Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    válasz wihar123 #20090 üzenetére

    Én jobbat tudok: létezik bárki a földön, vagy az nng-nél, aki tudja, hogy hányféle néven, hányféle platformra, hányféle verzió hányféle alverziója létezik ennek a programnak? Erősen kétlem. Persze nem érdekük ezen adatok nyilvánosságra hozatala sem. Hiszen honnan tudhatná egy Asus PNA-s az ő AsusGojával , hogy létezik a világon Primo vagy egyáltalán iGo? Vagy aki azt látja MyWay, az honnan tudhatná legálisan, hogy létezik olyan hogy Primo vagy bármi más?
    És létezik-e olyan, hogy bármelyik legális térképverzió működik bármelyik programverzióval? Vagy hogy a kiadott térképcsomagok verziói valaha kompatibilisek voltak-e bármi mással önmagukon kívül?
    Esetleg hogy létezett-e bármikor két egymás utáni frissítés, térképfrissítés bármelyik programverzió bármelyik alverziójának akármelyik verziójára való térkép valamelyik verziójának frissítésére?

    Tulajdonképp ez egész működőképes stratégia, mert senki nem tud biztosra semmi, mindig lesz aki bepróbálkozik valaminek a megvásárlásával, aminek vagy lesz legális támogatása vagy sohatöbbé, és aztán jönnek az ilyenolyan megoldások, amik közül az összes mindegyik illegális, tehát az egyetlen legális megoldás, ha a többé már nem működő valamid helyet veszel egy újat, ami éppen akkor megint legális, de frissítve vagy támogatva többé valószínűleg már soha nem lesz.

    A kritikus hangokat egy szülinappal vagy egy névnappal átmenetileg elhallgattatják, és aztán minden megy a maga útján tovább ahogy addig.

    Én az elmúlt 9-10 év tapasztalatai alapján ezt látom.

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák