Hirdetés
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 4
- Xbox Series X|S
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Path of Exile 2
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
-
GAMEPOD.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani0504
tag
Nektek működik a Kácsa audio kupon kedvezménye? Hiába írom be a kódot azt írja ki, hogy érvénytelen kuponkód.
"A lényeg az, hogy a kacsák előtt mindig legyen víz!"
-
Dani0504
tag
válasz Dani0504 #58010 üzenetére
Kácsa adventi akciója elgondolkodtatott, hogy mi lenne, ha 4mm keresztmetszetű kábel lenne a frontokhoz és a centerhez, a hátsókhoz meg a 2,5mm-es. Vagy maradjon az eredeti elképzelés 2,5mm front, 1,5mm hátsók, esetleg mindegyikhez 2,5mm-es?
Kácsa Sub kábel jó lehet?"A lényeg az, hogy a kacsák előtt mindig legyen víz!"
-
Dani0504
tag
-
Dani0504
tag
A kábelezésen agyalok, hogy milyet is lenne érdemes. Polk Audio T50+T15+T30 a hangfalszett. A fronthoz és a centerhez 2,5mm-es vastagságút gondoltam a hátsókhoz 1,5mm-est. Valaki azt ajánlotta, hogy a hátsó hanglakat is 2,5mm-es kábellel kössem be inkább. Front kb.2,5m, hátsók kb. 13m hosszúak lennének. Jó méretekben gondolkozom?
Milyen márkában érdemes gondolkodni? Amit néztem eddig: Kácsa, Qed, Inakustik, Oehlbach."A lényeg az, hogy a kacsák előtt mindig legyen víz!"
-
Dani0504
tag
A kábelezésen agyalok, hogy milyet is lenne érdemes. Polk Audio T50+T15+T30 a hangfalszett. A fronthoz és a centerhez 2,5mm-es vastagságút gondoltam a hátsókhoz 1,5mm-est. Front kb.2,5m, hátsók kb. 13m hosszúak lennének. Jó méretekben gondolkozom?
Milyen márkában érdemes gondolkodni?"A lényeg az, hogy a kacsák előtt mindig legyen víz!"
-
Dani0504
tag
válasz charlyl #57244 üzenetére
Meghallgatni sajnos nem lesz lehetőségem, mert csak ezért nem fogok elmenni Budapestre. Jelenleg egy Sony BDV-N590 szett van, ahhoz képest minőségi ugrás lesz szerintem.
Yamahaból és Marantzból van valami konkrét típus amit ajánlanál helyette?Milyen kábelt érdemes vennem hozzá?
Előre 2,5mm hátra 1,5mm vastagságúra gondoltam, a kábelhossz kb. 2,5-3m elől, hátul kb.13-14m lenne(szoba elrendezése miatt ilyen hosszú, a fal mellett elvezetve)"A lényeg az, hogy a kacsák előtt mindig legyen víz!"
-
Dani0504
tag
Sziasztok!
Mi a vélemény a Polk Audio T50 + T30 + T15 szettről? BF akció keretében elég jó áron meg tudnám venni.
Egy két tesztet elolvasva elég jó véleménnyel vannak róla.
Házimozira és zenehallgatásra szeretném használni.
Mélynyomónak a következőt találtam: Polk Audio PSW 10E
Erősítőnek Denon AVR-S650H vagy AVR-X1600H ezeket néztem. Passzolnak ezek hozzá?"A lényeg az, hogy a kacsák előtt mindig legyen víz!"
-
Dani0504
tag
Sziasztok!
5.1-es rendszert tervezek venni, az atmos annyira nem érdekel.
Új rendszerben gondolkodom alapvetően.
Addig már sikerült eljutnom, hogy a kezdeti max 300-as keretből baromira nem fogok kijönni, ha egy időtállóbb rendszert szeretnék.
Erősítő:
- Van olyan oldal ahol össze tudom hasonlítani a különböző márkájú erősítőket? Eddig amit találtam elég hiányosak voltak.
- A Denon erősítőknél mi a különbség az "X" és az "S" széria között?
- Sony erősítőkkel mennyire érdemes foglalkozni?
- Tartósságra kinek mi a tapasztalata a különböző márkákkal?
- Pioneer-ral érdemes foglalkozni? Valahol olvastam, hogy az Onkyo gyártja azt is.
Jelenleg Onkyo, Denon, Yamaha és Sony erősítőket nézegetem.Hangfal:
Olyan szettre gondoltam amiben a frontok álló többutas típusok.
Amiket eddig néztem:
Jamo 809 HCS (S 809 + 801 + 81CEN) +S 810 SUB
Magnat Monitor Supreme 1002 (1002+202+252C) + 302A (sub)
Taga Harmony TAV-806 + TSW-210
Taga Harmony TAV-616f + TSW-90 vagy TSW-210
Teufel Ultima 40 5.1 set
Wilson hangfalakról mi a vélemény?Köszi, előre is.
-
Dani0504
tag
Egy ideje már olvasgatom a fórumot és pár kérdés felmerült bennem. Alapvetően egy 5.1 rendszert szeretnék, Atmosra nincs szükségem főleg, hogy AC3 minden szinkron...
Addig már sikerült eljutnom, hogy a kezdeti max 300-as keretből baromira nem fogok kijönni, ha egy időtálló rendszert szeretnék.Erősítő:
- Van olyan oldal ahol össze tudom hasonlítani a különböző márkájú erősítőket? Eddig amit találtam elég hiányosak voltak.
- A Denon erősítőknél mi a különbség az "X" és az "S" széria között?
- Sony erősítőkkel mennyire érdemes foglalkozni?
- Tartósságra kinek mi a tapasztalata a különböző márkákkal?
Jelenleg Onkyo, Denon, Yamaha és Sony erősítőket nézegetemHangfal:
Olyan szettre gondoltam amiben a frontok álló többutas típusok.
Amiket eddig néztem:
Jamo 809 HCS (S 809 + 801 + 81CEN) +S 810 SUB
Magnat Monitor Supreme 1002 (1002+202+252C) + 302A (sub)
Taga Harmony TAV-806 + TSW-210
Taga Harmony TAV-616f + TSW-90 vagy TSW-210
Teufel Ultima 40 5.1 set
Wilson hangfalakról mi a vélemény?A szoba alaprajza alapján szívesen fogadok minden ötletet elhelyezésre, kivitelezésre.
Terveim szerint a fel mellett vinném a kábeleket ami a surroundoknál olyan 12-13 méter kábelt jelent. Szoba közepén, szőnyeg alatt nem szeretném vinni.[ Szerkesztve ]
-
Dani0504
tag
Sziasztok!
Egy ideje már olvasgatok itt a fórumon és próbálok valami jót és nekem tetsző rendszert összevadászni. Találtam egy B&W szettet jófogáson. Tudnátok véleményezni?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest