Új hozzászólás Aktív témák

  • biglion-lord

    tag

    válasz Bog #14026 üzenetére

    Először is félreértettél mert nem hibáztatok senkit miért tenném, és nem az illegális dolgokról érdeklődtem, csak segítséget kértem. Nem azt kértem mit honnan tudnék letölteni értve tört verzió stb. csak a megoldást kérdeztem hogy tudja e valaki a cserét.
    Másodszor nem a térképpel van a gond hanem a kezelővel ami a térképet kezeli. Ezenfelül írtam hogy körültekintő voltam ezért vettem meg, de amint írtam a probléma a kezeléssel van, ez nem derült ki érdeklődéseim során vásárláskor sem. A készüléket külföldön vásároltam mivel Magyarországon több 10ezerrel lett volna több. Vásárlás előtt érdeklődtem Magyarországon a fejegység térképéről és kérdeztem az igo cserét azt mondták megoldható teljesen hivatalosan, csak még több pénzbe került volna ami még drágította volna az amúgy sem olcsó terméket.
    Próbálkoztam a frissítéssel is, de nincs megoldás. Sajnos elég szomorú az a tény, hogy ma vesz az ember 1 terméket és mivel szeretem a minőséget, ami már árban is ott van a végén nekem/nekünk kell megoldani a működést és mivel nincs más megoldás az ember igyekszik megoldani a működését valahogy, lehetne itt beszélgetni a legelegánsabb megoldásokról főleg ha az ember fizetett érte. Mivel nekem megvan az igo ezt használtam is és tudom jól működik ezért szeretném átcserélni. Mindegy részemről téma lezárva csak segítséget akartam kérni.
    Tehát ha levelemből félreértés érthető a segítség kérésem alapján akkor elnézést!

Új hozzászólás Aktív témák