Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile 2
- Bestbuy játékok
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Call of Duty: Black Ops 6
-
GAMEPOD.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior19
senior tag
válasz makoss #44004 üzenetére
Sokat segítene, ha leírnád a rendszeredet. Ha csak a tévét használod lejátszóként és a hang megszólaltatására is, akkor sok lehetőséged nincs.
De ha már egy külső lejátszót használsz, azokban is van általában dinamika állítási lehetőség. Ha külön van audió egységed,akkor általában azokban is van, a Denon készülékeknél a night funkció(a Dinamika eq és volume más célt szolgálnak). De az is lehet ilyen esetben, hogy a center hangszintje alacsony, így kevesebb hangnyomást hozz, mint a többi hangszóró. Helyesen belőve lehet megszűnne a problémád.
Nem tudjuk az inger küszöbödet, hogyan szereted hallgatni az anyagokat. Én sem hangosan szoktam mozizni, de meg van a dinamika különbség egy párbeszéd és egy történés között. Ahogy meg is kell lennie. Ha azonos szintre próbálod hozni, akkor pont a lényeget veszted el. Ez történik a hazai tévécsatornáknál is, törvény írja elő. Én pont ezért és a reklámok miatt nem nézek filmet tévécsatornán, mert pont a lényeget veszik el, hogy egy párbeszéd utáni robbanás ugyanakkora hangnyomást produkál.codec project
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest