Új hozzászólás Aktív témák

  • fogtunder

    nagyúr

    válasz joysefke #21042 üzenetére

    láttam már magic kártyákat, ugyanakkor még mindig nem értem, miért pont a gyerekes jelző írja le ezt a legjobban, akkor már inkább azt mondanám rá, hogy rajzfilmes.
    a magic artworkje persze rohadt jó és elég sötét, ugyanakkor én a hearthstone látványvilágában nem látok semmi kivetni valót, a kivitelezés pár esettől eltekintve elég igényes, elnagyolt festmények meg mindkét oldalon vannak, szerintem felesleges általánosítani. nagyon mást nem is érdemes várni egy warcraft világában játszódó játéktól, a voiceover szintén a szokásos blizzard színvonal, én kifejezetten szeretem, gyerekkori szép élmények kötődnek hozzá. ettől függetlenül ízlések és ficamok, elhiszem, hogy idegesít, viszont változást az ügyben felesleges várni.

    ahogyan MtG szintű mélységet is, ugyannakkor ezzel a DoTP sem rendelkezik, mert pl. szabad pakli építés abban sincs. összehasonlítani egyébként felesleges is őket, teljesen más a mana rendszer, a lények közötti harc, nincs fázisokra osztva a kör, tök más a mulligan, meg még ezer dolog. felszínesebbnek tűnik, de sok finomságon tud múlni egy meccs, vannak azért ennek is mélységei.

    I hate morning people. And mornings. And People.

Új hozzászólás Aktív témák