Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile 2
- Bestbuy játékok
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Call of Duty: Black Ops 6
-
GAMEPOD.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Amikor audiovizuális készülékeket, komponenseket választunk, akkor szubjektív benyomások alapján tesszük: megnézzük, meghallgatjuk."
Ez szerintem is hatalmas igazság
Ha nem így lenne, hanem elegendő lenne zsebbe egy műszer, és csak azt vásároljuk meg amivel kapcsolatban "kileng a mutató", akkor a világ gazdaság összeomlana.
Ezek fényében nem szabad megvenni a PICK szalámit sem, mert "ugyanazon alkotó elemekből" áll mint a Tesco Gazdaságos Szalámi[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz zsoika #31740 üzenetére
Megengedem, természetesen, ha akar jönni a kolléga, jöhet
Max megkerem a kabel cserelgetesre, már ha nem olyan 'termetes' mint én, és be tud hajolni a cuccos mögéui, mondjuk már fogyókúrázom
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Nem szabad így gondolkodni, nézz be a logout.hu oldalamra, ott láthatod mire is gondolok...
De ha igazi mozit szeretnél, ami olyan élményt nyújt amire vágysz, akkor zsebbe kell nyúlni, viszont ha eljutsz egy megfelelő rendszerig, akkor a moziba jarasrol is le fogsz szokni[ Szerkesztve ]
-
'Amikor nézek egy filmet pár effekt tényleg olyan mintha "ott lennék", ezek számát szeretném növelni.'
Anno én is igy gondolkodtam, és ha elkap a gepszij, akkor nincs megállás
[ Szerkesztve ]
-
válasz VoidXs #31725 üzenetére
Nem kell ezt ilyen véresen komolyan venni, de már nekem is feltűnt, hogy mintha életcélod lenne BBeci szavainak a megcafolasa, felulbiralasa...
Sem ellened, sem BBéci mellett nem akarok érvelni, de ha visszaolvasod, és érted a sorok közötti poenom, akkor tudhatnad, hogy nem a vakteszt volt ez esetben a lényeg....[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
Hát van egy olyan érzésem hogy nem jól fogalmaztam
Magamból indultam ki, éppen ezért ha sértő volt, akkor bocsánatQ: igen, asszony 'pajtik' szoktak ilyen 'bizalomgerjesztően' nyilatkozni, és egy életre elveszik a ferfi emberek minimális hazimunka hajlamat, amit jó sok ev alatt nem tudtunk 'kinoni'
Beuzemeltem a hdmi kábelt, és elsőre a fekete mintha mélyebb fekete lenne, sötétebbnek tűnik
Szerintetek létezhet a jelenség?
Mert ha nem, akkor a fuleszet mellett van a szemészet, lehet beugrok, ha azt mondjátok[ Szerkesztve ]
-
válasz Beni2360 #31712 üzenetére
"ami nem Kínában gyártódik, az nem is eredeti" by XXI. századi bölcsesség
majd csak bekötöm valahogy a vasalóba, bár előtte vennem kell egy vasalót, férfi ember nem vasal, max ráül a ruhadarabra, hogy kisimuljon[ Szerkesztve ]
-
válasz zsoika #31707 üzenetére
úgy biza ám, ez a nyereménykábelem, ma érkezett meg.
hamarosan tesztelem is, mert ehhez nem kell hallani
a jövőheti lottószámok: 1 3 5 7 9 11
ha ötös lottót akarsz akkor ugyanez, csak -11"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
-
válasz MasterMark #31668 üzenetére
Egyébként jól mondod, így nem áll meg az élet ha az egyik kidolne a sorból
Meg így jöttek sorba, és soha nem gondoltam rá hogy ebből van 4 lemezes is, jó áron...
Amúgy most hogy mondod, az ingadozás mindig nagy fájlok esetén jelentkezeik, csak azért nem tűnik fel nekem, mert nalam nincsenek kis fájlok[ Szerkesztve ]
-
válasz MasterMark #31666 üzenetére
Nem, mert mobilon megkeresem ami épp kell, és akkor tudom az elérési utat és minden megvan.
Meg amúgy kisebb nagyobb túlzással, de rendet tartok rajtuk és kb tudom melyiken mi található meg"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
-
válasz Jegesmaci81 #31651 üzenetére
Ilyen routerem van.
[link]
Igazából elofordul hogy néha nem annyival megy, hanem van hogy 80-90 MB között, attol függ hogy épp van e forgalom a belső halozatomon.Itt egy videó a másolási sebessegrol... [link]
[ Szerkesztve ]
-
válasz Jegesmaci81 #31648 üzenetére
105-110 MB/sec a másolási sebesség.
Azért van három, mert sok a hdd
Nem akadozik róla a film, még az UHD sem, próbáltam.
Ha több eszköz csatlakozik hozzá, azt is ki tudja szolgálni.
Persze kell hozzá megfelelő gigabites belső hálózat.Beni2360: elkestel
Úgy kötötte be ahogy írtad[ Szerkesztve ]
-
válasz Jegesmaci81 #31644 üzenetére
Szia, zyxel NAS326 [kép]
Szerintem ár /érték arányban világbajnok, persze átlag otthoni felhasználásra"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
-
Azt írta hogy elosztó nélkül atmegy az 5.1-es hang...
Szerintem az elosztó a ludas.
adamcsik:
Próbálja meg felcserelni esetleg a kábeleket, vagy csak próba idejére csak egyszer az egyik hdmi kabel legyen bedugva az elosztoba, majd a másik hogy kideruljon hogy mindkét out aljzaton kimegy e az 5.1...[ Szerkesztve ]
-
válasz adamcsik #31633 üzenetére
Szia, ha a két forrás közül az egyik sztereót csak tud, akkor valószínűleg az a gond.
Mi hova megy az elosztobol?
Mindkét eszköz tudja az 5.1et?Upsz, BBeci megelozott, az ő kérdései is mervadoak, konkrét link is kellene...
[ Szerkesztve ]
-
válasz zsoika #31630 üzenetére
Hát arra en is kíváncsi leszek
Amúgy egészségügyi ok miatt mentem dokihoz...
Azon bosszankodtam hogy szerda ebredesre eldugott a bal fülem, így két három nap kínlódás után elmentem, és 'szörnyű dolgokat' hallottam (jobb fulemmel csak, monoban elég gáz az élet ) , tapasztaltam
De ami a lenyeg hogy kimostak a fülem, most gyógyító dugasz van benne es hétfőn megyek vissza kontrollra.
Utana jöhet a teszt, addigra megjön a nyeremény hdmi kabelem isAmúgy pont azon bosszankodtam hogy végre összeállt a korrekt hangú rendszer, és erre megsuketulok
Ez lett volna az igazán öngól magamnak vagy az 'élet bosszúja'
De szerencsére nincs ilyen gond, mert már agyaltam kire hagyatekoljam a rendszerem...[ Szerkesztve ]
-
No urak, ma voltam fuleszeten
Napokba majd tesztelem mennyit javul a rendszerem ennek köszönhetően
Nemir Ombe, akit rég láttam itt írogatni, ajanlasaval"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
válasz Norbi 72 #31580 üzenetére
Az igen Norbert uram, szóval tegnap zúzás volt
Most igy reggelre, visszatért a hallasod?Éjjel 1:13
En nem laknek melletted, vagyha igen, akkor nagyon jó baratod lennék es mennek csápolni az ilyen koncertekre, persze megfelelő mennyiségű es százaléku folyadék kíséretében[ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz johnywalker #31531 üzenetére
Tudod, úgy vagyok vele hogy a csendet nem kell feltétlenül kitolteni
... És igen, nem fejlesztettem, mert nem érzem szükségét[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
válasz #04441088 #31494 üzenetére
Szia, egy ilyen [kép]átalakítóval és egy rca kábellel tudod megoldani a sztereó hang átvitelt, szerintem
Ennél olcsóbb megoldás talán a fejhallgató kimenet,ha van a tvn, akkor meg ilyen kábel a barátod...
[kép][ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz MasterMark #31442 üzenetére
Hát ha te mondod, neked elhiszem
De értem és logikus amit mondasz, ennyire azért nem értek hozzá
Köszi a kiigazítást, mindig tanulok valamit.[ Szerkesztve ]
-
válasz MasterMark #31440 üzenetére
Hogyhogy?
Anno mikor routert kerestem, azt mondták hogy legyen 'combos' hardverileg, főleg ha sok eszköz csatlakozik rá.
Úgy gondoltam hogy a stabil belso hálózati adatfolyamhoz, kell a jó router...
A nethez is komolyabb routert ajánlottak, főleg a gigás nethezDe ha nem jól tudom, bocsi
[ Szerkesztve ]
-
válasz Petikusz #31433 üzenetére
Ez már csak ilyen
Magamból kiindulva az olcsó 'felmegoldasok' mukodhetnek, de ha igazán jót akarsz, akkor célszerű, mint a mozidnal is, az elérhető legjobbra törekedni.
Nálam egy asus ac58 router szolgál és teljesen elégedett vagyok veleSzerk : amúgy a linkelt router topikban is ajánlott
[ Szerkesztve ]
-
válasz Petikusz #31429 üzenetére
Szia, ezt a kérdést itt tedd fel, szerintem [link]
Amúgy en próbáltam az Asus routerrel azt amit szeretnél, tobb volt vele a bosszúság mint a 'haszon'
Jobb döntés szerintem egy NAS, és a netedhez megfelelő router, és a NASon, mint nálam, mehet a töltés és a fipm streameles"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
válasz Nemir Ombe #31398 üzenetére
De mán 'nem tudok mit venni, ami érdekelne a topikot
Vagy mégis...?"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
-
-
-
válasz Beni2360 #31373 üzenetére
Ez a topik már csak ilyen
Igen, csak nem az autóba került a klíma, hanem a nagyszobaba, mert tavaly megkaptam itt a topikban hogyha futja ilyen hangtechnikara, akkor miért csak mobilklimam van
[kép]
[kép]"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
-
-
válasz Nemir Ombe #31336 üzenetére
Nekem is ez volt az első gondolatom, csak nem 'mertem' ide írni[ Szerkesztve ]
-
-
igen, igaz, rosszul fogalmaztam.
mert arra utaltam hogy digital hangsávot érzékel, függetlenül a csatornák számától.
ha nem világít a DD led, akkor LPCM - sztereó hangsávot kap az erősítő, ha jól tudombalazs1022: örülök hogy működik
annyira nem vagyok szakavatott a témában, anno ezeket a beállításokat, én is itt vagy valamelyik topikban tanultam, szóval nem ékeskedek más tollával[ Szerkesztve ]
-
válasz balazs1022 #31318 üzenetére
Pl, [link]
Akkor lehet jó irányba haladsz.
Ha a dolby led világít, az azt jelentheti hogy dolby hang formátumot kap az erősítő.
A fenti linken található dolby és dts és több demó is, próbálgatni kell"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz balazs1022 #31308 üzenetére
Ha van a gépen codec pack, azt uninstallald, az még tud zavart okozni.
Az hogy a Windows nem irja ki hogy 5.1,az nem feltétlenül jelenti azt hogy az általam linkelt beállítással nem menne ki az 5.1es hangValamint keress ra az nvidia vgad driverere is, anno nekem is volt hasonló jelenség a laptopomnal, és a külön hdmi driverrel már működött...
Sajnos nem emlékszem pontosan, de mintha az nvidia oldaláról szedtem vopna le a drivert es nem a laptop gyártó oldaláról.[ Szerkesztve ]
-
Nem vágom ki kérdezett, de ezt a beállítást javaslom kiprobalni, ahogy johnywalker is írta
[link]"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
válasz VoidXs #31240 üzenetére
Erdekes az amit irsz, mert anno nálam az rz900 'mosta' el a teret, és a CA amivel megjött az igazi térerzet, és azt hogy egy jó keverésu filmnel, mi hol történik...
Valahogy pont ez volt az első ami feltűnt a csere utan azonnal.
Nálam ha akarnék sem tudnék szoba korrekciót, eqt alkalmazni[ Szerkesztve ]
-
-
Urak, ilyen pesszimista, gyanakvó hozzáállással, hogy tudtok élni?
[ Szerkesztve ]
-
válasz Norbi 72 #31228 üzenetére
én ne kötném be?
látom, ismersz már mint a rossz pénztha hiszed hanem én is rákérdeztem, mert nekem is gyanús volt
azt mondta a szervező és sorsoló Úriember, hogy nincs bunda benne[ Szerkesztve ]
-
Nah erre varrjatok gombot
Nyertem az av-magazin.hu Nyereményjatekon ismét
Szerintem lottozon kellene...Update, ha kell tesztre fel tudok ajánlani hamarosan profigold hdmi kábelt is, a táp kábel mellé
boroskarcsi: amint nyerek velük, megírom neked itt
[ Szerkesztve ]
-
válasz Nemir Ombe #31212 üzenetére
Simán, gondolkodás nélkül mehet a dolog, ha kell, szponzoralom, persze csakis vakteszt - csukott szemmel történő fogyasztás - után
Nah jó, befejeztem, mert Ragadozó, sejhajba billent
-
válasz Nemir Ombe #31210 üzenetére
Várlak
Amúgy a kávé is zamatosabb, igaz kávé márkát is cseréltem"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz Nemir Ombe #31205 üzenetére
-
válasz Nemir Ombe #31205 üzenetére
Igen, már arra is odafigyeltem.
Szóval a CA allergiás erre? Nem is tudtam.
Amúgy ez a Placebo markanev jó ötlet
Szerintem kezdesnek egy szlogen hozzá.
'minek eszel, úgyis megehezel'VoidXs:
[ Szerkesztve ]
-
válasz Nemir Ombe #31201 üzenetére
+1,én is tesztelek itthon, igaz műszer hiányában mondhatni semmi értelme a mai tesztemnek , viszont a korabban linkelt nyereményem végeredménye, valahogy kellemes hangot ad.
Napok óta hallgatom, visszaraktam a régit es azert van különbség hangban, reszletezesben...
Elsőre nem tunt fel különbség, de most hogy napok óta az új van bekötve, visszaraktam a régit, feltunik a különbség.
Írok majd róla egy 'parasztféleesettanulmanyt'Ami nagyon erdekes hogy a közép hang tartományra van hatása, nálam...
Mély, magas hangoknal nem érzek változást...[ Szerkesztve ]
-
válasz Nemir Ombe #31170 üzenetére
-
válasz Nemir Ombe #31168 üzenetére
Csak tartok attól hogy ha egy gyári tápkábel után meghallja az embertarsam a különbséget, vissza már nem kapnam
-
válasz Nemir Ombe #31166 üzenetére
Hát, nem egészen így gondoltam"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz Nemir Ombe #31164 üzenetére
Hamarosan lehet én is felajanlok tesztre tápkábelt, ha valakit érdekel, és akár fizetem az oda vissza postaköltséget
De egyébként igazad van, mint általában mindig
-
-
válasz tomyka74 #31154 üzenetére
Igazad van, ezúton is elnézést azoktól, akiket esetleg megserthettem a hasonlatommal
VoidXs: tényleg nem kotozkodeskent, de sok helyen olvasom ezt a 'nettó hülyeség' kifejezést, ezek szerint van bruttó hülyeség is?
Érdekelne honnan ered ez a kifejezés[ Szerkesztve ]
-
válasz tomyka74 #31140 üzenetére
Akkor még egy kézzelfogható hívő került a körünkbe
Pedig hidd el, tuti placebo amit hallasz
Mindegy ki mit mondd, ha nem mérhető, bizonyítható nem is létezik, mint Isten
[ Szerkesztve ]
-
válasz Lacielvtárs #31057 üzenetére
No uram, első benyomás az új kabelrol.
Beuzemeltem, és elsőre szinte semmi különbséget nem hallottam ki.
Majd most mar egy óra zenélés után, kezdenek bizonyos részletek feltunni.
Érdekes érzés, főleg a tudat a régebbi kábel és az uj kábel értéke között.
Az az érdekes hogy ha 'oda figyelek' a 'zenére' akkor valahogy részletezőbbnek hallom, érzem a kapott hangot.
Érdekes, mert nehéz szavakba önteni, de nincs akkora különbség mint a gyári vs régi kabel között.
A mély hangok ugyanolyan karakteresek, a magas hangok kellemesen selymesek, tálan a közép hangoknal érzek reszletesseget.
Vagyos jobban kijonnek a magashoz közelebbi tartomanyban lévő közép és magas hangok.
Persze, meg használom napokig, majd visszarakom a korábbi kábelt hogy legyen érdemi véleményem.
De most ismét meggyozottem arról hogy bizonyos szintnél,már szinte 'minden' változat a kapott hangon.
Nem mondom hogy ég és föld a különbség, hanem másabb a kapott hang[ Szerkesztve ]
-
válasz Williamgrant #31062 üzenetére
&zsoika:
majd tesztelem és beszámolok róla...... már mint a kávéról is
-
válasz Beni2360 #31058 üzenetére
remélem el fog érni, de majd kiderül ha hazaérek, ha még sem lenne elég, akkor megy a kávéfőzőhöz
amúgy szerintem 100 cmköszönöm, viszont is gratula a szerzeményekhez
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
-
-
válasz Lacielvtárs #31012 üzenetére
Javítás!
Nem az av-online oldalon nyertem, hanem az av-magazin.hu oldal szervezésében
Nagy örömömben félre gépeltem...[ Szerkesztve ]
-
válasz #98221312 #31013 üzenetére
Okes, még jó hogy az inakusztik Referenz-re 'szavasztam'
zsoika: jaja, olyasmi
Ha ez jobb mint az itthoni, akkor neked adom az egyik itthoni tapkabelem, ha nem jobb, akkor megy ez a kávéfőzőhoz[ Szerkesztve ]
-
Hoppacska, mit hozott a tavasz nekem
Nyereményjatekon nyertem, az av-online.hu oldal és a hazimozigyor.hu oldal szervezésben.
[link]Ezt tesztelni fogom annyi szent.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
válasz Williamgrant #30980 üzenetére
Szia, jól tetted hogy megvetted.
Így lehet igazán tapasztalatot szerezni.
Én is igy kezdtem anno a mozi epitgetesem, igaz nem olyan típussal.
Anno engem sem tudtak lebeszelni az itteniek, és hasonlóan gondolkoztam, mint te.
Idézem az igazi 'klasszikust: had porogjon a gazdaság'Kerlek ne vedd sertesnek a szavaim, ha neked fontos a kábel mentesség, akkor szinte az összes más lehetőséget ki is zártad.
Elmenni feléd nem fogok meghallgatni, - messze vagy - viszont azért irhatnal róla ha megjött, beuzemeled, és milyen hangot kaptál, igényeinek megfelelo e, én magam kíváncsi lennék rá, ha kérhetem ezt tőledAz hogy a többiek így reagáltak, azt se vedd kérlek sertesnek, vagy leszolasnak, de az tény hogy annyi pénzért sokkal jobb hangminoseget kaphattal volna, igaz kabelesen.
Az meg tényleg nem kérdés hogy megerősítés miatt jöttem anno en is ide, hiszen fejembe vettem valamit és biztam abban hogy jó döntést hoztam.
Persze azóta kiderult hogy bitang nagyot tévedtemA minap ezt meg is kaptam arcitec kollegatol a klímás topikba, hogy minek kérdezek, ha úgy sem tudnak lebeszelni
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest