Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freel
tag
Itt vagyok én is a mai napig egy ilyen telefonnal. Én is kb. 2 éve használom kisebb megszakításokkal. Volt közben samu A54-em, Xiaomi 12 Lite, Redmi Note 13 Pro és T Phone 5G-m. Az A54 nem volt rossz, de rájött az Android 14-es OneUI és olyan lassú lett a telefon, hogy nem volt jó használni. A 12 Lite és a Note 13 Pro 5G nálam a HyperOS miatt esett ki. Használja azt a rendszert aki akarja... A T Phone tetszett a vegytiszta Android miatt, de ott már sajnos túl puritán lett a rendszer és végül visszatértem a Magic5 Lite-hoz. Előtte Honor20e-m volt, előtte Honor 7. Rájöttem, hogy a Honor MagicOS-e egy jól optimalizált rendszer és nekem mind közül a legjobban ami tetszik. Szép, gyors, nincs televerve bloatware-rel... Imádom. Amit aláírok én is, hogy a kamerája egy fos. 10 képből jó ha egy néz ki kultúráltan... A telefon maga a mai napig tökéletesen használható. Megjelenéskor Android 12 volt rajta, majd frissült 13-ra és ott ragadt. Ennek mondjuk én örülök, mert az A13 még minden telefonon elég pörgős rendszer volt. Én nagyon szeretem. Azzal viszont nem értek egyet, hogy nem jön rá frissítés. Nekem a Google Play és az Android biztonsági szint is 2025. március 1.-én van jelenleg. Érdekes volt, mert úgy kb. 1 évig valóban nem kapott semmilyen frissítést a telefon. Aztán valamikor tavaly év vége felé olyan november-december magasságában jött nekem megint rá frissítés, és azóta is jön havonta szépen.
Nekem egy nagyon vékony átlátszó szilikon tok van rajta. A telefon nagyon tetszik! Imádom. Formás, kecses, könnyű, jó rá nézni. A lekerített kijelző a gyengém lett. Imádom. Mai napig gyors, pörgős rajta a rendszer, minden megy. Játékokkal is játszom. Mondjuk csak inkább ilyen 2D-s, 2,5D-s ekkel, mint mondjuk a Township, vagy a Plants vs. Zombies 2. De semmi gond, semmi akadás, röffenés. És 30-40 gigás FullHD-s Remuxokat nézek rajta, van, hogy 4K rippet. Az x264-esek gyönyörűen mennek rajta. Az x265-öt már nem nagyon szereti. Nekem átlagos használat mellet 2 napot kibír az akksija még mindig.
Napi szinten olvasom a Mobilarénát és a GSMArénát is. Szinte minden megjelenő telefon tesztjét elolvasom. Csak jókat mosolygok a sok pénzes mindentudó mobilszakikon a hozzászólásokban akik így-meg úgy fikázzák a 150-200 ezres telefonokat, hogy használhatatlan meg lassú meg öreg chipset, meg stb. stb.
Aztán itt van a kezemben egy ilyen 40 ezres 'xar' és mondjuk számomra (a kameráját kivéve) mindenben szétalázza párom Redmi Note13 Pro 5G-jét.
Haver S24 Ultráját is nyomogattam egy pár órát és... Hát visszadtam örömmel, használja akinek jól esik.
Én Honoros lettem úgy néz ki, nagyon szeretem a telefonjaikat, eddig egyikben sem csalódtam. A Honor 7-em például lassan 10 éves!!! és a mai napig be tudom kapcsolni és mondjuk tudok vele netezni.
Épp néztem a minap itt HA-n, jó állapotú pár hetes Magic7 Lite-ot láttam már 85-ért!!!
Simán bevállalnám... Én nagyon valószínűleg maradok a Honor-nál, nálam betaláltak rendesen. -
drpityi
csendes tag
válasz
aytukabozs #78 üzenetére
Hát igen, kamerák tekintetében ez megint egy olyan dolog hogy kinek mite kell ez e készülék mik az elvárások vele szemben.
Ha tényleges fotó minőséget nézünk akkor pl egy Samsung Galaxy A34 5G rommá veri ezt a Honor telefont, de még ezek ellenére is napi átlag pillanatokat megörökíteni bőven elég.
Az általad írt fókuszálási probléma nem tudom mennyire egyedi vagy gyakori, de az én készülékem esetében igen ritkán találkoztam ezzel a problémával, igaz automata módban használom minden esetben.
A készülék burkolat nálam szintén tokban tartva ugyanolyan mint amikor vettem, konkrétan mikrokarcmentes.
Igen a szépség az minden esetben egyén függő kinek mi a szép, de mai napig jelennek meg olyan telefonok amiket külsőleg nézve gyakorlatilag ez a Honor köszön vissza mintha csak másolva lenne.
Súly tekintetben is nagyon könnyű és vékony telefon.
Én továbbra is ajánlom kategóriába tenném ezt a telefont azok számára,akik az ismertetett gyengeségeivel együtt el tudják fogadni ezt a típust.Viszont most így 2025 ben már nem ezt a típust választanám, ahhoz már koros a hardver, az Android frissítés nincs már rá egyáltalán.
Viszont használtan is ki lehet ezt a típust fogni makulátlan állapotban mondjuk 8/256GB változatban ami egy átlag 40 ezret megér. -
aytukabozs
addikt
Csak hogy álljon a proval szemben egy kontra is
Én is használtam majd 2 évig.
Nem állítom hogy minden együt töltött percet utáltam.
Ahogy mondod üzemidőben nagyon jól muzsikál, szóval legyen ez neki egy jópont.
A kijelzője legyen egy másik, azt is nagyon eltalálták.
Az hogy szép, az szubjektív.
Az eleje egy darab ivelt üveg, ez nem emeli ki nagyon a mezőnyből.
A hátlapja nekem elsőre fura volt, de úgy voltam vele hogy majd megszokom.
Végül vettem rá olyan tokot, amiből csak a kamera egységei látszottak ki, mert mégsem sikerült.
A hátlap anyaga a legtakonyabb üveg utánzatból van amivel valaha dolgom volt, a tokban hordás ellenére pik-pak összekarcolódott, pedíg nem az építőiparban dolgozom (irodai munka).
ÉS!
Csapnivaló a kamerája.
Videóban 1080 a teteje amit tud, ez egy 2023 kiadott telefon esetében, a saját árkategóriájában egyszerűen nevetséges.
Az autofókusz szinte midig a legrosszabb időpontban kezdett el bénázni, és a videostabilizáció ugyan papíron létezik, de jobb ha kikapcsolja az ember, mert használhatatlan.
A fényképezési képességei is átlagon aluliak, belenagyítva egy nagy zajos katyvasz szinte az összes kép, még azok is amiket letámasztva készítettem.
Szóval akinek fontos a kamerák minősége, az semmiképp ne vegyen ilyet, mert csalódni fog. -
drpityi
csendes tag
Én úgy érzem hogy ez a készülék irreálisan le lett húzva értékelésileg.
Mai napig használom, igen 2025 ben is.
És minden csak nem lassú, ellenben itt a végső értékelésnél mindössze 6 pontot kapott sebességre ami vicc.
Redmi note 11 pro 5g vel össze lett hasonlítva itthon és konkrétan nem érzékelhető az appok közötti megnyitás sebessége.
Üzemidő is kiemelten jó benne.
Külső pedig kimondottan szép..
Igaz nekem a 8/256gb os változat van de ettől függetlenül máig ajánlom általános célra bárkinek is.
A kijelző minősége is kimondottan szép.
Sokkal jobban tetszik mint pl itthon a Samsung galaxy a34 5g kijelzője hiába amoled mindkettő.Az valóban igaz hogy irreálisan magas a kezdő ára az összes honor készüléknek.. Na de kérem a Samsung kb ugyanezt csinálja.
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Ismerősöm panaszkodik, hogy rendszer frissítés óta lassú nehezen reagál dolgokra a telefon. Valaki más is tapasztalt ilyet?
-
luciferk
senior tag
válasz
aytukabozs #72 üzenetére
Ok így már értem, a Telekomnál, bár jelenleg nincs készleten, van honor 65W gyors töltő ami talán tudja tölteni 40W-tal a lite5 mobilomat de húzós az ára 10 ropi, nem tudom, hogy plussz 20W megér e ennyit
-
aytukabozs
addikt
Kicsit félreértettük egymást.
A válaszom az volt pontosan, hogy:
"nekem a gyári Huawei 67w-os, SEM tölti gyorsan :D
Tök véletlen vettem észre, hogy az iPhone-é viszont igen :D"Tehát ebben 2 állítás van.
1. hogy a gyári Huawei töltő, SEMMILYEN gyorstöltést nem biztosít, ha arra dugom töltés közben a sima 1 villámos töltőjelzés látható, miközben a feleségem Xiaomiját pl. 20W-tal tölti, (ami annál a telónál a plafon).A másik állítás, hogy a linkelt töltőre ha feldugom, akkor a dupla villámos gyorstöltés ikont mutatja.
(Feltehetőleg ilyenkor 20W-tal tölt, de erre adatom nincs, mert csak USB-s műszerem van, USB-C-s nincs). :) -
luciferk
senior tag
válasz
aytukabozs #70 üzenetére
20W-os töltő amit linkeltél hogyan tud 40W töltést produkálni? mert a lite5 40W gyosrstöltést tud.
-
aytukabozs
addikt
Határozottan.
Bár még így is sírok pl. ha videózni kell vele.
De fotókat most egész elviselhető szinten csinál.dermot109
Bár egyértelmű trollkodás a szándékod, azért menjünk bele.
Jobb mint a xiaomi vagy redmi?
MELYIK az isten szerelmére?
Ha egy Redmi 9AT-hez hasonlítod, igaz is lehet.
DE!!! Ennek a szarnak 160k volt az induló ára.
Az nagyon nem a 9AT árkategória, és olyan redmit amit annyiért kaptál anno, nagyon nem vett meg, sőt.
1 dolgot tud, na jó 2;
- jól néz ki*
- akkuCserébe a videók laggolnak!
cserébe nincs olyan benne, hogy megnézed egy adott kontaktot mikor hívtál, és milyen időtartamokra. (Na ez
mekkora baki?)luciferk
Nem tudom érdekes-e még, de ez;
https://www.apple.com/hu/shop/product/MHJE3ZM/A/20-wattos-usb-c-h%C3%A1l%C3%B3zati-adapter
(használtan került hozzám) -
samu74
addikt
válasz
aytukabozs #65 üzenetére
Milyen az új rendszerrel? Kamerában lett valami javítás?
-
dermot109
tag
Én 50000 - t szereztem hát xiamiaunal szazszorta jobb, bár én nem fényképezek, de működését nézve veri a redmiket Sokkal gördülékenyebb kezelhetőbb. Nekem Huawei volt a redmi előtt, és utáltam a redmit most ezzel jobb.
-
luciferk
senior tag
Vajon esim képes hm5 lite? mert a Telekom fórumon azt írták, hogy nem esim képes, érdekes mert ez a teló 2023-as kiadású
-
luciferk
senior tag
válasz
aytukabozs #64 üzenetére
Köszi a választ, milyen tipusú az említett iPhone tőltő, nagyon drága?
-
luciferk
senior tag
A honor magic5 lite mobílhoz milyen tipusú töltőt kell beszerezni amely 40W-gyorstöltést is tud biztosítani?
-
luciferk
senior tag
Ennyire fake ez a mobil, hogy nem pörög ez a topik?
-
luciferk
senior tag
Ez a telo tàmogatja az esim-et?
-
sniper112
aktív tag
válasz
aytukabozs #59 üzenetére
értelek hát igen egy kicsivel került volna többe de akkor normális kamerát raktak volna bele, és akkor tényleg nagyon jó kis telefon lett volna, így árban ahogy nézem a honor 70 jobb vétel, másrészt egy kicsivel többe meg a motorola edge 40 a legjobb ár értékben.
-
sniper112
aktív tag
válasz
aytukabozs #57 üzenetére
nagyon szépen köszönöm a képek vállalhatóak a videó egy kicsit érdekes de amúgy nem rossz köszönöm
-
sniper112
aktív tag
valaki esetleg tudna késziteni egy két képet normál körülmények között és egy két videót is és feltölteni valahova ? megköszönném.
-
aytukabozs
addikt
válasz
metalstorm #52 üzenetére
Szia.
Mivel egy nagy kalap ... a kamerája (csak szikrázó napsütésben, vagy közelről/vakuval érdemes használni), nem is használom túl sokat.
De a kameraelrendezés semmilyen hozadékkal nem jár szerintem. (sem -, sem +).
Az alul elhelyezett vakuba könnyű belenyúlni vertikális fotózásnál, esetleg ezt lehet felhozni.Azonban, pixel2-höz hasonlítani nem annyira szerencsés szvsz.
, az egy 600$+ árkategória volt megjelenéskor, ez meg 350-400. -
janes1976
őstag
Ilyen hardverrel szerelt telefont kiadni 2023-ban BŰN.
-
metalstorm
aktív tag
Természetesen egy érdektelen telefon számomra mivel a 2017-es pixel 2-esem, nyilván agyonüti
De érdekelne és nem olvastam a tesztben hogy vajon jó vagy rossz ötlet a hátsó lencséket messzebb tenni egymástól?
-
aytukabozs
addikt
Szia.
Sajnos az valószínűleg nem IR ami annak néz ki.
Sem a xiaomi IR app, sem más appok nem érzékelik hogy lenne benne IR blaster.
Valahol azt olvastam hogy a light sensor került ide, és az téveszti meg a népeket.A másik kérdésre nem tudok válaszolni, ezelőtt MI telóim voltak, közvetlen előtte mi9 se, na annak a nyomába sem ér sajna ilyen téren.
Scannert én nem látok a kamera appban, de abból én eddig is 3rd party appokat használtam, úgyhogy ez annyira nem zavar.
-
szultan
csendes tag
válasz
aytukabozs #48 üzenetére
Szia aytukabozs!
Azt meg tudnád mondani, hogy az infra tanítható e benne?
Üzletben kiállított példányon még az Okos vezérlő program sincs rajta.
És abban sem vagyok biztos, hogy a Play Áruházban meg az AppGalleryben most fent lévő Okos vezérlő program az megegyezik e a régi Honorokon alapból fent lévővel.Illetve azt, hogy a kamera programban van e Dokumentum beolvasás mód?
Nem vagyok egy nagy fotós guru. Mennyire gáz a kamerája, mondjuk egy Honor8-hoz képest? Vagy annál azért jobb már?A választ köszi szépen előre is.
-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #44 üzenetére
-
-
aytukabozs
addikt
Két dolog, ami a cikkből kimaradt;
A teló egy újracímkézett X9a, és
hamár ekkora akksit kapott,
tudja a reverse chargingot.
Lehet élni ezek nélkül az infók nélkül, de szerintem belefért volna.A fenti pro-, és kontra vitához nem sokat nem tudok hozzátenni.
Az elmúlt években xiaomi készülékeket használtam (Redmi Pro>Redmi Note4>MI 9se), idén volt először, hogy nem találtam a saját általam belőtt 200$ körüli ársávban olyat ami megfelelt volna az igényeimnek.
Sajnos a kamerája -ahogy minden teszt jelzi is- csapnivaló a legutóbbi telómhoz hasonlítva.
Azonban hogy ugyanazzal a használattal minimum 2* annyit bír az akksija, az remélhetőleg kárpótol.
És sajnos a szemem romlása miatt a nagyobb kijelző is elvárás volt, ami viszont nem baj ha minél kisebb házban van.
Mindezért 160 ezret én sem adtam volna, de a szolgáltatómnál megkaptam 85k-ért úgy, hogy visszatértem az infláció követés előtti díjcsomag szintemhez.
(Értsd, kevesebbet fizetek áprilistól, mint a márciusi számlám volt.)A végére egy "don't try this at home" érdekesség:
https://youtu.be/ULq_OVI2AJo(A fülöp-szigeteki sajtóbemutatón, autókkal hajtanak át rajta, és diót törnek vele
)
-
Ed3r_X_
nagyúr
A dizájn tetszik is, de a hardverért, kameráért kár. Az árat meg én sem értem, ennyiért ez nagyon drága.
-
rigoberto
őstag
Csak az összegzést olvastam el, de offos a teló akkor..
Pedig küllemre tetszik, még el is gondolkodtam rajta, mielőtt.. -
janeszgol
félisten
válasz
marked one94 #37 üzenetére
A Honor 20 jobb kamerában, teljesítményben. Akkuban és kijelzőben az sem volt rossz.
Szerintem nem érte meg a csere. -
spect80
senior tag
-
sfefe
addikt
válasz
WhiteWalker #29 üzenetére
Tőle nem várhatsz mást...
-
marked one94
őstag
Én kb 3 hete használom, előtte meg egy honor 20am volt/van. Kb ugyan az csak jobb akksival meg szebb képernyővel. Második telefonnak bőven jó, streamet szoktam rajta nézni a melóban meg üzenetet küldés+telefonalas. Én összesen 11k fizettem erte, mert beszámoltak egy régi nyomógombos telefont, meg kaptam meg ra telekomtol kedvezményt. Ennyit megért nekem, kb 3 évig megint nem cserelek telefont.
-
törölt tag
Ezekért az ipari hulladékokért komoly környezetterhelési bírságot kellene kiszabni a gyártókra.
-
Barto
aktív tag
válasz
janeszgol #34 üzenetére
Egyet értek, nekem S9+ van (nem használtam vettem). A 10-es verzió problémát nem érzem még. Imádom a telefont. Ami jobban zavar, hogy akksi csere több mint 20e, eddig 2x cseréltettem. Egyszer GSM szervizben, az nem ment 8 órát sem. Pénz vissza. Majd SES-ben tettek be másikat, ez szeptember volt. Ment bő 24 órát. Most megint ott tartok, hogy 12-14 óra max.
Fél év telt el. (1 évet vártam volna, hogy bír)
Appok ellenőrízve, nem játszok. Többször újra volt rakva, számláló nullázva. Engem ez borít meg. Évente kb. 50e Ft erre, az már ott van, mint egy részletre hozott telefon.
De nem találok olyat, amit tetszenne, és közép fekvés. -
janeszgol
félisten
"De ha Huawei olcsóbban adna mobilt, akkor a Google hiány nem fájna annyira."
Erre már kitértem anno, amikor még nagy "harcok" folytak itt ebben a témában. De fájna. Aki nem tud meglenni Google alkalmazások nélkül, annak az 1 forintos telefon is felesleges nélküle.
A P30 széria (de lehet még a P20 Pro is) elég lenne ma, akárcsak az S9, de az Android 10 behatárolja már/majd a mobilt. -
snorbi82
senior tag
Azért a P30 Pro nem rossz készülék még!
Honorra szerettem volna váltani a P30 után, de semmit nem tudtak adni ami miatt váltottam volna rá. Cégesben van egy P40 (google nélkül). Ha megszokod együtt lehet vele élni, mert nem rossz telefon. De ha Huawei olcsóbban adna mobilt, akkor a google hiány nem fájna annyira. -
doooo
veterán
válasz
SkyLine3000 #28 üzenetére
Pontosan.
-
Norb0
tag
válasz
mjani1172 #13 üzenetére
Ezzel pont így vagyok.
Huawei P10-em van már (mindjárt) 6 éve, újonnan vettem a megjelenésekor. Akkumulátort garanciában cserélték 3 évesen (plusz kijelző, gondolom így sikerült szétszedni).Ezen kívül soha semmi baja nem volt, pedig rohadt nagyokat is esett, tok nélkül. Egy modernebb kamera rendszer nagyon elkéne, de ezen kívül eszem ágában sincs lecserélni, de nem is tudnám mire, mert a szintén öreg P20 Pro-n kívül nem tetszik semmi, sem a Honor-tól, sem a Huawei-től.
-
törölt tag
Xarahonor (is)
-
SkyLine3000
addikt
Ez egy hulladék. Akinek 6 anyja van...
-
Hallosz
senior tag
Előfizetés ügyben csatlakozom az előttem szólókhoz. Szerintem is helytelen az előfizetést hozzáscsapni a készülék árához.
- Az előfizetés egy szolgáltatás.
- Bármely alkalmas készülék pedig egy eszköz a szolgáltatás használatára.
Azért kíváncsi lennék arra, hogy van-e olyan aki külön akarja használni, mondjuk SIM-met készülék nélkül.
(Tudom, a kiöregedett készülékkel, otthon netezni még jó)
-
-
Kamerában szerintem a Samsung U600-am veri.
-
gabbee75
csendes tag
A telekonnál csináltam egy kalkulációt rá új ügyfélként mobil L+4gb net 22x5200ft. A 159720ft listaárból levett 45300 ft-ot kedvezményként 114ezerért már jobban hangzik. Kár a kameráért nem jutott a honornak 8Mp-es ultraszéles?
. Soha sem lesznek már azon a szinten mint régen, amikor a fiatalokat célozták meg jó áru jó készülékkel.
-
Füleske
addikt
Attól függ, mit kapsz 2500 - ért, és mire van szükséged.
Nekem pl. kell a korlátlan mobilnet. Ez 13500 Ft havonta, készülékkel, számlásan, 2 év hűséggel (prime+). Flottásként ez 6000 Ft. Tehát 180000 mínusz, 2 év alatt. Plusz a telefonálás, ami nálam minimális, elég a feltöltőkártya. 2 év alatt 7000 Ft. Tehát a telefon ára 173000 mínuszból indul. -
törölt tag
Nagy megfejtést -nem- tennék hozzá az operátori várakozásokhoz, mint operátori értékesítő: Aki betéved, az olyan telefonnal fog kimenni, amilyen ösztönző van a hónapban. Ha Samsung, Samsunggal, ha Xiaomi, Oppo, akkor Xiaomival, vagy Oppoval. A Honor és a többi kis márka nem ír ki jutalékos ösztönzőket, így nincs is belőlük eladás. Ha valaki nem úgy megy be a szolgáltatóhoz, hogy márpedig neki ez kell, senki nem fogja ajánlani az ügyfélnek, ha utána kérdez, lebeszéli róla (ami lássuk be lehetséges észérvekkel ilyen árú telefonok esetében), majd elad egy olyan márka termékét helyette, amiből jutalékot kap.
-
janeszgol
félisten
A hátlap annyira nem tetszik, viszont az előlap és a teló formája tuti nyerő nálam. A kamera közepes, az SoC ok, az akkuidő kiváló.
Az A12-ért, a Wifi6 hiányáért komoly mínusz jár.Összességében nem ajánlom a telót, inkább az A34. Vagy a Telekomtól az A54, ami 178-ért nagyon jó vétel.
-
-
mjani1172
addikt
Nagyon nem értem ezt a céget. Itt van sok elégedett Huawei tulaj, akik váltanának, hiszen már öregszenek a Huawei modellek,jó lenne valami új.Tehát potenciális vásárló lenne, de egy piacképes ajánlattal nem tudnak előrukkolni.Ezek nem érik el az évekkel ezelőtti Huawei-ek szintjét sem, pedig attól már többet várnánk. Olyan mintha nem tudnák mit akarnának. Ez az első fél évben még elmegy, de már eltelt sok idő.
Mi ennek a vergődésnek az értelme? -
KicsiAnthony
csendes tag
Kár érte. Kiváló ügynök volt.
-
golyós
addikt
Marad a Honor 20 pro.
128Gb 2023-ban és nem bővithető? Vicc kamerával,
Ezért irtam a Honornak, hogy ha a hulladék és a full kategóri közötti használható modelleket a Honor 20 óta nem hozzák be az országba akkor mégis mit szeretnének a piacon elérni? Se az 50, se 0 70-ből nem jött be a pro agy pro+ modell csak a sima levélnehezék -
Dr Bubo
MODERÁTOR
Valaki tudja, mi az az e-könyv mód?
-
kbyte1024
veterán
Mit össze szenved a HONOR. Nem képesek egy értelmes telot, értelmes áron lerakni. Mondjuk nem is számítottam másra tőlük. Megy a vergodes már rég.
-
DrDoktor
senior tag
Túlárazott kommunista spyphone
-
snorbi82
senior tag
"ráadásul még fizetheted az előfizetési díjat is!" Ezen mindig fenn akadok, mikor valaki ezzel jön, hogy a telefon árához hozzá kell adni a előfizetés díját is. Ha feszek független telefont és használni akarom SIM-el (és telefonálni is akarok), akkor is van előfizetési díj.
Barátom jön mindig azzal, hogy vettél 320.000 telefont meg 2500*24, az 380.000 Ft-os telefon. Na mindegy, lehet én nézzem rosszul.
A telefon meg... Hát finoman is szólva ez nem sikerült. Valahogy a Huaweitől átkellene emelni valamit. -
bteebi
veterán
Ez nem jött össze srácok. Pedig amúgy szép telefon, és jó a kijelzője is. A 64 megapixelt konktétan el lehet felejteni, teljesen nevetséges.
-
fabicska
tag
Pont ilyen fotókat készít a 10 éves LG GT540 Optimusom. Gratulálok, ez aztán a fejlődés.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A csinos külső alatt koros technológia lakik, amely önmagában nem lenne baj, de az árazás nagyot szór függően attól, hogy honnan szeretnénk beszerezni a terméket.
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- PERIFÉRIA beárazás (egér, egérpad, billentyűzet)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest