Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • xeon forever

    addikt

    válasz Sirandrish #7516 üzenetére

    Ez azért van, hogy a nagyközönség ne azt lássa, hogy leszarja az elbaszcsizott 2000- dodot. Azonkivül meg nem éppen árnyaltan üzennek a mihoyonak, a szar gáccsa rendszermiatt. Mihoyoék úgyanúgy csilliókat keresnének, ha az adott banner karakterek adottak lennének, lehet 3500000000000 dollárt hanem 3400000000000. De azé ez már pofátlanság ígyis.

    Oké f2p is van faxa, de én pl a munkahelyemen se szeretek más kolléga helyett dolgozni, főleg azé merrt kemény fizikai melót is végzek a folyamat részeként, így jobban értékelem a 50-100 dodókat, mert tudom nem egy nap alatt kerestem meg...

    Tanulság én kb ott tartok peticiót kéne indítani, hogy egy 'limited time ' karakter bannerben ne legyen standard. És ha ki akarom maxolni a karaktereket, hagy számoljak azzal, hogy pl fixen minden 50. pull dob 1 ilyet, közben meg lehetnek fegyók, ami aztán tényleg nem gáz ha lutri. Fegyver banner ugyanez, Standard ugyanez. Esetleg 1 pull x dollár lenne, így sokkal kiszámíthatóbb lenne mindenkinek, és nem az , hogy míg kispista befizet 100 dodot és egy se jön a bannereserkből, addig a f2p meg kimákolja 20 pullbol, azé az fájó, és azt érzed a fejlesztők oldaláról, hogy szart sem ér a munkád, magyarán beleszólnak az ember életébe, kritizálják.

    Egyetlen mondatba összefoglalva én speciel azért jáccom vele mert:
    Egy nagyon szépen elkészített, jó fizikájú, jó történetű anime stílusú játék.

    Ui.: Remélem átment az üzenet.

    PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P

Új hozzászólás Aktív témák