Új hozzászólás Aktív témák

  • Aygor

    tag

    válasz Rez_Grof #7036 üzenetére

    Ha a fingerprintet kilövöm (delete all data) akkor nem enged bejelentkezni, mondván kéri az ujjlenyomatomat ami nincs, vagy ctrl+alt+del ahol meg csak a restart lehetősége áll fent.

    Ha kilőttem minden jelszókérőt akkor (emlékeim szerint) még mindig kér windowshoz jelszót ("windowsos jelszót" amit szintén a thinkwantage -on keresztül, vele egyidejűleg hoztam létre, eddig sehol/semikor máskor nem kérte, csak ha kikapcsolom a R&R jelszavakat). Ilyenkor viszont a biosből thinvantageba nem enged be (kéri a jelszót, beírom, majd közli: "Hé haver, nincs is belőve a jelszócumó, minek adtad meg úgysem engedlek tovább amíg be nem kapcsolod." ergó ha a rescue to factory state opcióig el akarnék jutni vissza kell lőnöm mindent, viszont ott meg azt mondja h nem available ennek véghezvitele, pedig láthatóan a szükséges adatok ott vannak ezen a partíción. Feltételezném (mikor vettem akkor csináltam rajta rescue to factory state-t) az azóta thinkvantage-n belül upgradelt dolgok konfigoltak el valamit.... ergó linuxoljak rá valamit majd töröljek mindent remélve h a thinkvantage rész is megmurdel (és próbáljam másként visszatenni rá) vagy tudtok valami megfellő jelszó nullázó metodikát, vagy nem is tudom h lehetne kikerülni ezt a jelszómizériát (márha egyáltalán az nem engedi h új rendszert tegyek rá akár USB-ről, akár a partícióról.).

    - apropó ezt a Bios környékéről indítható thinkvantage dolgot hol tárolja a mocsok? külön partició amit nem is látok, BIOS mellett alaplapon, vagy a 2005 tablet edition telepítő partíción húzza meg magát?-

    Hát remélem árnyaltam h mi is az én gondom, és érthető maradt. Szóval sztem valami hasonlóval próbálkoztam, de az nem jött be.

    Piros-pontok: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?type=-&stext=Aygor&submit=%C2%A0 http://prohardver.hu/temak/keres.php?stext=%22kivel+%C3%A9rdemes+%C3%BCzletelni%22&suser=&sival=

Új hozzászólás Aktív témák