Új hozzászólás Aktív témák

  • #91574272

    törölt tag

    Na megjártuk a szervizt haverral. Haver gépére azt mondták h a billentyűzete más, esetleg ezért emelkedik ki jobban. Mondjuk ez érthető az övé augusztusi darab, neki már tuti a jobban merevített billentyűzete van míg nekem nem. Kijelzőjére azt mondták cserélik ha kéri de lehet hogy még rosszabb lesz a helyzet. (Sarkoknál szürkül, színei valahogy nincsenek rendben. Nem tudom, hogy ez betudható-e a 2 panel közti különbségnek. Neki Samsung panelje van, nekem meg LG.)

    A palmrest-re azt mondták megnézik, ők is érzékelik a problémát, semmit nem ígérnek de megnézik. Viszont ott kellett volna hagyni 2 napra a gépet. Hát nem maradhatok gép nélkül ennyi ideig, ezért megbeszéltük a jövő hét szerdát, hogy akkor egy fix időpontban megnézi és még aznap mehetek vissza érte. Szóval, majd jövő héten derül ki sikerül-e kezdeni ezzel valamit.

    (Ui.: A HDSentinel-el ellenőriztem a vinyót és 70%-os kondíciót írt ki rá. :F Nem tudom milyen mélyre ható következtetést vonjak le belőle, de a másfél éves vinyó az asztali gépben 100%-os kondícióval rendelkezik, pedig az jóval többet megy mint a laptop. Ha esetleg valaki ezen a téren tudna nekem mondani valami okosat, azt megköszönném. Mert gondolom csak úgy működő vinyót nem cserélnének emiatt.)

    Ismételten sikerült hosszan kifejtenem magam.

Új hozzászólás Aktív témák