Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Van már annyi játékosuk hogy megéri ezt tolni? Legutóbb ott tartottunk hogy hamar megunják az emberek a 4. részt és lepattannak.
-
Sirandrish
legenda
Szezonkezdésre sokan visszatérnek mindig.
Mondjuk én az elsőt se fejeztem be, de ha szétnézek csak az ismerőseim körébe, mindegyik úgy várja az új szezonokat mint a messiást..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
aktív tag
válasz Döglött Róka #3 üzenetére
Nem a harmadik? Mindig az eggyel korábbi a sokkal jobb, úgy tudom... a másodikat legalábbis ugyanúgy szidták annak idején, hogy túl könnyű, egyesek azt is biztosra vették , hogy szándékosan lett narancssárga a pentagram a menüben a korábbi vörös helyett, ezzel is jelezve a játék ergyaságát...
-
Sirandrish
legenda
válasz Jesus_Shaves #4 üzenetére
Tényleg? Én úgy tudtam hogy a 2 a szuperkirály minden téren
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
wjbhbdux
veterán
válasz Sirandrish #5 üzenetére
már ott is ment a vita, hogy a kiegészítő javított vagy elrontotta
/s
-
WayneGace
őstag
válasz Jesus_Shaves #4 üzenetére
Ő különleges eset. Annak idején sokat játszott a D2-vel és jó ideig a D4 topicban is hangoztatta, hogy az mennyivel jobb, anélkül, hogy egy másodpercet játszott volna D4-el.
Ennek ellenére itt ő az első hozzászóló.[ Szerkesztve ]
BestSecret invitációt privátban adok.
-
Gothmog
senior tag
Én játszottam az összes Diablóval (mindegyikkel a megjelenése évétől, kivéve az első részt, mert az 1997-ben lett meg, de ugye '96-os), és a D4 nálam messze-messze a leggyengébb darabja a sorozatnak (tisztességes iparosmunka, de semmi több... ami egy diablótól az én szememben édeskevés), miközben például a D2 Resurrected elé bármikor le tudok ülni, ugyanúgy elvarázsol a hangulata, mint a D2 a maga idejében.
Bár ez nyilván az én szubjektív véleményem. Attól, hogy más nem így gondolja, nem lesz az illető gyagya a szememben. (És bízom benne, hogy ez kölcsönös. )
Endure. In enduring, grow strong.
-
WayneGace
őstag
A te vélemyéned a tied, ami tapasztalaton alapul. Az ővé, mint írtam teljesen más. A D4 topicban már szerintem kínos volt, hogy folyamatosan ahhoz tért vissza, hogy D2 mennyivel jobb volt, miközben maga is elismerte, hogy nem vette meg és nem játszott a D4-el.
-
WayneGace
őstag
válasz Dr. Akula #12 üzenetére
Ki mondta, hogy nem lehet vélemyéned?
Leírtam szerintem világosan: "D4 topicban már szerintem kínos volt, hogy folyamatosan ahhoz tért vissza, hogy D2 mennyivel jobb volt, miközben maga is elismerte, hogy nem vette meg és nem játszott a D4-el."Szerintem érthető.
-
Dr. Akula
félisten
válasz WayneGace #13 üzenetére
Nem tudom mi ez a megvásárlás fétis, youtuberól hallottál már? Azért van tele mindenféle review-val, gameplay videóval hogy ne kelljen a pénzed kidobni olyasmire amit utólag megbánnál. Nekem annyi elég is volt belőle. A D2 azért volt jó, mert valamennyire előrelépés volt az 1-hez képest, de azóta semmi ilyet nem tapasztalok. A 3-at megvettem, rögtön CE-ben (tessék, megvásárlás fétis kielégítve!), aztán 15 perc alatt meguntam. A 4-re már nem szántam pénzt, előbb lássuk mit tud. Annyit nem hogy kinyíljon a buksza. Az hogy más nevük van az ellenfeleknek, meg kicsit más bokrok állnak a háttérben, az kevés. De ezt elmondtam anno is, szerintem ez is érthető volt.
-
Sirandrish
legenda
válasz Dr. Akula #12 üzenetére
Akkor mégis volt/van, mert szerintem a LOD-al teljesedett ki a D2
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Daelion
őstag
válasz Sirandrish #16 üzenetére
Ezzel én is így vagyok meg kb összes haverom akiket D2 óta ismerek de igazából nem is nagyon hallottam még erről, hogy a D2-őt elrontotta volna a LoD pedig én is 7+ évig játszottam aktívan. 'persze ettől még biztos vannak páran ilyenek bár az is lehet inkább csak akkoriban ment 1-1 közösségbe '
#15 WayneGace
Hagyjad, neki valami megváltó fejlesztések kellenek egy ARPG-be mert különben szar pedig kb mindig is pont ugyan erről szolt a genre.
15 perc D3 meg biztos elég volt arra, hogy megismerd a játékot vagy akár csak 1 karival eljusson end game szintre ahol kialakul a karakter.D4 kieget én első nap fogom venni, de most elég lesz a standard kiadás.
Nekem ilyen pár hetekre casual mod beugrani D4-be egy új seasonbe 1-2 karival teljesen jól elvagyok.
D3-at is így játszottam és így simán kitartott sok sok évig sőt nemrég még D4 közben is beugrottam 1 Seasonre a szokásos pár hetemre 1 karival.[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
félisten
válasz Sirandrish #16 üzenetére
Ha nem verték volna szét az immunisokkal a szólózást, akkor nem lett volna vele semmi baj. De hát úgy voltak vele, hogy ha az ember nem akar csapatban játszani, akkor majd rákényszerítik. Berakták az immunitást, hogy a fél pályával ne tudj mit kezdeni, meg a synergyt, hogy nehogy véletlenül 2 skill treet is kifejleszthess. De hát kedv ettől nem lett a csapatjátékra (előtte is mindenki csak húzatni akarta magát, ilyenekkel meg ki akart közösködni?), így maradt a botozás a legtáposabb ethereal cuccokért, azt fel a csicskára, és folytatódhatott tovább a szólózás. De akinek nem voltak jó cuccai, meg botja se, az inkább otthagyta az egészet.
#17Daelion: Igen, 15 perc pont elég volt arra hogy 1 karival se akarjak se endgame, se beginning game szintre eljutni. Ha nem szereted a finomfőzeléket, akkor 5 tányér letuszkolása után se fogod. Bár te lehet, mert úgy látszik ez a módszer nálad működik. Valószínűleg csak nálad, mert úgy látszik mást se nagyon sikerült meggyőzniük:
Ez azért elég gáz a múltbeli sikerekhez mérve.
[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
válasz Dr. Akula #18 üzenetére
Jah hasonlítsuk össze egy új játékkal '4 hónapos cikk' amit persze egyből felkaptak a streamerek és ment a hype.
Az persze nem gond, hogy Last Epochank is durván bezuhant a játékos száma amíg nem jött most az új patch meg season. 'ez kb minden Season alapú játékra igaz tehát abba sem kötnék bele ez miatt csak megjegyzem'
Ja és igen én is megvettem Last Epochot és amúgy tetszik is de attól még D3-4-el is játszok amikor megjön a kedvem mert nem szoktam 1 játéknál leragadni meg genren belül sem.Én ARPG-t szeretem mint genre tehát eleve úgy indultam neki, hogy az alapok tetszenek D3-ba meg hát 7+ év D2 után már vágytam is valami másra szal milyen finomfőzelékről beszélsz nem vakon ugrottam bele a játékba..
Illetve nem erőltettem én magamra semmit, időnként szoktam szünetet tartani mert variety játékos is vagyok amikor nem csak ARPG-t játszom és így nem égek ki belőle. 'erre pont tökéletesek a Seasonok amikor megjön a kedvem visszaugrok amíg megcsinálom amit akartam'D2-t meg simán lehetett soloban is játszani, én is évekig csak ott játszottam mert akkoriban még netünk sem volt és több karim is volt amivel Hellen farmoltam de 1.10 után is Bneten sem kellett fullos gear, hogy tudjál soloban érvényesülni.
Resurrected-be meg már megoldották ezt a Sunder charmokkal szal már mind 1 is.[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
félisten
Érdekes, a 20 év után felmelegített D2 Resurrectednek 49.000 embert sikerül lekötnie, nem 5 ezret. Ez mindent elmond.
A Sunder charm lvl 75, addig párszor megunja az ember hogy fél képernyő elől futni kell.
#19Döglött Róka: A személyeskedésen kívül? Nem sokat. És nem az 1. topik amit szétrombolsz vele.
-
Lendova
őstag
Nekem már mindegy, hogy mit mutatnak be. Az alap játék messze nem hozta az elvártakat és ott tartunk, hogy 1.5-2 év kell ahhoz, hogy rendbe legyen rakva, mindezt 69.99 euróért. És akkor ezt megfejelik azzal, hogy 49.99 euróért jönnek majd az ~éves kiegészítők.
A gyűjtögetésre hajlamosak pedig egy vagyont el tudnak ezen felül verni a shop-ban.
Egyszerűen nem tudom tolerálni, hogy mennyi pénzt akarnak kivasalni a játékosaikból.All fiat goes to zero.
-
Daelion
őstag
válasz Dr. Akula #21 üzenetére
Amúgy meg felesleges számokkal dobálózni mert D4 hivatalos adatok minden platformról összesen nincsenek.
Amit találsz per pill 5000 az a Steamre vonatkozik csak, nekem sem ott van meg a játék tehát az a adat szerint én nem is játszottam még vele. 'azóta már gamepasson is fent van ugye + konzolokon is van'
Ja és jelenleg Season végefele van már a legtöbben elérték amit akartak vagy max alt karikkal szórakoznak. 'én is letettem S5-ig már de 2 karit azért elvittem 100-ig meg valamennyire összeraktam a geart/buildet rajtuk'D3-at meg tudtad volna spórolni magadnak amúgy mert nem 1x adtak lehetőséget, hogy kipróbáld a Skeleton King-ig a játékot a megjelenés előtt tehát neked elég lett volna.
D4-ben is adott volt a lehetőség erre a megjelenés előtt, most meg Game Passon nagyon olcsón meg lehet úszni ha csak 1x végigjátszásra kell.Lvl 75 meg kb semmit sem jelent már D2-ben sőt régen sem addig nem is szabadna gondot okoznia kb semminek hacsak nem valami atom gyenge buildet játszol össze vissza skillekkel/statokkal. 'Ladder kezdés után friss karival pár nap után már lehet Hellen farmolni jó helyeket pl egy Blizzard Sorcival illetve a Charmot is'
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
félisten
válasz Döglött Róka #24 üzenetére
#11. De már a #3-ban elkezdted a kötözködést. Ismét.
-
Dr. Akula
félisten
válasz Döglött Róka #29 üzenetére
Hát hajrá.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen