Új hozzászólás Aktív témák

  • Shamy

    tag

    Kezdőként tényleg nincs más lehetőség, minthogy megelőzöd, hogy az ellen kirakhassa a lapértékelőnyét, és mindezt olcsón.

    Mondjuk arénába betehetnének egy olyan opciót, hogy kiválaszthassam, milyen packot akarok a végén. Elég nagy kicseszés a kezdőkkel, hogy nem költhetik arénára a goldot, mert classicot kell vásárolni.

    Vagy hogy könnyebb legyen felzárkózni, classic nyithatna innentől 6 kártyát, és abból 5-öt lehet kiválasztani.
    Lassan 3,5 hónapja tolom, és fasorban sincs a kártyaállományom még lvl 15-16hoz képest sem. Pedig naxxot megvettem, és gvg óta alig arénázok.

    Talán a legend nélküli fatigue mage, amit össze tudnék így hirtelen rakni kisebb áldozatok árán. Azzal szerintetek meddig lehetne eljutni? Egy tescos változat már kipróbálásra került, maga a stílus tetszik.

    Más, tegnap ajánlottátok az arenavalue-t. Kipróbáltam arénában, és az lenne a kérdésem, hogy az adatbázist használ, vagy tud gyengíteni, erősíteni a vallue értékeken függően a korábbi választásoktól.
    Gondolok itt pl a mana curve-re, vagy az olyan lapokra, amikből 1 nagyon kell, de a 2. már nagyon nem kéne. Tegnap 2 helyen is felülírtam a value-t, mert úgy éreztem, hogy a pakli balance rossz irányba menne.

    Kérdezni és tanulni mástól sosem szégyen ....

Új hozzászólás Aktív témák