Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • privacy99

    senior tag

    válasz erdoke #49558 üzenetére

    Ez a stratégia eddig elég vonzó volt, vettem egy készüléket náluk, és az 1 év múlva még mindig gyártásban volt, jónak számított, olcsóbban meg lehetett kapni. Többek között ez volt szimpatikus a cégben. Most pedig p*cs*nrúgták az egész eddigi jól bevált ütemet, és ahelyett hogy 2 fémből készült jó minőségű telefon lenne, bevezettek az egyik fém helyére egy gagyi fényes műanyagot, amibe eddig max a fülhallgatót rakták bele. Úgyhogy most azon az áron, amin alap esetben a jó minőségű i5-t kapnád, kapsz egy fényes műanyag telefont. Alapvetően elfogadhatónak tűnik, de amikor elkezdesz mögé látni, hogy fémházas i5-t kellene kapnod, és helyette 5C-t kapsz, akkor érted meg. Ráadásul most teljesen felborították a jól bevált, megszokott váltási ütemet.

    Ebben a stratégiában én is inkább bukást látok, mint felvirágzást. Kihozták ezt a gagyi iPhone 5C-t (ezekkel az undormány tokokkal demózva), ahelyett hogy többet foglalkoztak volna az 5S-el. Csak mert mindenhol tömkelegével jönnek a hozzászólások, hogy nincs semmi az 5S-ben, semmi értelme megvenni stb.. Az 5C pedig szimplán gagyi iphone néven terjedt el.

    Azt hiszem, jobban tették volna ha maradnak a jól bevált koncepciónál, esetleg az i5 kínálatát kiegészítik 6-7 színes modellel (fém házban), mellette pedig jön az 5S, ami kicsit több újítást tartalmaz.

Új hozzászólás Aktív témák