Új hozzászólás Aktív témák

  • Dhampir

    félisten

    válasz soldi3r #56037 üzenetére

    Nem tudom, hogy mennyien veszik valójában, mert ez a szakmai fórumokról nem derül ki számszerűen. Arról sincsen fogalmam, hogy a cégek mi alapján döntenek a laptopok márkájának kiválasztásakor és hogyan szervizeltetik a gépparkjukat.

    Ami egyik oldaláról nézve számomra megkapó a ThinkPadben, hogy jó a közösségi támogatás, nagyon segítőkészek az itteni fórumtagok, nem a "sznobista" felfogás jellemző.

    A hardver oldalát tekintve pedig szerény tapasztalataim alapján az a véleményem, hogy rendkívül jól dolgozik az ember keze alá ez a gép. Habár egyébként szeretem a numpadet használni, de ezt a hiányosságot meg tudom bocsátani neki. Ízlés kérdése is, de a ThinkLight megoldás nekem jobban tetszik, mint az alulról több fokozatban beállítható billentyűzetmegvilágítás.

    A Lenovonak van egy-két olyan pluszt hozzáadó szoftveres megoldása, amellyel még más notebookok esetében nem találkoztam. Apróságok, amelyek gördülékennyé teszik a használatot (például Access Connectionban a Mobile Hotspot, amelyet külsős szoftverrel szarakodással is meg lehetne oldani, de itt készen megkapom). A ThinkVantage System Update is remek, a Fujitsunak van ezenkívül értelmes driverletöltő alkalmazása (a HP letöltő szoftvere szoftvere is jó). A ThinkVantage Tools és lenovo Solution Center is hasznos alkalmazások. A Dellesek a driverek letöltésével és feltelepítésével általában nehézkesebben végeznek.

Új hozzászólás Aktív témák