Hirdetés

2019. október 17., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  iPhone topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-09-03 11:21:42

GAMEPOD.hu

iPhone felhasználók szakmai topikja

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45) InfiniteReality válasza iLux (#43) üzenetére


InfiniteReality
(őstag)

Nem tudom volt-e már róla szó, de szeretnék egy kellemes tapasztalatot megosztani mindenkivel: az ITUNES tökéletesen telepíthető és használható a Windows 7 beépített XP mode-jával. Előnye, hogy mivel virtuális gépre telepítjük az ITUNES-t és annak library-jét, a jövőben bármikor változhat "alatta" a gép, az ITUNES erről nem fog tudni, nem kell deaktiválni/másik libraryt újra aktiválni, mentegetni stb. Elvileg integráltan is megy, azaz direktben a VPC által kiajánlott ITUNES-t indítjuk, ilyenkor nem is látszik a virtuális gép. Viszont ehhez a telefont így kell rágyógyítani az ITUNES-ra (és már nem fog menni "belülről").

Negatív tapasztalat, nem tudom találkoztatok-e vele: zenelejátszóban egy zenét otthagyva, ha töltőre dugjuk a telefont vagy csak rádugjuk az ITUNES-ra, elfelejti melyik zenénél és milyen pozícióban járt. Ráadásul akkor is elfelejti, ha bezárjuk az APP-ot hogy ne fusson mindig a háttérben.
Kiváncsi vagyok, hogy ezt a bosszantó hibát vajon mikor fogja az Apple kijavítani (IOS5.1 van, de az összes korábbin is ez volt).

http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  iPhone topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.