Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mondomén

    őstag

    válasz manchester85 #34950 üzenetére

    Hát szerintem az is unalmas már, de az évek során azért az változott annyira, hogy ne lehessen olyan könnyen beleunni. Most az egészről beszélek, nem csak az elejéről, azzal úgy külön nem tudok mit kezdeni, hisz az egész formának kell változnia ahhoz, hogy az előlap is változzon. Ráadásul a méret is biztos, hogy nőni fog 1-2 év múlva, akkor meg a home gomb sem maradhat ekkora például. Lehet arra is van már egy terve, csak várnia kell vele.

    Az ios meg marad ugyan az gondolom, csak dizájn váltás lesz. Az meg nem lehet kicsit flat meg kicsit skeovalami. 5 vagy 6 év az nagyon sok, csoda, hogy eddig nem lépték meg. A coca és a burger is változott, nem az alap, az megmaradt, de hoztak be egy csomó új ízt, formát... Most azt nyilván nem tehetik meg, hogy megtartják választható opcióként a régi dizájnt, az sok plusz munka a jövőre nézve, meg teljesen az apple gondolkodás ellen menne.

    A vezető váltás sokszor ezzel jár, máshogy gondolkodnak az emberek. Viszont mindenkinek a pénz az első, nem hülyék, jól átrágták a dolgot.:) Vagy nem és lassan zárható lesz a topik. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák