Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nonner

    tag

    válasz TCr #38309 üzenetére

    Elég jelentőset, én kb fél kategória javulást tippelek.

    Még nincs teljesen kiépítve a rendszer, mert néhány típust nem lehet beszerezni belőlük, kb 1 éve nem kapható az országban, az importőrre várok, hogy Japánból megérkezzen az újabb szállítmány.

    Jelenleg a lejátszó alatt vannak G51 korongok, a táp alatt egy szélesebb TA-52 csík, az erősítő alatt ideiglenesen SH-21 lap, a tápnál szintén TA-52. A frontok tetején A4 méretű SH-21, az oldalán a két 16,5-ös hangszóró között az A5-ös TA-52 lap elfelezve a két frontra, a center tetején egy elfelezett SH-21.
    Ezenkívül a tv talp és a center 4 sarka alatt is ilyen anyagból vágtam kis tartókat, a hangszórókon a DS-25 Remaster Ring közepéből megmaradt, 5 ft-osnál kicsit kisebb anyag van felragasztva, ill minden kábel (táp, HDMI, interconnect, coax) mindkét végén TA-52 csík van felragasztva a mikrorezgések elnyelésére, ebből ment néhány vastagabb a plazma tv hátlapjára és a kávájára is.

    A későbbiek folyamán a subra is kerül egy A4-es SH-21 lap, a hátsó hangfalak tetejére 1-1 SH-22 lap, ill az erősítő és a BD alá G53 korong, a G51 pedig átvándorol a center alá.

    Az a jó ezekben a cuccokban, hogy sokféle variációt ki lehet próbálni az ideális pozíció megtalálásához, amelyik csík, korong öntapadós, azt többször is fel lehet használni és úgy eltávolítani, hogy nem hagy nyomot.
    Én a pc vinyóra is ragasztottam korongbelsőt, de még a filléres műanyag pc hangszórón is javulást eredményezett.

    A frontokra különösen érdemes több foQ terméket pakolni/ragasztani, mert hihetetlen térhatás-színpadnövekedést, részletezettséget, tisztaságot lehet velük elérni, még úgy is, hogy a hangfalak tüskéken állnak.

    Röviden ennyi. :D

Új hozzászólás Aktív témák