- Summer Game Fest 2023 - Az összes bejelentés egy helyen
- SGF2023 - Jövő év elején jön a Final Fantasy VII Rebirth
- SGF2023 - Íme a Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name új előzetese
- SGF2023 - Pontos megjelenési dátumot kapott a Marvel's Spider-Man 2
- SGF2023 - Háromfős kooperatív móddal jön a Warhammer 40k: Space Marine II
Új hozzászólás Aktív témák
-
flexxx2
őstag
Pont tegnap jött szembe ez a videó, na ilyen legyen és akkor újra játszom: [link]
-
.LnB
titán
Holnap meg jönnek a videók YT-ra, hogy a nextgen verziónál, mennyivel szebbet össze lehet pakolni a Nexusmod-ról.
Homo Ludens
-
.LnB
titán
válasz
Fitzgerald #4 üzenetére
Szerintem sokat gondolsz. RT-t nem hiszem, vagy valami nagyon alap, főleg konzolon.
Homo Ludens
-
Bad Pritt
nagyúr
Hát ez inkább a PC-seknek kedvező újdonság lesz, RT, FSR 2.0 (?), még ultrább beállítások, a többi meg meh... új fotómód, új kameramód... Ez így egy kicsit csalódás.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Fitzgerald
veterán
Pedig gyakorlatilag telibe találtam. Lesz ray traced global illumination + ambient occlusion, új SSR, ultra+ grafikai beállítás (nem preset lesz, bizonyos dolgokat lehet majd felhúzni), FSR meg DLSS.
UI-n, illetve irányításon is faragtak valamennyit.
Konzolon nem tudom mi lesz, pécés vagyok, konzolos részeket átugrottam.
December 14.-én jön.[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
válasz
BoneDragon #7 üzenetére
Hát a köv Witcher már Unreal engine 5 alatt lesz hivatalosan, csak kérdés mit hoznak majd ki belőle a fejlesztők.
Igazából nem is értem miért kérdőjelezték ezt még mindig egyesek, már eddig is elmondták hogy lesz benne RT meg pár egyéb mod beépítve.
Bár én is csak PC-s részről követtem, konzol nem érint.Majd azért ránéztek az update-ra ha már ingyenes, meg mennyire lesz igényesebb mint az alap játék egy 3060 Ti-vel.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt #11 üzenetére
Köszi. Nos, lehet önző leszek, de boostolni a pc-s kiadást úgy, hogy ahhoz van egy rakat mod, minek?? Nem a konzolos verziót kellett volna rendesen kikalapálni?! A konzolos minőség közel olyan lesz, mint a PC ultra, az édes kevés. Az még így mindig prevgen az én értelmezésem szerint.. Mind1, az lepett volna meg, ha valóban meglepnek. Igazából erre számítottam.
[ Szerkesztve ]
Homo Ludens
-
DeathAdder
veterán
válasz
gainwardgs #13 üzenetére
Ahol lesz RT remélhetőleg szebb lesz, és valószínűleg minimálisan szebb lesz az egész játék, cserébe a mostani 200 fps helyett lesz majd 50.
Baromi jól néz ki még mindig a 2015-ös játék a maiakhoz képest is, amik zabálják a 4090-et, csak tudnám miért
-
gainwardgs
addikt
válasz
DeathAdder #14 üzenetére
Zabálják a 4090-et ez jó
-
Televan74
nagyúr
Majd kiderül az RT mennyit dob majd hozzá a játékélményhez. A látottak alapján eddig nem estem hasra tőle.
Ki rúgta tökön a nyuszit, hogy piros mind két tojása....!
-
Daelion
őstag
válasz
BoneDragon #17 üzenetére
De a lehetőség ott van, UE 5 simán tudja azt és már több AAA stúdió is bejelentette hogy áttérnek arra szal majd kiderül.
Nemrég fejeztem be Plague Tale Requiem-et ami saját engine-t használ és hát pár helyen csak bámultam, hogy mennyire látványos. 'pláne az erdős részek'
Most mondanám, hogy igen amíg konzolt veszik alapnak és utána a PC-t addig nem is lesz teljesen kihasználva a tudása a motornak, kéne megint egy Crysis kaliberű játék/demonstráció ami csak erre fókuszál mint régen azt letérdel tőle minden de úgy is néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
válasz
Fitzgerald #8 üzenetére
"December 14.-én jön."
Már azt hittem hogy a remakehirtelen nem is értettem mivan, aztán látom w3 cikk alatt vagyok
A remake-ről nincs valami hír? készül és majd lesz? 2023 vagy 2024? -
-
Norb79
őstag
Szerintem a pc-s finomhangolás az csak ilyen, ha már úgyis ott voltunk szintű kipofozás, a lényeg a szokásos 60 fps patch a currgenre:
”Console players will have the chance to choose between performance and quality modes on consoles with FSR2 implementation and dynamic resolution scaling. The overall level of detail will be much closer to Ultra settings on PC.”
Kérdés a 60 fps perf. modeban honnan hova fsr2ződik a felbontás, és a level of detail. Erről nem írnak sehol semmit, de majd digital foundry jól megmondja dec14re úgyis. -
Norb79
őstag
Még nem merültem el benne, de a korai fsr verziók esetén a “mozgó részek” körül volt egy minimál homályzóna, ami nem tudom valójában mennyire zavaró játék közben, mert még sose használtam fsr-t, szóval emiatt is kiváncsi vagyok hogy néz ez ki a gyakorlatban, de lehet ebben már későbbi verziós fsr van, amiben javítottak ezen.
Meglássuk, várós patch ez. -
Daelion
őstag
válasz
Televan74 #21 üzenetére
Nekem sincs semmi bajom vele, szép a mai napig és kb elég rá egy HD textúra mod Nexusról az update meg ingyen simán jó lesz.
Csak arra reagáltam hogy ki lehetne hozni elég komoly grafot teszem azt egy új részből ha annyira akarnák mert technológia már megvan.[ Szerkesztve ]
-
BoneDragon
veterán
Original vs. Next-Gen Update | The Witcher 3: Wild Hunt Side by Side Comparison
Semmi extra, de ingyé van szóval kussolok.
-
modd3r
őstag
válasz
BoneDragon #28 üzenetére
Én azért baromira látom a különbséget.
-
Balika911
félisten
Remélem, hogy korrektül megoldják, szépen fut majd konzolon 60 FPS-sel, és akkor jövőre végigjátszom a tervek szerint.
Bízom benne, hogy XBOX-on Atmos hang is lesz.
PC-re megvettem régen, de akkor gyenge volt hozzá a gépem. Mostanra pedig már grafikától függetlenül sem PC-n akarok játszani. -
Bad Pritt
nagyúr
válasz
BoneDragon #28 üzenetére
Hát amúgy igen, panaszkodni nem igazán érdemes.
Igazából megint az a furcsa, hogy valahogy sikerült a CDPR és a sajtó által felhype-olni a közönséget, mintha valami revolúciót kéne várni.
-
Daelion
őstag
válasz
BoneDragon #28 üzenetére
Ingyen semmiképp sem rossz ez még a nagyobb felbontású textúrák nélkül is mert azt már eddig is meg lehetett oldani PC-n.
Állítólag a HD Reworked Project alkotója segített is ezzel a next gen update-vel szal nem csoda, hogy jók a textúrák.
'én is azzal a moddal vittem végig ~2 éve'
Nekem már a RT+ kisebb játékbeli modok/javítások miatt is elég lett volna.
[ Szerkesztve ]
-
GodGamer5
addikt
Sokkal többre számítottam. Még anno a beharangozott első trailer is szebb volt. Ennyi idő kellett, hogy a kész mod-okat belerakják...
[ Szerkesztve ]
Ha egy újszerű, erős és ténylegesen bányászmentes videókártyára vágysz, látogass el az adatlapomra!
-
válasz
BoneDragon #28 üzenetére
Így van, ajándék lónak ne nézzük a fogát.
De megnéztem a videót, és szerintem itt a 2015-ös verziót butították le, mert tuti, hogy nálam az eredeti jobban nézett ki, mint amit itt mutattak. Egyébként PC vonalon szerintem mindenféle beavatkozás nélkül még simán vállalható ma is az eredeti Witcher 3, szóval teljesen felesleges volt ebbe ölni az időt. Ikább fektették volna ezeket a munkaórákat a következő részbe.Ha újra belekezdenék a játékba az biztos nem emiatt a "nextgen" frissítés miatt lenne.
-
Bad Pritt
nagyúr
válasz
antikomcsi #35 üzenetére
Szerintem megszépültek nálad az emlékek, itt egy összehasonlító videó a vanilla W3-mal, azért side by side elég látványos a különbség, még ha önmagában nem is ugrik le a képernyőről.
-
válasz
Bad Pritt #36 üzenetére
Ezt a videót néztem, és lehet, hogy megszépült az emlék, de én 2 éve játszottam végig, nem 2015-ben, és biztos vagyok benne, hogy sokkal jobb volt a játék képe, mint amit itt sokszor az eredeti verziónál láttam. Ebben a videóban nem jók a fények, elmosottak, homályosak a karakterek, jelenetek. Mikor játszottam ilyesmi nem volt.
-
Bad Pritt
nagyúr
válasz
antikomcsi #37 üzenetére
Hát erre nem tudok mit mondani, ilyen a vanilla Witcher 3 és ilyen lesz az új patch-csel.Több összehasonlító videó is van és mindnél kb. ilyen különbségek látszanak.
-
pandras83
senior tag
jól sejtem, hogy a 1070 össze fogja f#sni magát az új build alatt? vagy szerintetek mennyivel zuhan majd a teljesítmény?
Cyberfuck Patchrunner
-
szasanyi
félisten
Na, a 3070 elhasalt 1440p-ben is RT-val... mondjuk számítottam rá. De az MSI Afetrburner sem működik, amit nem értek. Erre van vmi megoldás?
Az a jó abban ha nem tudjuk hova tartunk, hogy oda bármelyik úton eljuthatunk.
-
- = Zk = -
félisten
konfigomon is elhasalt, szal marad a DX11+vanila...
majd visszatérek rá jövőre, ha lecseréltem a 2080Ti-t.... vagy esetleg szögelnek addig még rajta vmit.... lsd 2042 vagy a 2077..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! "
Új hozzászólás Aktív témák
gp Ahogy a CD Projekt RED korábban megígérte, egy külön adásban foglalkoznak a játék újgenerációs változataival.
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest