Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • InfiniteReality

  őstag

  Nem tudom volt-e már róla szó, de szeretnék egy kellemes tapasztalatot megosztani mindenkivel: az ITUNES tökéletesen telepíthető és használható a Windows 7 beépített XP mode-jával. Előnye, hogy mivel virtuális gépre telepítjük az ITUNES-t és annak library-jét, a jövőben bármikor változhat "alatta" a gép, az ITUNES erről nem fog tudni, nem kell deaktiválni/másik libraryt újra aktiválni, mentegetni stb. Elvileg integráltan is megy, azaz direktben a VPC által kiajánlott ITUNES-t indítjuk, ilyenkor nem is látszik a virtuális gép. Viszont ehhez a telefont így kell rágyógyítani az ITUNES-ra (és már nem fog menni "belülről").

  Negatív tapasztalat, nem tudom találkoztatok-e vele: zenelejátszóban egy zenét otthagyva, ha töltőre dugjuk a telefont vagy csak rádugjuk az ITUNES-ra, elfelejti melyik zenénél és milyen pozícióban járt. Ráadásul akkor is elfelejti, ha bezárjuk az APP-ot hogy ne fusson mindig a háttérben.
  Kiváncsi vagyok, hogy ezt a bosszantó hibát vajon mikor fogja az Apple kijavítani (IOS5.1 van, de az összes korábbin is ez volt).

  http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html

Hozzászólok Aktív témák