Új hozzászólás Aktív témák

  • taratis

    csendes tag

    Sziasztok!

    A segítségeteket szeretném kérni.
    Kb. 1 hete a laptopunkon lévő XP gyakorlatilag mindig újraindul, ha levesszük tápról és pl. a gépet a lakás egy másik helyiségébe szeretnénk vinni :F . Nem mindig, de az esetek nagy százalékában igen. Ha tápon van, teszi a dolgát (ahogy korábban is), semmi rendellenes nem történik.
    Egy pár dologgal már próbálkoztam: automatikus újraindítás kikapcsolás, rendszer visszaállítás egy korábbi állapotra, alapos vírus keresés – ezek egyike sem hozott eredményt.
    Utángyártott (ebay) akksi van most benne, de a korábbival/gyárival is ezt csinálta, tehát nem az aksi a ludas.
    Az XP jogtiszta, a gép 5 éves (IBM ThinkPad R50e), nem egy mai darab egyébként.
    Úgy gondolom, nem hardveres a probléma, mert ezeket akkor bedugott állapotban is produkálni kellene.
    Feleségem szerint (nem voltam otthon) talán az is okozhatta/okozhatja a problémát, hogy 1 hete a gyerek mese DVD-t kapott, amit megunt nézni egy kis idő után, majd szimplán megnyomta a gombot a DVD-n, kivette a lemezt és a gép hirtelen újraindult, hibát jelzett, a lemezt kereste...A feleségem a gép indulása után berakta ezt a lemezt, és azok után nagy nehezen sikerült leállítani a gépet. Na azóta, akkumulátorról használva újraindul...
    Minden ötletet, javaslatot szívesen fogadok :R , nem szeretnék op. rendszert újrahúzni, mert a gép egyébiránt szépen teszi a dolgát.
    Bocsánat, ha hosszú voltam.
    Üdv, taratis

Új hozzászólás Aktív témák