Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    válasz Joshi #20011 üzenetére

    Nem látok a dolgok mögé, de az én véleményem az, hogy az a módszer, amit a here csinál, hogy akár egyes országokat is letölthetsz, az jó, ahogy látom ezt át is vették. Csakhogy. Ha egész európát rám akarják sózni hogy fizessem ki 10-ért, azt nem teszem, mert nem kell. Nekem elég mondjuk 2 ország. Számolják ki területi vagy mittudomén alapokból hogy mondjuk 93ezer négyzetkilométer az kerül a 10000-ből 527 Ft-ba, és akkor tegye elérhetővé Magyarországot 627 Ft-ért. Mondjuk 1 évre. De akkor az frissüljön is legalább évente egyszer. Vagy valakinek kell 2 ország. Akkor kifizetne szerintem sok ember 1100 Ft-ot 2 országért, ha tudja, hogy ezért 1 évig legalább 2x kap frissítést, és nem a 2-3-5 évvel ezelőtti állapotot kapja. Nem tudom mekkora óriási terhelést jelent 1-1 útvonal befrissítése, ezt nem is akarom tudni, de mások meg tudják oldani...
    Én személy szerint azt mondanám, hogy Ok, én ennyit kifizetek ezért. Szerintem többen is lennének. És az már több bevétel, mintha mindenki töröget, meg "szerez", és 0 bevétel, vagy néha nagy ritkán megveszik a fullt 10ezerért.
    A megyei autópálya matricával is úgy voltam mikor bevezették, hogy kapják be, de végül mégis azt mondtam, hogy megveszem az évest Pest megyére, mert szerencsére tőlünk az első felhajtóra már érvényes, és mivel az év jelentős részén ha megyek akkor Pest környékére, ezért megérte. De se 1 hónapra, se 1 évre nem venném meg az évest teljes országra, mert nem használom ki. Az NNG most mintha ezt csinálná, hogy fizess ki 40 ezret a teljes országra egy évre, de nem muszáj ám használnod az egész országban, ha akarsz akkor használhatod csak Pest megyében. mod: Ja, és nem használhatod a jelenlegi autópályákat, hanem a 3-5 évvel ezelőtti utakon közlekedhetsz csak, mert nincs más. Céges autókon kívül nem sokan vesznek évest, alkalomszerűen marad a 10 napos heti, és aki hasonlóképp van, az vesz 1 db ötezres megyeit. Térképeknél is működhetne így.
    De nyilván nem érdekük, nem csnálják. Tiszta sor.
    De ismétlem, működés szempontjából nekem az igo jön be a legjobban.

    [ Szerkesztve ]

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák