Új hozzászólás Aktív témák

  • kt74

    csendes tag

    Sziasztok!

    T410-el kapcsolatban lenne néhány kérdésem.
    6 cellás akku van a gépben, 56,16 Wh-ás tervezési kapacitással. Első feltöltés után 57 Wh-át írt a PM full töltésnek, 9 ciklus után (ami igazából csak 8 volt, mert a 7-ről 9-re ugrott a ciklusok száma?) már csak 55 Wh. Ez nem túl gyors amortizáció? Milyen beállítással érdemes használni az akksit? Jelenleg 60% alatt indul a töltés és 100%-ig tölt. A lifespan módot nem tudom használni, mert abban a módban 47 Wh a tervezett kapacitás és 50 Wh a full feltöltött. Akksi firmware-t nem engedi frissíteni. A mindig full töltést azért nem akarom használni, mert viszonylag sok a rövidebb ideig tartó akksis használat.
    A gyári 64 bites Win 7-tel 8-9 W körül volt a min. üresjárati fogyasztás, hasonló beállítás mellett 32 bitessel kb 10 W. Ami nem nagy különbség, de a 64-es rendszernél néha leáll a venti és újraindul, 32-es rendszernél ha elindul, akkor nem áll le többet. Hasonló tapasztalata van valakinek?
    Végül a numerikus bill, az SL500-nál az Fn gombbal is működik a számok írása, tehát ha csak néhány számot kell beírni, akkor nem kell bekapcsolni a NmLk-ot. Ez a T410-nél nekem nem működik. Van erre megoldás?
    Előre is köszi a segítséget.

    üdv: kt

Új hozzászólás Aktív témák