Új hozzászólás Aktív témák

  • Bander78

    tag

    válasz Integra #18835 üzenetére

    Ez nem ártana, amióta kipróbálhattam egy HP 2510p-t a 12"-os méret az alapkövetelmény lett. Az x220-al foglalkozó fórumok egyikében írta vki, hogy az új sandy processzorok jobban melegednek az elődnél (talán az erősebb gpu miatt is). Ezt tapasztaltad az 520-asnál?
    @lapa: a tp edge-ben nem gondolkozok, a tükröződő kijelző nálam az ipari hulladék kategória. Azért valami értelme lehet a lv/ulv prociknak, pl a HP az elitebook (ultrahordozható) 2xxxx sorozatába ezeket pakolta (bár a mérvadó felhasználói fórumokat nem néztem át ezekkel kapcsolatban). Ha egy drága üzleti notinál alulfeszeléssel kell bohóckodni, hogy ne süketüljek meg, az azért elég tróger dolog.
    @Intelligencs: úgy tűnik most a 12"-os kategóriában egyértelműen jó választás nincs. A régebbi x200-asokat alig kapni, újonnan horror az áruk, a használt pedig ritka, valamint nekem nem opció. Az új sb proci pedig kéne a használható videó teljesítménye miatt. Az új HP elitbookok ocsmányak (és gondolom heroin árban vannak). Asszem marad a kivárás.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák