Új hozzászólás Aktív témák

  • 0karmacoma0

    senior tag

    Szerintem hatalmas ostobaság, néhány félrecsúszott kieg és koncepció miatt basic lapokat nerfelni. Ezek kirotálnak úgy is, de utána meg marad a class abban az állapotban, hogy hozzánerfelték egy kiegészítőhöz.

    -Egy normális Druid pakliban azért volt okés az innervate, mert kevés hard removal volt és a boardcontrol elvesztésével többnyire buktad is a meccset. Most Fandrallal abnormális kombókat lehet csinálni + a rengeteg rampel és laphúzással totál eltorzult a druid. Inkább nerfeltem volna 3-4 lapot mint ezt az egyet, mert a régi ramp druid az egyik kedvenc deckem volt, és így kb soha nem fog visszatérni, csak valami kieg által ráerőszakolt altípus formájában.

    -War Axe ugyan ez. Mivel jött egy kieg ami offenzíven is használta ezt a lapot, elvették azt ami a régi Warrior deckeknek a kezdő ritmusát adta. Majd lesz valami hasonlóan unalmas szar mint a taunt warrior, hogy legyen control is.

    -Hex: Baromi erős lap volt, de én még akkor sámánoztam igazán, amikor kb 1 értelmes lénye nem volt és minden removal rngtől függött. A sok overload miatt duplán fog fájni ez az 1 mana, ha végre kirotál ez az evolve-devolve marhaság, ami sztem a hearthstone történetének legalja.

    A másik kettő szerintem okés nerf, de összességében szerintem nagyon rossz útra tévedtek, pedig ez az uccsó két kieg kifejezetten jó lett volna, ha elég tökösek megrendszabályozni benne 1-2 elcsúszott lapot.

    Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

Új hozzászólás Aktív témák