-es marksmanship-je lett. Illetve a külseje miatt extra kört kap ha észreveszik, így hide-ból mészárlásra különösen alkalmas karakter (SPOILERSPOILERSPOILER: vele könnyebb a nagy fordulat utáni kör is, mert ha csak vele mész oda a tábornokhoz, akkor az extra kör miatt vissza lehet vonulni, és a sok birka megy utána be a darálóba). Leghasznosabb karakter, főleg ahhoz képest amennyibe kerül.
Lockpick kitek és crowbar szükséglet: a megoldást Vicky-nek hívják. Javítható lockpick kitje van, mindent is kinyit. Ha elvásott, megjavítja ő saját magának, és lehet megint nyitogatni.
Helyhiány: mivel nem kényszerít a játék egy adott fegyver bevetésére (pl. JA2-ben a tankok), így ha eldöntöd hogy milyen taktikával mész akkor utána csak lőszert meg gránátot (vagy azokat sem) kell vinni az emberekkel. Plusz fegyver nem kell, crowbar sem. Nálam a végén már kötszer sem volt (úgyse látott meg soha senki, pláne nem jutott el addig hogy rám is lőhessen), harci drog sem, a machanical embernél gyűjtöttem a rodot, lenst, chipet, de ennyi.
Milícia képzés: nem tartottam csak emiatt B csapatot, amikor egy szektort kipucoltam, akkor a csapat egyik fele javított, másik fele milíciát képzett. Javítás általában hamarabb készen volt mint a milícia maxolása, így a maradék időben egymást képezték az emberek.
-
-
-
BaLee
addikt
Ezt most láttam, szakadok.
-
HUN_Sector
őstag
Ha gyártasu lőszert a kiemelt cellákban, kb végtelen mennyiséget készíthetsz
gun powder függő
Más mindenkinek, just to know: jobb klikk egy cellán és sector stash opció. Ott a leölt támadók lootolható cuccai is megmaradnak, lőszerek, kiegészítők. Nem veszik el, csak ha felnyaláboljátok. Nem kell keresglni
[ Szerkesztve ]
-
Running
tag
válasz
Cray Tyler #27 üzenetére
Hát igen, a lőszerből azért nem volt sok. Sose gondoltam volna, hogy spórolnom kell vele.
-
Running
tag
válasz
HUN_Sector #28 üzenetére
Jaja. Nekem is B csapat volt a légiós megállítós + kiképzős, meg volt egy külön ember aki csak tréningelt.
-
BaLee
addikt
Na közben 30 óránál tartok vele. Írok pár észrevételt, plusz tippet, igyekszem spoiler mentesen, de ahogy nézem itt amúgy sem lehet spoiler-t használni a hozzászólásra.
Még nem végeztem, mert elkezdtem kicsit kényelmesebbre venni.Na szóval, a teszt-el ellentétben nekem elég könnyűnek tűnik. Mondjuk könnyű fokozaton kezdtem forgiving mode-ot beállítva mivel azt olvastam, hogy így is nehéz. Igazából a kezdő sziget sarkán lévő erőd izzasztott meg egyedül, de ott még eléggé kezdő fegyverek voltak, meg nekünk sem volt pajzsunk nagyon.
Onnantól kezdve irányba vettem a gyémánt bányákat és sosem volt gondom a pénzzel.
Kezdőknek pár tipp:
- becsüljétek meg az elején a feszítővasakat és az álkulcsokat, én anno többet bezúztam, mert nem volt helyem aztán utána jöttem rá, hogy nagyon gyorsan fogynak, 1-1 használat -10-15% és nem lehet javítani őket. Nagyon idegesítő tud lenni, ha ott van a skilles ember a csapatodban de nem tudsz kinyitni valamit, mert se feszítővasad, se álkulcs készleted.
- legyen legalább 1 magas Wisdom tulajdonsággal rendelkező katonátok, nagyon sok helyen van, hogy megvizsgálsz valamit és a Wisdom check elbukása miatt nem tudod meg mi is az adott tárgy vagy mire lehet használni, ugyanez igaz a Mechanical tulajdonságra is
- mindenképpen legyen egy jó orvosod (én Fox-ot választottam) és nézzél szét minden szektorban, akkor is ha nincs ellenség és az embereid is azt mondják, hogy nincs semmi érdekes ott. Herbs-eket így tudsz gyűjteni eredményesen, ha játék közben elfogy az elég nagy szívás, mert nem tudod gyógyítani harc után a sérült katonáidat (vagy csak alternatív módon)
- lehetőséged van alkatrészekre szétszerelni egy fegyvert ha nincs rá szükséged, ha töltve van akkor érdemes előtte kitárazni így a lőszer bekerül a squad stash-be. A játék közepéig nem nagyon leszünk elengedve lőszerrel, főleg a 12-es kaliberű sörétes meg az 5.56-os ritkaságszámba megy
- érdemes úgy kialakítani a csapatot, hogy legyen egy jobb orvos, legyen aki eredményesen tud milíciát képezni illetve tárgyak javításához sem árt egy jó mechanical tulajdonsággal rendelkező emberEddig pozitívumok:
+ Ami nagy pozitívum akár az 1, akár a 2-es részhez képest, hogy nagyon haszosak a képezhető militiák. Érdemes a fontos szektorokban annyit képezni amennyit csak lehetséges, néha csak én is nézek, hogy milyen látszólag túlerőben lévő támadókat győznek le simán. A veterán meg az elite miliciákra igaz ez főleg, de harcokban is jól fejlődnek.+ Az AI-t nagyon jól eltalálták, volt olyan küldi amikor a helyi miliciával együtt védtünk egy szektort, nagyon okosan és taktikusan játszottak, volt hogy több embert szedtek ki, mint én.
+ Tetszik a lopakodós rész. Vannak rá perk-ek, de nagy élmény óvatosan végigcsekkolni 1-2 sniperrel az adott szektort, majd ha úgy ítélem nincs közelben ellenfél akkor lehet próbálkozni az 1 lövéses headshot killel, aztán menni tovább.+ Nagyon jók a kis mellékküldetések, szépen kidolgozott apróságok.
Negatívumok:
- állandó helyhiánnyal kűzdök, a squad stash-ban csak lőszereket lehet tárolni, de van sok fontos és/vagy quest item, sokszor van olyan, hogy a fullos csapatomban már egy 2 slotos fegyvert nem tudok felvenni meprórt csak 1 slot helyem van az összes embernél... -
oriic
HÁZIGAZDA
Hopp egy magyar hátterű karakter is van csak most látom.
Live-Die-Respawn
-
-
Running
tag
válasz
Cray Tyler #22 üzenetére
Ugyanezzel a taktikával toltam végig. Hide, headshot. Mondjuk nekem volt 3 sima katonám is GAL-lal, de azok is 1-es lövés fejre. Körönként nekem is 6-7 halott, többi utána RIP. Magaslatról brutál véregzést lehet csinálni hide-ból hasalva fejesekkel.
-
-
wolfman
veterán
Az 1. résszel sokat játszottam, de pár terület után baromira megnehezedett nekem, talán nem is tudtam, hogy kell fejlődni benne vagy nem tudom, de pár terület erejéig imádtam. Utána mikor a bikább fegyverek kerülnek elő, ott elvéreztem folyton.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
attiati
veterán
a fegyverekről a kiegeket le lehet szerelni valahogy, ha van rajta?
vagy csak scrapet lehet érte kapni?
-
Berakom ide is az augusztus másodikai hsz.-emet mert állítólag jó összefoglaló.
70 órával most fejeztem be nehéz fokozaton.
Az elején a saját embert exploisons-ra és marksmanship-re gyúrtam (aknák és trap-ek miatt), mellé csak Raven-t vettem fel. Utána amikor már volt még egy bányám akkor jött Vicky hogy kinyisson mindent és hogy tudjak fegyvert moddolni. A lockpick készülékét mindig meg kell javítani, és ez hatalmas előnye Vicky-nek mert ilyen a többieknél nincs, és a standard lockpick kiteket nem lehet javítani, és nem lehet végtelen mennyiségben találni sem. Tehát ha az összes zárt dolgot ki akarod nyitni, akkor Vicky kell a csapatba. És jött Fox is, akit gyógyítani vettem fel, de a hide-ból snipe-olás miatt gyakorlatilag soha nem sérült meg senki, így neki adtam minden magazint hogy fejlődjön, meg vele öltem akit csak tudtam (hogy jobban fejlődjön) A végére ő lett a legdurvább merc, pláne ha figyelembe vettem hogy mennyibe került.
Utolsó emberem Scope lett, így full női teammel mentem. Végig sniperekkel toltam (minden sniperen volt bipod, távcső és hangtompító), hide-ból fejre one-shotoltam amit csak tudtam, így elég könnyű volt. A játék végére Fox-ból is igazi mészáros lett 97-es marksmanship-el (poénból vele nyomtam minden NPC conversationt, a promiszkuitásra adott vicces reakciók miatt).
A játék második felében már 5 emberrel körönként 9 enemy-t tudtam hide-ból megölni, majdnem mindenki kettőt lőtt egy körben, hide-ból, fejre, és ez 99%-ban instant killt jelentett, tehát maradt mindenki hide-ban (közelebb érni esélye sem volt senkinek). Scope-nál M82 volt, ami baromi nagyot üt, de csak körönként egyet tud vele lőni, a játék végén lőtte a rekordot egy 207-es crittel. Többieknél Dragunov volt vagy M24. PSG-t egyet sem találtam. A thermal scope az első chip megtalálsa után szintén nagy segítség.
Az elején sok gránátot is használtam, amíg nem tudtam sniperekkel tömegmészárolni. Végigcipeltem a játékon egy mortart és egy RPG-t is, hátha a végén kell majd (mint a JA2-ben a tankokra), nem spoilerezem el hogy végül kellett-e vagy sem. A fegyver alá moddolható gránátvetőt egyszer sem használtam, a hide&snipe annyira erős taktika volt hogy nem volt értelme semmi mást csinálni.
Mindenki light armort hordott, így nagyon mozgékony volt a csapat. A taktika úgy nézett ki hogy érkezéskor mindenki hide, Fox körbeosont a mapon és akit feltűnés nélkül le lehetett szedni azt leszedte. Utána az csapattal beálltam valami nyílt terület szélére vagy egy szirtre és egyesével homlokon lőttem mindenkit (van bónusz high groundról való lövésekre).
A mapon megcsináltam minden nagyobb side questet, anélkül hogy spilereznék erről többet nem tudok mondani. Financiális gondom sosem volt, minden gyémántot mindig eladtam, a játék végén valami 300.000 dolcsi felett végeztem.
Lőszer és scraps is mindig volt bőven, csak mindig minden talált fegyvert kitáraztam és szétszedtem. Armorokat is szétszedegettem.
Igazából onnan hogy az első AK-t megtalálod, és szerelsz rá bipodot meg hangtompítót, onnantól egy 90+ marksmanshipes merc elég hogy óvatos taktikával minimális sérüléssel mehess a hide&snipe módszerrel (bipod csak hasalás közben adja a jó nagy bónuszt).
-
flexxx2
őstag
válasz
Dark Archon #18 üzenetére
az a Corruption 2029 jónak néz ki
most látom már írták+ Miasma Chronicles (Mutant Year Zero csapat újabb játéka)[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
Pont a napokban gondolkoztam azon, hogy fel kellene telepíteni az első részt újra, vagy 10 éve nem játszottam vele (még arra is emlékszem, mikor még csak az 576-ban olvastam anno a tesztjét, és azon gondolkoztam, hogy ez milyen jó játék lehet - sajnos akkor nem lett meg, csak pár évvel később).
A második rész is tetszett, a többi JA néven eladott borzalommal szerencsére nem játszottam. Remélem kijön konzolra is idővel a 3. rész, mert játékra alkalmas PC-m már rég nincs (a mostani gépen max. a gog-os csodákat futtatom)
-
lujo10
aktív tag
Köszönöm a tesztet, szerintem télen belevetem magam
Egy igazi férfi Internet Explorer-t használ -> Kaland, veszély, kockázat. (Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm Uram, hogy legalább nem hullámzik!") Navigare necesse est, vivere non est necesse. Ja és Széles Utat!!!
-
-
Running
tag
Végigtoltam és valóban egy értelmes folytatása lett a JA2-nek. Azért voltak problémáim a játékkal, de semmi olyan ami később mod vagy patch formájában ne lenne orvosolható. Pár példa:
Egy-két gamebreaking bug, nem volt több ellenfél a pályán, de nem jött ki combat-ból a játék, el kell hagynom a területet és vissza, és azonnal berakott 2 ellenfelet akik eddig sehol nem voltak, de legalább csomó loot is megjelent ami eddig nem volt ott. A lényeg, hogy valahogy tovább ment a küldi.
A zombis küldire nagyon kevés idő van, és nincs előre tájékoztatás mi várható, így akinek nincs előkészítve legalább pár terület, az beszívja, mint én. Nekem totál fáradtak és sebesültek voltak a katonáim mire megkaptam és persze minden rész ellenséges. Nem is sikerült időben 1-2 nappal csúsztam le.
Egyébként ez több küldis pályán problémám volt, hogy nem tájékoztat a játék mi várható, így valamikor teljes pálya újrakezdés is bejátszott, teljesen más taktikával. Azért pár interrakció ilyenkor elférne. A major-os pályán szintén így jártam, nem spoiler-ezem le, de ott már leszartam és lett, ami lett a vége.
Ezen kívül a karakterek fejlődése elég karcsú volt, kevés kapott pont, a skill-ek nagy része is teljesen haszontalan volt nekem.
A fegyverek is olyanok voltak amilyenek, konkrétan az alap fegyvereimen kívül 3 katonámnál 1x cseréltem, a 3 másik mesterlövésznél meg m24 és dragunov lett, ami után nem volt más. Vagyis a 60 óra játékidőből 1-1 olyan fegyvert találtam, ami jó valamire. A végén 1x láttam m16-os, meg g32c-t aszem, de egyik sem kápráztatott el.
A fegyverek upgrade-je jó megoldás volt, de nem túl progresszív. Kb rögtön rárakhatod a fegyverre a legjobb cuccokat és onnantól nincs több dolgod a témával. Ezt is ellensúlyozhatták volna valamivel, valahogy. Nyilván fegyvertől is függött mire mit lehetett tenni, de akkora különbségek nem voltak és mivel 1-1x cseréltem fegyvert, így kvázi halomba álltak az alkatrészek nálam, mivel nem volt mire elhasználni.
Összességében jól szórakoztam és biztosan jobb is lesz ez még idővel. -
HUN_Sector
őstag
válasz
Dark Archon #11 üzenetére
Nem túl bonyolult a lopakodva támadás. Átmész lopakodásba, minden karaktered aki lőni fog, lehetőleg hangtompítós fegyverrel rendelkezzen. Ha olyan karival kezded a kört, akinek a képessége a meglepetés, akkor az ellenfél mellett állók meglepődnek a találat után, megkezdődik a harc és ismét te jössz. Ha a célpontod túléli a lövést (a későbbiekben erre hatványozottan kisebb az esély, mint az elején), akkor viszont a lövésed a körön belüli első cselekedetnek számít. Illetve amíg sneak státuszban marad a karid, addig ugyan jönnek feléd az ellenfelek, de nem tudják pontosan merre vagy. Így ha nem lősz nem hangtompítós fegyverrel, csak közelről fognak látni és rád lőni. A lopakodva támadás meg ad egy jó sebzésszorzót és külön perkek is vannak rá.
Szerintem korrektül meg van csinálva. Kb így játszottam végig az egész játékot. Ha meg észrevettek, előkerültek a minimi-k, rpg-k (bár utóbbiakra nincs szükség, bőven elég a mortar, sniper, armor piercing lövedékes minimi trió). A kettővel ellentétben itt már tankok sincsenek.
-
BaLee
addikt
Na nem bírtam ki, megvettem. Be is szippantott rendesen. Péntek óra már 9 órát beletettem. Nagyon jó ez a játék!
-
Egon
nagyúr
válasz
Dark Archon #11 üzenetére
A Gears Tactics valahogy elkerülte a figyelmem, köszi a tippet!
Tudsz még hasonló játékokat az elmúlt pár évből? Az új UFO-val játszottam (a régiek kimaradtak anno), de valahogy nem tudott lekötni."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
válasz
HUN_Sector #7 üzenetére
Közben kipróbáltam a demót, ott azért nem ennyire gáz. Viszonylag jó a grafika, a szabad pályabejárás is király. Csak mondjuk egy XCOM-hoz vagy Gears Tactics-hoz képest elég nyögvenyelős az egész. A lopakodva támadást meg úgy kellett megnézem YT-n és akkor is 5-ből 1x, ha sikerül. Azért magukévá tehettek volna olyan játékmechanikákat, mint pl. a Mutant Year Zero lopakodása. Semmi gond, majd újabb 24 év múlva, a 4-ben talán sikerül.
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
Egon
nagyúr
Valahogy nem tudott megfogni egyik korábbi rész sem, a műfaj csúcsa nálam továbbra is az Incubation meg a Fallout Tactics (a Silent Storm volt még ígéretes, de az pár nagyon bosszantó apróságon elvérzett).
Ennek ellenére lehet teszek egy próbát, mert a hasonló squad-based strategy-ket nagyon kedvelem.[ Szerkesztve ]
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
BaLee
addikt
Hű anno ennek az első része volt az egyik kedvenc játékom, a 2 pedig mindenben felülmúlta. Vártam egy hasonló tesztet róla, preorderben nem mertem megvenni 10% kedvezményért, mert már annyi félresikerült folytatás volt különböző játékoknál....
De a teszt meg a videók alapján szerintem én is teszek majd vele egy próbát.
Bár elég drága még, ahogy nézem 45€. -
himpike
aktív tag
Megvettem de még nem volt időm kipróbálni. A kettővel sokat játszottam.
-
HUN_Sector
őstag
válasz
Dark Archon #5 üzenetére
A fedezék mögé futva érkezések gyakran becsúszással végződnek. (De csak álló helyzetből)
-
A játékban is így néznek ki a lövések, becsúszások, mint a videóban? Mintha valami 20 évvel ezelőtti mocap lenne...
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
HUN_Sector
őstag
53 óra után
Megérte minden percét. 5,5 millió pénzzel fejeztem be, az idő relatív, egy mellékküldetés van amiben igazán hajt a tatár.
{zombik}
Ha a sztori szempontjából csavart jelentő helyszínre egyelőre nem mész vissza, örökké húzhatod az időt az ellenfél lecserélődése előtt.Lőszereket meg lőporból lehet gyártani (csőbomba +fogó adja, vagy találsz rengeteg lőport is) a csavarkulcsos repair shop zónákban. Több ezer különféle lőszerrel zártam
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
Én meg úgy emlékeztem, hogy ez már tavaly megjelent
-
attiati
veterán
Jó, hogy írtatok róla!
Júl. 14 óta kint van, nem is reméltem, hogy érkezik valaha is
-
gianni85
veterán
Végre egy épkézláb folytatása a második résznek… tuti beszerzem. Kamasz koromban mekkora élmény volt végigvinni a JA2-t… internetes segítség nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
gp Évtizedeket kellett várni a Jagged Alliance 2 igazi folytatására, de most, oly sok meghiúsult ígéret és borzalmas felújítási kísérlet után végre megérkezett a harmadik rész.
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bitcoin topic
- Opel topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest