Hirdetés
- Prince of Persia: The Lost Crown - Kipróbálhatjuk a megjelenés előtt
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- GTA VI
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Ingyenes az Epic Store-ban a GigaBash és a Predecessor (PC)
- Xbox Series X|S
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 2042
- EAFC 24
Új hozzászólás Aktív témák
-
BioNiCMaN
addikt
Oh, ez tuti olcsóság lesz.
Igen, ismétlem, nem.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Dr. Akula
nagyúr
Egy homeuser notebook kijelző méretű kijelző elég egy MÁV-on, BKV-n művészkedő művésznek? Ha mondjuk egy feltekerhető 40"-eset villantottak volna, arra azt mondom hogy oké.
[ Szerkesztve ]
-
Jó cucc, de a pen-es nyomkodáshoz kicsit karcsúnak tűnik az a támaszték.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50 HTPC ház, Silverstone Sugo SG05B ...................................................................
-
zetor2000
senior tag
Azt a feltekerhető 40"al hogyan bénáznál a MÁVon? Nincs helyed kiteríteni, a fele begyűrődik, hajlik...
Nálunk van a kistesója, asszem az 16" (amolyan laptop méretű féle), az remek. Igaz, nem érintős, de 1 kábellel (USB-C) is képes működni.
Sajna nem én nyomogatom, de van rálátásom kicsit.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
senior tag
Ez biztos?
Egy laptop ~12-16", ami meg az asztalokon szokott lenni az 20"+, de inkább 24" vagy 24"+.
És ebbe még sokakat nem hallottam belekötni.
Nekem a 27'es mellé nőtt egy 19", ez magasságában kábé ugyanakkora.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
senior tag
Sok embert láttam meg hallottam, hogy úgy használják a laptopot, hogy mellette / mögötte van egy "nagyobb" kijelző, de akkor ez "egészségtelen"? Mármint egy ~14-16" kijelzőnél?
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
ricsip
addikt
válasz
zetor2000 #11 üzenetére
Főleg hogy ma már inkább a 3 kijelző a standard multis bérrabszolgáknál. Jah nem a fillérbaszó munkahelyen az irodában, oda sajnálják a +2 normális monitort. Otthonról beszéltem. Ott meg sajna nem biztos h. 2 egyforma méretű monitor kerül a laptop kis 14-15"-ja mellé.
[ Szerkesztve ]
-
-
zetor2000
senior tag
Mivel én menet közben nem használok laptopot, ezért van ez.
Nyilván, aki mindenhova IS bekapcsolt laptoppal megy, annak ez fontos lehet. Sőt, ott elég macerás lehet egy második, pláne egy harmadik kijelző. Ott meg már nem a méret lesz a kényelmetlen, hanem azok elhelyezése. A méret majd utána következik.A környezetemben inkább olyanok vannak, hogyha kell, elviszi a kikapcsolt laptopot, mondjuk haza vagy üffélhez Odahaza használja, ahogy szeretné, üffélnél pláne. De cégnél vagy a laptop ÉS a külső (jellemzően nagyobb méretű/felbontású) kijelző van, vagy 2 egyforma nagy kijelző, emellé ha kell, akkor ott a lapos belsője.
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A tajvani óriás 39,6 cm-es képátlójú, 10 bites terméke digitális rajztábla is egyben.
- 2 karú monitor tartó állvány
- LG (34WR50QC-B.AEU) 34" QHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Dell UltraSharp U2412M IPS 24" Full HD Monitor - PIVOT mód, állítható magasság
- Lg 27GP95R 4K Gamer Monitor! 27"/Nano IPS/3840x2160/160hz/1ms/HDR600/HDMI 2.1/
- LG UltraGear 31.5" 160 Hz 32GQ950-B Monitor A GAMER ELLÁTÓNÁL! JÓTÁLLÁS, SZÁMLA!
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest