Új hozzászólás Aktív témák

  • TRob1

    veterán

    válasz srudi #7049 üzenetére

    Hát kb. azért, amiért az alap Primo-ban sincs semmi extra skin. Egyszerű a magyarázat: Mert nem tették bele :D (mert nem ők találták ki, álmodták meg, eszükbe se jutott, vagy nem tetszik nekik, vagy nincs rá igényük, vagy feleslegesnek tartják ... stb., ezer féle oka van)

    Bővebben: Valaki csinált az 1.1hez egy skin-t (gurjon), ez lett a gurjon skin. Aztán kiszállt a bizniszből (vagy csak háttérbe húzódott), és folytatta arkoko a munkáját, csinálgatta, fejlesztgette tovább ezt a bizonyos skint. Közben sokan sokfelé (sok országban), elkezdték saját egyéni szájízükre szabni ezt a skint (magyaroknál pl: CSL, plajos, zozo, ... stb., külhon pl: dafunk, ami a személyes kedvencem volt), amit a skin nevéből is lehet látni: pl.: GJA_dafunk_v2.16_CsL (ez pl. gurjon 2.16-os skinje "dafunkosítva", tovább bővítve CSL mester elképzeléseivel)
    Aztán jött az 1.2-es primo, arkoko nekiállt ehhez is skint faragni "GJ mini branding for Primo 1.2" néven, ekkor már nem a klasszikus skin volt, hanem (gondolom az elején nem tudta valamiéret mergoldani) egy úgynevezett brandingskin, vagyis a branding tartalmazta a skint is (voltak is nagy kavarodások belőle). És a jelen: újra normális skin 1.2-höz is, kis névváltással: mostani pl: GJ_AK_SkinPack_v3.8.0. Ez az alap gurjon(arkoko) skin. Ha bővíti valaki, akkor hozzácsapja a nevét az elnevezéshez, mint pl: gj_ak_v3.7.1_CsL.rar , amiből ugye látszik hogy itt már nem az alap, hanem egy CSL által módosított skinről van szó. Az hogy melyik módosítás éppen mit tartalmaz, azt írják ott ahonnan töltöd, vagy az adott tömörített állományban egy txt-ben) Innentől már az egyén dolga eldönteni, hogy melyik a szimpi neki (alap, vagy valamelyik bővített), és azt kell használni.

    szerk: Bocs ha túl rövid voltam, siettem :D Ha kiváncsi vagy még valamire, akkor kérdezz bátran :D

    [ Szerkesztve ]

    ¤ R'n'R ¤

Új hozzászólás Aktív témák