Új hozzászólás Aktív témák

  • Haja

    tag

    Sziasztok!

    Korábban már érdeklődtem itt Hi-Fi ügyben, de aztán elhalt a dolog egy kis időre. Viszont most megtettem az első lépést, vettem egy Focal Aria 906-t :) és ehhez keresek erősítőt.
    A hangafalat korábban egy NADC326-tal hallottam és eléggé tetszett, talán egy kis „dög” még lehetett volna a párosban. Bár az a hangfal szinte még bejáratós volt, de így is jobban tetszett, mint a B&W685s2, amivel akkor összehallgattuk.
    Abban szeretném segítségeteket kérni, hogy milyen erősítőt érdemes venni hozzá, illetve mi az, ami kerülendő, mert nem nagyon illenek össze. Beépített DAC jó lenne (ha esetleg USB DAC is van, az azért plusz lenne), nem szeretnék eszközöket halmozni a nappaliban. Legalábbis egyelőre :)

    Nagyjából ezeket néztem, de szívesen fogadok egyéb tippeket is:
    - Onkyo 9010 vagy 9050 – ezekről nem sokat tudok. A 9010-est szerette a What Hifi, de a képek alapján az más verzió volt, mint amit itthon láttam.
    - BC Acoustique EX-222.3 – ez ma még elég jó áron kapható (99-e Ft), alapvetően szoktátok itt ajánlani ezt a márkát.
    - Marantz PM6006 – mondjuk ezt nem eredeti áron, szokott lenni akcióban is, illetve fel szokott bukkanni használtan is. Vagy akár Angliából, ahol valamiért nagyon olcsó, bár elektronikát nem szívesen vennék kintről.
    - Advance Acoustic X-I90 – használtan kapható az egyik hifi boltban 130-e ft-ért.
    - Emotiva TA-100 – a leírások alapján szimpatikus (pl. van benne rádió, ami egyáltalán nem hátrány, bár nem is fő szempont), de lényegében csak saját hangfallal hallgatott tesztet olvastam róla.
    - Cambridge Audio CXA60 – most 189-199e Ft-ért kapható újonnan.
    - Magnat MA600 – alapvetően tetszik, de nem vagyok meggyőződve róla, hogy a mostani bolti árát (200e Ft) megéri.
    - Marantz PM-7005 – önmagához képest most jó áron van, csak kérdés, hogy a 6006-hoz képest (USB dac-on kívül) ad-e pluszt hangzásban.
    - Vincent Audio SV500 – kb ez a max, most 240-e Ft-t kapható.

    Gondolom ezek közül a VA SV-500 a legjobb, de a kérdés, hogy mindenképpen érdemes lenne-e elmenni a falig (remélem nem :) ), vagy azért olcsóbbak között is van, ami ajánlható jó szívvel 906-hoz.

    Előre kössz!
    Üdv!
    H

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák