Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Montanaxy
aktív tag
I'd buy THAT for a dollar!
-
LLKobe
veterán
Ránézésre olyan mint egy gagyibb rail shooter. Fura hogy soha semmi elől nem kell fedezékbe bújni vagy kitérni, a legnagyobb tűzharc közepén is csak sétál lőőőő.
A játékmenet teljesen lapos és egyhangú...
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Sonja
nagyúr
Én a zért bétával játszottam, de nem igen fogott meg végül. Eleinte igen (zene, a szikron, stb.), de maga a játékmenet nem tetszett.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Steve1207
veterán
A Teyon teljesen jól kinőtte magát azért a ZS kategóriából. A halálra cikizett Rambo játék után a Terminator már egész elfogadható közepes játék lett, ahogy ez is annak tűnik. Nem kell ebbe többet látni és várni, a rajongóknak ezek már korrektek és játszhatóak. Na meg szépen fejlődgetnek. (Én egyébként szeretem az ilyen fapadosabb, régi vágású kivitelezést, hiába van azért, mert egyelőre itt tartanak.) Kíváncsi leszek mi lesz a következő adaptáció.
.
-
attak79
tag
A trailer nagyon pofás lett,de ez a játékmenet videó "kicsit" gázos...de mivel nagy fan vagyok,adok neki egy esélyt
-
LLKobe
veterán
válasz SunMount3r #6 üzenetére
Csak az a helyzet hogy egy filmet nem lehet 1:1-ben gameplay-é alakítani, mert nem működik.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Dr. Akula
félisten
Megjött az 1. DLC hozzá: [link]
-
markknight
veterán
Rettentő gagyinak fest, de ettől független megveszem mert imádom Robotzsarut Sorry.
-
AMD Power
titán
Jöhetne már...
-
EquinsuOtcha
csendes tag
Lehet csak 9 éves vagy és azért nem emlékszel a filmre, de a robotzsaru konkrétan egy lassú emberi tank.
Sanszos, hogy még gugolni sem nagyon tudott.
https://www.youtube.com/watch?v=CPy2NimLCAw (hogy ne kelljen se kezet se fehérje állományt koptatni mert még a végén megsérülsz). A sok lelövöldözni való se használ fedezéket.
Ha fedezék rendszeres lenne amit szeretnél akkor meg az lenne a bajod.
"Csak az a helyzet hogy egy filmet nem lehet 1:1-ben gameplay-é alakítani, mert nem működik."
Igen, ez igaz akkor amikor 10 embert lőnek le a filmben, neked meg shooter-t kell csinálni belőle ahol meg kb egy Luxemburgnyi embert kell eltegyél láb alól.
Csak a robotzsaru film nem az a kategória. Szerintem Vietnámban nem lőttek el annyi lőszert mint abban a filmben.
Mindazonáltal a ubisoft két kézzel kapkod az ilyen tehetségek után mint te...#4
Azért a terminator főleg ha azt is nézzük honna indult a csapat és mekkora egy teljesen korrekt játék lett. (A beszivárgót ahogy lőttétek ment szarrá rajta a ruha majd jott le a bőre és vegül csak a fém cucc maradt meg belőle.
Vagy amikor az orrod előtt emelkedik fel egy még itt ott lángoló t800-as
a játék eleján kifejezetten beszaratós volt.
Ha hozza legalább azt a szintet amit a terminator akkor istant buy.[ Szerkesztve ]
-
simauser
tag
Uhh, ez nagyon ütősnek látszik. Jó ez a retro-futurisztikus dolog, nagyon eltalálták, gondolom, egyenesen a filmekből jött a kép világ.
Ráadásul ők csinálták a Terminatort Resistance-et is. Lehet, hogy grafikailag nem lesz 8k@1024fps ultrahdhairfxrtx csúcs, de szerintem bőven elmegy (persze, kinek mi, akinek csak grafikai aspektusból határfeszegető kell, nyílván nem fog bejönni).
btw a Terminatoros játéknak volt egy olyan módja, amiben a másik oldalon, Terminatorként kellett menni, nekem erősen arra hajaz.
"a robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert a robot k*va drága"
"My ‘give a f*cks’ are on vacation." - Espresso // - // "No one coerces Starbuck" - Battlestar Galactica
-
ATi GAMES
tag
Egyenlőre egyik trailer alapján sem tűnik nagy durranásnak, semmilyen szempontból sem.
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCPOOVQF1ff2oAL3strJ_5Uw
-
myckey
veterán
Ez jó jó a stílus!
Sétáló tank, badass"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
tibaimp
nagyúr
Nálam várós lesz. Csípem a filmet is, legalábbis az 1-2 részt.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
noPublicFG
senior tag
Ú, azt hittem, ez egy mobilos játék…
plus ça change, plus c'est la même chose
-
toronyhaz
aktív tag
Ezt a játékot egy arcade játékbarlangban tudom elképzelni ahogy a tűvári Pisti játszik vele. Vháá já, ezaaaaz, jeeee... Én meg csak (hogy a gyökér új szlenget nyomjam) sideeye.
-
shotika
őstag
Na, hát kinn van a demó.
Rengeteg elem és tulajdonképpen maga a játékmenet is visszaköszön a Terminator Resistanceból. Az első küldi után egy picit elengedi a játék a kezünket, és afféle ál-openworld területekre kell mászkálni bűnügyeket megoldani, lootolgatni, meg mellékküldiket csinálni.
A graf kellemes, az optimalizáció már kevésbé.Ami nagyon tetszik, hogy a 87es filmből ismert helyszínek és karakterek is visszaköszönnek - a demoban például a teljes rendőrörs is bejárható - illetve a darálás egészen durva lett. Valószínűleg ez lesz az alaphelyszín is, ahova majd minden küldetés után visszatérhetünk.
Ami viszont már roppant idegesítő, hogy ugyan a mozgás baromi jól visszaadja a robotzsaru érzést, de roppant mód lelassítja a mászkálgatást, lootolást a különböző városrészekben, hiába van karakterünknek a shift gombra un gyorsjárás üzemmódja.
Remélem ezen valamit variálnak majd a megjelenésre.Összességében tetszett a demo, nagyon jól megidézi az eredeti klasszikust, de kell még neki némi finomhangolás. Ja és igen, akinek mondjuk a Terminator Resistance nem adta, annak valószínűleg ez se fogja.
[ Szerkesztve ]
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
heavygrip
senior tag
Én is ki próbáltam, kb 10 percet játszottam vele. Jó amúgy, tetszik,de eléggé laggol. Procival minden ok, a GPU kisználtság ugrál elég sokat, így be-be szaggat. Monitorozom, így látom hogy CPU limit nincs, bár elég rosszul van optimalizálva azon a téren is...
Remélem heggesztik tovább a játékot mert a világ tetszik nagyon.
Egyébként normál beállításon játszom illetve fsr off.[ Szerkesztve ]
They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
kwzatz
őstag
Dehogy van meg neki... Akkor nem írná rá azt, hogy ZS-kategóriás.
Ilyen szempontból ugyanaz a Robotzsaru, mint a Rambo. Mindkettőről a későbbi részek, azokból a bugyuta akciójelenetek, valamint a rajzfilmek, játékfigurák élnek az emberek fejében, annak ellenére, hogy az első film kifejezetten jó és értékes. Arról nem is beszélve, hogy a Robotzsaru ráadásul napról napra profetikusabb is...
Ha valaki csak gyerekként, fiatal tiniként látta, nézze meg felnőtt fejjel. Érdemes.
[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
shotika
őstag
válasz heavygrip #31 üzenetére
Látszik, hogy még csak most ismerkednek az Unreal Engine 5-tel a fejlesztők. A Remnant 2 sokkal stabilabban fut.
#32kwzatz: Nekem mondjuk a Robotzsaru 2 jobban tetszik, mint az első rész.
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GoPro Hero 13 kamera: felkészült az akcióra
- Eredeti játékok OFF topik
- Minden (is) kiderült a Pixel 9a-ról
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- World of Tanks - MMO
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Ukrajnai háború
- Milyen autót vegyek?
- Apple notebookok
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Tesla 24col monitor eladó 2db
- Playstation 5 Pulse 3D Fejhallgató
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i5-520M I 3GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest