Új hozzászólás Aktív témák

  • OldMike

    őstag

    válasz DM43 #21448 üzenetére

    Nem vagyok tudós a témában, csak a saját tapasztalataimra támaszkodok. Nekem egy olyan Androidos navi eszközöm van, amire hivatalosan portolták a Primo 2.0-át. Ez teljes Európa térképpel jött, és minden térkép HERE gyártmány volt. Azóta többször vásároltam Magyarország térképet, ami viszont minden esetben NNG lett. Talán még egy-két ország lenne NNG-s, ha frissítenék, de azokra nincs szükségem. Amennyiben a teljes Európát venném meg, akkor Magyarországra is HERE térképet kapnék. Mindkét gyártó 2018 Q4 verziót ad.

    Itt jön az a furcsaság, amit én (esetleg más sem) nem értek: tehát van az NNG-nek (elvileg saját gyártású) 2018 Q4-es Magyarország térképe, de a Play Áruházból megvehető NextGenhez nem tudja (akarja) ezt elérhetővé tenni, csak egy 2018 Q1-es változatot. Talán a Primo és a Nextgen olyan mértékben eltérő program, hogy a térképállományt is át kell konvertálni, és ez évekig tarthat?

    Nem ismerem a NextGent, ezért nem tudom, hogy a Play Áruházban megvehető teljes Európa térkép mikori kiadású és minden részletében HERE gyártmány-e, illetve ott is van-e NNG gyártású Magyarország térkép?

    [ Szerkesztve ]

    42LM660S

Új hozzászólás Aktív témák