Hirdetés
- Voin - Jövő hónapban érkezik a belső nézetes hack&slash korai kiadása
- SPRAWL - Konzolokra is megjelent a retró FPS
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- Akciófigyelő 2024: PlayStation Black Friday leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Ez is megvót,még se nincs reggel..[3as opció]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
-
shteer
titán
no asszem majd 1 hét múlva visszanézek...
szerintem jónak tűnik..
-
lipi67
nagyúr
Na..megint olyan vki nem érezte jól magát,aki itt is,ott is gyakori látogató volt.Olyan"jó"1edül beszélgetnem..
[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
fekeandras
őstag
Mielőtt különböző összeesküvés elméletek születnének jó ha tiszta vizet öntünk a pohárba!A hirdetéseim törlését ÉN magam kértem e-mailben Racecam-tól akinek ez ugyan nem lett volna kötelessége de mégis megtette a kedvemért amit utólag is köszönök!
Bár a 3óra bant és közvetlen utánna következő 3napot aránytalanul soknak tartom nem foglalkozom vele (ti sem tegyétek).Ahogy mondani szokás "az ítélet jogerős fellebezésnek helye nincs".A flame keltő közlési mód ellenére sincs bennem harag senki iránt .Úgy döntöttem, hogy ezután nem nagyon fogom látogatni a közösségi topikokat főleg azokat nem amelyek "kényesebb" témákkal foglakoznak.Igyekszem korlátozni magam a hardverapróra és a szakmai topikokra.Mindenkinek jobb lesz ez így.
-
lipi67
nagyúr
válasz fekeandras #5507 üzenetére
Mint egy falat kenyér....
Kben Hali!Ne kolbászolj azért el!
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz Gorneck #5509 üzenetére
Akkor beszélgessünk!
Ma 1,35(+-0,01)-ön javítottam,de próbálkozom még..
[4435MHz ]Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
Jól elvok,nem kell ám hozzám szólni..
[4465MHz]Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
válasz Gorneck #5512 üzenetére
Hát..Nem tom.Most volt egy "sokat akar a szarka"kisérletem,12 percnél meghóttam.
Ahogy érzem,prájmolni 4,6GHz felett is tudnék,s valid 5GHz simán menni fog.Csak most az 1,35v-ra kattantam rá..(a másik 8400-gyel 4370MHz körül volt a vége itt,ez bíztató)Ha van is benne,max1-5 FSB lehet itt még..Nekem már ez is ok.Néztem a srácokat a másikban.4290 és uilyen cuccal (uez az FPO-s-VID-es proci)kerek 4,4GHz.Nekem mind1,csak ne pont annyi legyen ez is.Elértem
Most még bóklászok 1et,de még de.szerettem volna PI-t(10 alá döcögni)Cinebench R10-en 10.000ponton lenni,meg Aggregátornak csinálni egy Trémárkot.
Ha ez a prime lefut,akkor nyüstölöm azokat(azért ..kicsit unom már..-öregszem )[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz Gorneck #5514 üzenetére
i7 engem se nem vonz.Most[Itt] befejeztem.Holnap talán megpróbálom az 1,35/4,5GHz-et..
PI-zek kicsit,CB10-ezek,s jönnek is a törpék..
-elvileg most el kellene hagynom a feles szorzót,s kezdeni előről..áááá ez már nem én vok(ma tuti nem)[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
Te!Azért vicc,h milyen erős ez a proci!Régen..heteket szívtam vele,h 10alá menjek PI-ben(mentem is rendesen )Most..Most egy laza 4,7GHz(kb 20mp a bioszban)és kész.Kezd tetszeni a dolog...Lehet h le se nem fekszem ma?[link]
-
-
lipi67
nagyúr
válasz Gorneck #5517 üzenetére
"...tökre jól vagyok, kipihent, kellő energia"---Még jó,hisz ÉN járok melóba s nem Te!Nem emlékszel?
CB R10 is megvót,1160-as ramokkal 4,6GHz-en,gyerekes feszen.[link]Bár most kész..nem megyek tovább.Amit most gondolok:Ha nagyon odafigyelek 1,35v-on 4,5GHz meglehet,Prájmolni 4,7GHz-en tudnék,s valid 5100MHz.Super PI 1M 9.00
Ezek reális célok lehetnek..S ez..nem semmi.Jó a lap,jó a proci,s én is ügyi vokGeri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
válasz Gorneck #5519 üzenetére
Ok!Nyertél
-nem tom űberelni kész vokNem is olyan szar ez a lap,csak..be kellett lépni a bios-ba..
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
Most mennem kell...
(visszatérek! )Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
#TOTTI
őstag
Srácok átnyergelek 775 Xeonra... Nincs tuning..
-
#TOTTI
őstag
Öcsém ez mekkora egy fajparodizáló..
-
Chaser
legenda
loller
#5496 Racecam: Megy ez nekünk Ha normális stílusban tudsz írni akkor én is...először csak mint érdekesség jegyeztem meg a dolgot- én azt gondoltam hiba van a matrixban- és kíváncsi voltam ki mit gondol, aztán FN itt volt, mivel mod, gondoltam ő tudja, semmi uszító szándék ebben nem volt..mire is lehetne ezzel uszítani valakit? Továbbá magamnak is fel szoktam tenni kérdéseket, amikre néha választ se várok, csak úgy...de! nem vagyok ám ezzel egyedül
feketeandras: Fény derült az igazságra..erre nem gondoltam volna
szerk: Gyuri: nem kell konzol majd ha lesz gépem likvidállak nyugi vagy te engem
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
lipi67
nagyúr
válasz Gorneck #5532 üzenetére
")...a VGA-n kívül..."-Miért kívül?Annak a 2 procinak a tudása belefér egy 256kb-os Trident-be is,s már is vga-n belül lesznek!(ha már ostobák,legalább ne fázzanak)
-asszem György,ez inkább neked szólt...-
Chaser:
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz Gorneck #5534 üzenetére
Miért dühöng?avarja,h hiába szenved,nem sikerül neki semmi?(ASzhelyi gépben is kben..és..beszarás milyen jó)--Ilyeneket nem írhatok,mert Györgyünk tuti kiszurná! .De.-re van még 1 gépem,utána gyorsan összekapom magam,du.meló
Szívesen tesztelnék de ez a délutános műszak..felborítja a menetrendemet.[ Szerkesztve ]
-
kicsigeri
senior tag
Jóreggelt mindenkinek
Visszatértem. Visszaolvasom. Jó sok mindent kell, annyit láttam hogy Lipi nagyon állat a procid gratula.[ Szerkesztve ]
-
kulerr
őstag
nemvagyok...átlaghőm 38,5. most jön a pályinka kúra
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz Gorneck #5542 üzenetére
Nos csók a jó arcoknak akik meg baszogatnak kapjákbe. Osszátok el.
Gorni: van más vga gyártó is a piacon mint az ati?
Lipi: kikapsz.
icipicigeri: veled mi a franc van.
csigi: ja kérem ha szerver konfigot dobsz össze (intel alapon) ne csodálkozz. Üzemeltess szervert és akkor nem kell hangkari.
kulerr:38,5? vegyé le egy kabátot.
chaser: áhh lárifári szájkarate.
Amd-s szép napot.
andrisunk penzuma nem telt még le?
Amd - Radeon - Ryzen
-
lipi67
nagyúr
válasz Gyuri27 #5543 üzenetére
Mindíg mondták,h kikapós vok..
Bejött a kívánságod!!!!"AMD-s szép napot"--Leszakad az ég,köd,sötétség,eső!
Ennyire ragyog az AMD napsugara?Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
kicsigeri
senior tag
Jóestét emberek.
-
kicsigeri
senior tag
Na feltöltöttem egypár képet a CEBIT-ről, ha valkit érdekel. A nyitás előtti napon voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Elektromos autók - motorok
- LG LCD és LED TV-k
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen alaplapot vegyek?
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- TCL LCD és LED TV-k
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Politika
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- 9gen PC(i3-9100f/512gn SSD/Rx570-8gb/16gb ddr4)
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: Új i7-12700KF/14700KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Dell Latitude 7390 i5-i7 / 8-16GB RAM, ssd, jó akku - számla, 6 hó garancia
- Szép! HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 64/512 QUADRO RTX 5000 16GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest