Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sirandrish

    Topikgazda

    válasz xeon forever #7529 üzenetére

    Távol álljon tőlem hogy a Mihoyot és a lehúzós rendszerét védjem, de gondolj bele az ő helyzetükbe.
    Van egy termékük amibe emberek havonta X csillió dollárt költenek. Ezek az emberek ugyan panaszkodnak hogy szar a rendszer, és hogy a Mihoyo maga a sátán, de mégis minden egyes bannernél, minden egyes új karakternél ezek az emberek ugyanúgy elutalják a sátánnak a csillió dollárjukat, megicsálják ugyanazt a "szemét mocskos mihoyo" elnevezésű videójukat, majd megtörlik habzó szájukat, és megszámolhatatlanIK alkalommal is utalnak.

    Miért változtatna rajta egy profitorientált cég? Hülye lenne!
    Hogy jobban örülnék-e neki ha 50nél lenne a garrantált? Naná! Mindenki jobban örülne!
    Hogy jobb lenne-e ha C6 után már nem dobhatná az adott karraktert? Még jóhogy! És a bálnák is örülhetnének, mert nem esne ki nekik a 233. Diluc!

    De amíg a befolyó összeget nem hogy nem csökkennek, de 1-1 jól sikerült karakternél még nőnek is, nem kell csodálkozni ha évekig marad ez a lehúzós rendszer!
    Majd amikor elkezdenek kikopni a pénzes emberek, akkor majd olcsóbb lesz minden..

    Nem egy MMO-val játszottam, amikben az első évben vért kellett izzadni kb mindenért, majd mikor az End Game résznél az emberek "elfogytak", olyan módosításokat hoztak hogy amiért addig 1 évig küzdöttél, azt megcsinálhattad 2 hét alatt..
    Itt is hasonlóra számítok... :K

    Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

Új hozzászólás Aktív témák