Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szacsee

    nagyúr

    válasz do3om #43277 üzenetére

    4-es csavart próbáltam, igaz átmegy a lyukon, de a menet él hozzáér a lyuk széléhez, így ha kicsit is megfeszíted a csavart pár deszkánál gáz lehet (pl 775 és 1155-ös furattal rendelkező deszkáknál átszakadhat a lyuk).

    Sikerült majdnem elkészíteni a felfogatót.
    Célegyenesben jöttem rá, hogy a Macho hőcsövei szélesebbek, mint az Archoné, ezért a fekete lefogató kereten fekszenek fel.
    A héten megpróbálom a V2.0-s lefogatót elkészíteni.
    Terv az, hogy a négy rögzítőlyuknál sokkal beljebb hozom (amennyire a hűtő tetején levő kivágás engedi) a kereszt tartó lefogatását. Így a kondik sem lesznek teljesen letakarva, mint a gyári lefogató esetében és az oldalát szélesebbre csinálom.

    Jut eszembe mennyire van jelentősége annak, hogy teljes keret van a lapon, vagy csak fél keret, mint Pl Noctua esetében.
    Szab.tam, ezirányú tapasztalataid megoszthatnád, mert gondolom azokat a 2-3 kilós monstrumokat feltéve láttad, hogy milyen felfogatás válik be, vagy melyik az ami felejtős.
    Jut eszembe mennyire kell fosni, ha letakarja a kondit a lefogatás és pl a kereszt merevítő sima laposvas két végén megfúrva (3mm-es vaslemez gyakorlatilag.

Új hozzászólás Aktív témák