Új hozzászólás Aktív témák

  • fogtunder

    nagyúr

    válasz joysefke #21040 üzenetére

    a 2v2 időnként feljön kérdésként a fejlesztőknek, egyelőre még azt sem mondták, hogy dolgoznának rajta, szóval arra nem igazán érdemes várni.

    grind: gép ellen nincs értelme, alig kapsz érte xp-t, goldot pedig szinte egyáltalán nem, csak pár kezdő questért. a mana addicton elég jó leírások vannak kezdőknek, ajánlott elolvasni őket mindenkinek, aki bele akar vágni a játékba. ha f2p akarod nyomni és nem csak egy classal játszani, akkor elég sokat kell szenvedni az elején, de rank 20 környékén elég sok alap paklis játékos van, szóval lehet érvényesülni, nyilván legendig esélytelen eljutni nem pro paklikkal

    pay2win témában én azt szoktam mondani, hogy ez sokkal inkább pay not get your ass owned all the time. egy idő után bizonyos lapok hiánya nagyon kedvezőtlenül fog hatni bizonyos paklik ellen, amivel nem tudsz mit kezdeni, mert az alap kártyákkal nincs rá megoldás. izgalmas játékra lehetőséget adó paklik általában kontroll témájúak és nem az olcsóságukról híresek (itt most nem €, hanem dust szinten beszélek). én elkedztem, de meló mellett nem volt rá időm, ezért inkább vettem párszor boostert, az rengeteget lendített rajta, viszont jobb játékos nem lettem tőle. amúgy a játék egyértelműen olcsóbb, mint a MtG (legalábbis az IRL).

    a prezentáció gyerekessége alatt mit értesz egész pontosan?

    I hate morning people. And mornings. And People.

Új hozzászólás Aktív témák