Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
Hát, médiumon menni fog
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
TESCO-Zsömle
félisten
Az ilyen játékoknál nem értem, hogy miért nincs Collector's Edition...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Raysen623
addikt
válasz TESCO-Zsömle #2 üzenetére
Mert újabban Ultimate edísünökkel dobálóznak, ami kb az akar lenni mint a collectors. De lehet később még kiadnak egyet külön.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Raysen623
addikt
válasz TESCO-Zsömle #4 üzenetére
Digitálisan adnak hozzá valamilyen képes füzetet? Az tényleg tré. Tudom hogy a Collectorok fizikálisak szoktak lenni.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
NandoXXL
senior tag
1080p, 60FPS, High Quality upscale 3060Ti/6700XT
- Tehát rosszul jár aki megveszi, mert egy optimlizálatlan bughalmaz az engine:
nativ full hd 60 fps-ről álmodni se lehet, csak felskálázott hdready kb -
TESCO-Zsömle
félisten
Digitálisan nem tudom mit adnak hozzá, gondolom egy marék skin-t meg egy Season Pass-t, ott az szokott lenni az Ultimate...
#6 NandoXXL: Sokan vannak, akik esküsznek rá, hogy afelskálázásDLSS jobb, mert szebb a végeredmény, mint bármilyen natív+élsimítás kombó.[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
NandoXXL
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #7 üzenetére
Tudom, ugyan olyan szavazati joguk van mint nekem, hit alapján szavaznak pártra, gyártóra, képgenerálásra stb... Hívőkkel nem vitatkozom, abból csak háborúk vannak (OFF: multiban játszunk, nekünk csak jó a sok paraszt oled és dlss, az élmény amikor mindenki lelép mert esélyük sincs az megfizethetetlen )
-
LÁZ
addikt
válasz TESCO-Zsömle #2 üzenetére
valszeg a különböző helyeken lévő jogok miatt, asszema figura ügyben pl a hasbronál kell kopogtatni, igy aztán az jött ki az excel végén, hogy nem éri meg (bár ezt egy sw játéknál pont nehéz elhinni), pláne ismerve az ubisoft fillérbszó hozzáállását, pont kiadhattak volna vmi szobros cuccot...
igy marad pl az alzás special edisön, steelbookal, meg halálcsillag világitással
ps. játék ügyben még nem győztem meg magam teljesen, bár addigra valszeg lesz értékelhető vasam alá (14700k/4070super), de ps5ben gondolkozom, mert az 55" egyelőre jobban nyom a latba
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween special figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - ASUS Z790 PROART CREATOR WIFI FOR SZÉL
-
cccsaba01
csendes tag
A minimum és ajánlott szinte megegyezik az Avatar frontiers of pandora játékkal.
Aki próbálta azt minimum körüli konfiggal, hogy futott?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Banggood
- Háztartási gépek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Peugeot, Citroën topik
- Minimumlétszámra állítja a texasi Taylor üzemet a Samsung
- Tecno Pova 6 Pro - buli reggelig
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad Gaming 3/Intel i5-11320H/16GB/512SSD/RTX 3050 TI 4GB/Gari/
- GAMER PC: RYZEN 7 3700X/5800X - RTX 3080 10GB GDDR6X - 1TB-4TB NVMe SSD - 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!
- XBOX Series S 512 GB / 2 db Series kontroller + Dual töltő állomás, 2 db akku
- DJI Action 2 Power Combo + Ulanzi alumínium védőtok
- CTO MacBook Pro 16" M1 Pro Chip - 10CCPU - 16CGPU - 32GB RAM - 1 TB SSD - 60 nap garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen