Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szelvesz
csendes tag
13,5 évnyi Toyota Corolla Wagon 1.4 használat után fejesugrás az ismeretlenbe. Az új szerzemény egy 2014.12.11-i Dániából származó bordó Civic Tourier 1.6 i-DTEC. A szervizkönyv szerint 2015.11.17-én 20.394km-rel szervizelték. (11 hónap alatt 20ekm, akár még igaz is lehet.) Elvileg a garancia még érvényes csak vigyem el az aktuális szervizre vmelyik márkaszervizbe. (Igen érdekes a dán nyelvű szervizkönyv és kezelési leírás. )
Melyiket ajánlanátok - esetleg személyes kontakt (akár priviben) - ahol valóban alaposan átvizsgálják a kötelező cseréken túl? ((Bp. XV-ben lakom, 2 hete vettem, az óra 34ekm-t mutatott.) -
szelvesz
csendes tag
válasz #73633792 #44269 üzenetére
Alig több mint egy hete voltam a Duna Autó óbudai szervizében egy Dániából származó 1.6 i-DTEC Sport Tourier 2 évest vittem. Kifejezetten korrektnek tűntek, bár voltak fenntartásaik a külföldről behozott autókkal kapcsolatban, ennek ellenére barátságosak voltak. Természetesnek veszik, ha a tulajdonos jelen kíván lenni a munka során és biztattak, hogy nyugodtan lehet kérdezgetni a szerelőtől. Alig volt rá szükség, szinte minden mondott, amit csinált, magyarázta, hogy mit vizsgál az állapotellenőrzés során. Egy kicsit "megilletődtek" a dán nyelvű szervizkönyvnél, de természetesen kitöltötték és mondták, h a garancia már csak 1 évig érvényes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker) Legrand/Google/Shelly/IKEA/Tuya
- Xiaomi Electric Scooter 4 Lite
- ÚJ - KRUPS EA8738 Intuition automata kávéfőző tejtartállyal
- 1000W-os Hátsó Motoros Újszerű Mountain Bike gázkarral
- Xiaomi 4 Lite Electric Scooter (elektromos roller) // Újszerű // Hivatalos garancia 2025.06-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest