Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mondomén

    őstag

    válasz manchester85 #27339 üzenetére

    Mit tett ellened a samsung android páros, megölte a kutyádat vagy mi?:) Használtál egyáltalán 20 percnél tovább egy jelly bean-el szerelt felsőkategóriás telefont? Nem mondom, hogy tökéletesek, de már jóval messzebb állnak attól a képtől ami egyszer kialakult benned a droidról. Az osztott képernyő meg igen hasznos tud lenni egy 5 col körüli eszközön, nem is értem azzal mi a bajod. Mondjuk elhiszem, hogy elsőre sokkolóan új lehet egy ilyen megoldás. Widgetek-ben az a jó, hogy kukázni lehet őket. Sőt, szinte mindent ki lehet kapcsolni ami nem tetszik, illetve nem szeretnéd használni (vagy be sem kell kapcsolni). Itt van annyi lehetőséged, hogy dönts arról kellenek e neked ezek a dolgok vagy sem. Elsőre beállítani, testre szabni pedig jó ha 5 perccel több idő mint egy iphone-t, ezt elhiheted. Nekem például majd az összes ilyen kiegészítő lehetőség aktív, igazán hasznosak tudnak lenni néha, és ellenben az állításoddal egyáltalán nem bonyolítják a használatot.
    Na mennyire otromba az android menürendszere?:) Elárulom, hogy ha nem mész az appdrawer közelébe, akkor pont ugyan úgy tudod használni a homescreen-t mint iphone-on. Vagyis az összes appot rendezgetheted illetve mappázgathatod a home screenen kedved szerint...

    Én elhiszem, hogy neked nem jön be a droid, de azért az vicces, hogy zsigerből szarozol mindent ami vele kapcsolatos. Még akkor is, ha fejlesztésekről van szó. Komolyan zavar, hogy új dolgokat raknak a rendszerbe, amik talán az emberek hasznára lehetnek? Idővel a nagy része ios-be is bele fog kerülni, csak hát nem lehet egyszerre minden jót ellőni.:) Használtam mindkét rendszert, máshogy kell hozzájuk állni. Mindkettőnek megvannak az előnyei és hátrányai, de egyik sem szar.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák