Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szultan

    csendes tag

    válasz Fifi #1239 üzenetére

    Már tegnap megkérdeztem őket, hogy vissza tudnák e varázsolni a Honor-os tárcsázót meg névjegyzéket a telefonra. Írtam, hogy küldjenek QR kódot az APK-khoz, mint a Petal Health esetében, de ezt válaszolták "Nagyon sajnálom, de nincs arra lehetőség, hogy ezt módosítsuk. A helyzet az, hogy felénk azt közölték, hogy Európa szinten az összes szolgáltató igényli, hogy a Google alkalmazások legyenek feltelepítve a készülékekre. Ezt sajnos nem tudjuk befolyásolni.". Szóval "Európa szinten" igénylik a szolgáltatók. Én meg Budapesti szinten nem igénylem ezt.

    Különben tegnap leszedtem a Honor 90-ről a Telefon, a Névjegyzék és a Névjegyzék-szinkronizáció programok APK-ját, átküldtem a Magic 5 Pro-ra és fel is telepítettem.
    Itt szerintem ez két (három) egymásra épülő app lehet, mivel a Telefon (tárcsázó) appból át lehet váltani a Névjegyzék app-ra és vissza.
    A névjegyzék el is indult, de egyből be is záródott, arra nem volt időm, hogy megadjam a kért jogosultságot, amit elém tolt. Ezért bementem a beállításokba és a Honor 90-en lévő összes jogosultságot megadtam a programnak. Nem jött be, egy pillanatra megnyílik, majd bezárul. A Telefon app el sem indul. Itt is bementem a beállításokba, megadtam (volna) minden jogot, mint ami a Honor 90-en van, de a Névjegyzékkel ellentétben itt a Magic 5 Pro-n a Telefon beállításainál a Speciális blokkban nem jelenik meg a "Rendszerbeállítások írása" rész. A Névjegyzéknél ott van és meg is tudom adni ezt a jogot, de a Telefon-nál nincs ott. Ez után kilőttem az eredeti (Google-s) Telefon App-ot, le is tiltottam, ugyan ezt megtettem a Google-s Névjegyek app-al (itt egyébként név eltérés is van, mert a Honor-os az Névjegyzék), de ugyan az volt a helyzet, telefon alkalmazás nem indul, névjegyzék egy pillanatra elindul, majd bezáródik. Ez után újraindítottam a telefont, hátha ez segít, de semmi változás. Annyi történt, hogy gondolom a tiltás miatt a két Google-s alkalmazás ikon eltűnt az alkalmazás listából meg a fő képernyőről is. Ja és a fő képernyőre kitett egyik számhoz tartozó közvetlen hívás ikonja is eltűnt. Így újra engedélyeztem a Google-s appokat.
    Ez után szerettem volna ismét kitenni a számhoz tartozó közvetlen hívás ikont a minialkalmazásoknál, és ahányszor megpróbáltam, már mindig a Honor-os névjegyzék nyílt meg, onnan kellett volna kiválasztanom, de mire görgettem volna lefelé, természetesen be is záródott az app. Így töröltem mind a három alkalmazást.
    De azért nem adom fel. Ha lesz időm google-zok egy kicsit, hogy lehet a google-s alkalmazásokat lecserélni Honor-osra.
    Ha valaki esetleg tudja, ne tartsa magában.

Új hozzászólás Aktív témák