Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TheProb

    veterán

    válasz do3om #71669 üzenetére

    Értem és valahol megértem, hogy aki napi szinten dolgozik vele, az lazábban veszi a dolgokat és meghágja a biztonsági szabályokat. Mert, hogy majd a rutin "megvéd". De ettől függetlenül nem tartom pozitívnak, ha valaki még promózza is. (Most nem feltétlen rád célzok) Pl. az általam linkelt videóban a 2 kóklert sem a "profik" nézik szerintem, hanem inkább a hasonszörű amatőrök/házi barkácsolók. Nekik nem biztos, hogy ez a hozzáállás építő jellegűen tud hatni. Persze felnőtt emberek vagyunk, mindenki saját maga dönti el, hogy mit és hogyan használ.

    #71671Barret001: Pontosan, mindenki az első balesetéig könnyelműsködik. (Ha renitens és félig bolond, akkor még párszor kísérthet a sorsot.)
    Nem károgni, meg vészmadárkodni akarok, csak bennem ellenszenvet vált ki, ha valaki felelőtlen. De mint mondtam, mindenki saját magával játszik.

    Ha már szemüveg, most vettem egy ilyet, többek közt "flex-szeléshez". Fejemen még nem volt, kíváncsi leszek. Mondjuk az tény, hogy fedhetne nagyobb részt is az arcon.

    [ Szerkesztve ]

    "Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

Új hozzászólás Aktív témák