Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lipi67

    veterán

    válasz tlac #17576 üzenetére

    Szia!
    (keversz vkivel.. :B )
    -ha az adatlapi ramjaid vannak a gépben-
    572-es FSB-nél már azért 1144-en szinkronban tekernének a ramok. Ez szép teljesítmény lenne, de..a lap imádja ezeket a kis szemeteket, bírnák. Csak..ugye itt már nincs visszaosztás, szinkronban kellene járatni őket, ami azért megterhelő lehet, s lehet, hogy nem bírják. (próbáld ki ilyenkor a turbo módod a ramnál, minden mást bízz a lapra -ram ügyben-, tedd autora, hátha)

    más: "adtam a skew-eknem is egy kicsit, de de az eredmény ugyanaz" Na, ez a fekete ló. Míg nem használható a rendszer, (megy minden de pl. prime eldob 20 perc után), én nem is babrálom. Ha már annyira stabil, hogy csinálhatsz sok mindent, akkor idegjátékban kicentizheted, de vagy hoz valamit, vagy nem..
    Viszont: 2x2 GB, magas FSB 1,34V MCH..Kevéske. Adj az MCH-nak! Én ha már túllépem az 520-as FSB-t, MCH 1,5v.. Ennél a quadnál meg a vtt éhes, majdnem u.annyit kér mint az MCH. 8400-nél nem hinném, hogy 1,4v felé kéne lépned VTT-nél, viszont az MCH-t etedned kell. (PLL: 1x sem vettem észre még semmilyen változást, szégyen ide-szégyen oda, ma se értem, mi a manónak, nálam sose hozott semmit.) Viszont..Mikor kapott rendesen a lap (FSB), akkor nem ment olyan jól a vga tuning, ezt sokszor átéltem!
    Tudom, 100x kimérték, 1000x írtak róla, de egy nagyobb tuningnál ahol a vga-cpu is húzva volt rendesen..olyan érzés volt, mintha elfogyott volna a tápom. Egy alig másfél éves VX 450-es. Persze 1000 oka lehet, most ezek jutottak eszembe.
    msn (mikor feláll a rendszer rendesen betölt? Nem volt, hogy kiírta win, hogy nem tud indulni? -Nálam szar procituningnál az elsők között volt ami meghótt..-

    Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

Új hozzászólás Aktív témák