Új hozzászólás Aktív témák

  • Aygor

    tag

    Sziasztok!

    Egy X60T boldog/-talan tulajdonosa vagyok, ami mostanában nem erőlteti meg magát....

    A probléma az usb-k működésképtelenségével kezdődött (valahogy ez engem mindig üldöz) pendriveokat, külső hdd-ket nem akart kezelni, érdekes h az omniát igen....

    Na gondoltam biztos a frissítések kavarhattak be (nemrég vettem, előző tulaj szt gond nem volt vele illetve win7-el használta)

    Sajnos bekapcsoltam az ujjlenyomat olvasót (sajna nem csak ujjlenyomatot, hanem jelszót is kér bejelentkezéskor de nem sikerült utóbbit kilőni). Azóta ezt a rohadékot ki se tudom kapcsolni, mert akkor nem volt hajlandó elindítani a win#&đäst, vagyis azt lehet elindította végül nagy nehezen, de akkor meg a thinvantage -ba nem hajlandó bios helyett belépni. Ergo ha nem megy nincs thinkvantage, ha meg megy akkor meg (h a partícióról visszaállítsak mindent a gyári állapotra ) közli h ez az opció nem elérhető. Róka fogta csuka....

    Ha meg pendrive-ról telepítenék ott még felajánlja h 1 v 2 est nyomjak (ugye ott először a 2 est kell) rögtön megpróbál belépni a windowsba. Ergó nem sikerül telepíteni (ha az egyest nyomom akkor vélhetően a pendrivera akarna telepíteni).

    Sajna már a tablet editionnál sem működik minden program, ami eredetileg rajta van (pl a memóriakártyás, illetve képernyőforgatás). Szóval ideje lenne újrarakni.

    Ha valakinek van ötlete írjon!!! A fórumot olvasva talán az aku kivétel, emergency battery megkeresése és kivétele talán elfelejteti ezeket a védelmi dolgokat? +persze minden disabled biosban. v hogy lehet kultúráltan kikapcsolni ezt a jelszóvédelmet????

    Továbbá:

    1, Nincsenek CD-im hozzá. Jövő hónapig garis még a gép. Hol érdemes kilincselni ilyesmiért? (mondjuk mókás h CD mikor nincs is a gépben cd-rom :) )
    2, Jövő hónapig garis a gép, érdemes meghosszabbítani? (eredetileg angol a gép, angol garival, a valahol azt olvastam h csak vételi országban lehet meghosszabbítani a gart, tudtok erről? mit ér a világgari?)
    3, Ha valakinek vlna pár kellemes tabletes alkalmazása kérem ossza meg velem. (Főleg ha win7 re is jó. mert a tablet edition xp-t kiiktatnám már az életemből lassan, de a rajta levő progik jók! gobinder, a memóriakártyás tanulóprogi, egye fene a rajzprogi. (láttam win7 ben benne van a cut, meg a legalapabb dolgok, de amúgy 0)

    Előre is thx a helpet!

    Aygor

    Piros-pontok: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?type=-&stext=Aygor&submit=%C2%A0 http://prohardver.hu/temak/keres.php?stext=%22kivel+%C3%A9rdemes+%C3%BCzletelni%22&suser=&sival=

Új hozzászólás Aktív témák